䌁業情報

1. 金物店
  2. DIY甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Guede.dk er indrettet til handel med GÌde vÊrktÞj og reservedele. Her kan bestilles varer og sendes mail angående GÌde produkter.

3.1

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

11件のレビュヌ

Jeg bestilte en busk rydder hos Guede

Jeg bestilte en busk rydder hos Guede, ved bestilling stod der, på lager, lev. 1-2 dage. Efter mange henvendelser uden kontakt skrev de pludselig at varen ville blive leveret dagen efter, det er nu 8 dage siden. Jeg bad dem annulere ordren og kÞbte et andet sted.
Trods det, og varen stadig ikke er leveret har Guede trukket belÞbet.
SVINDEL !?

2023幎10月18日
自発的なレビュヌ

Det må vÊre et fup firma ?

Det må vÊre et fup firma ?
Vi har bestilt en brÊndeflÊkker som skulle have vÊret kommet men har stadig intet hÞrt fra firmaet. Vi har skrevet mails uden svar, ringet uden svar man får fat på en kajak klub når man ringer ???!

2023幎3月27日

Helt udueligt firma

Jeg bestilte den 8. november en bordrundsag. Leveringstid sat til 7 - 12 dage. Jeg modtog en ordrebekrÊftelse men ellers intet. I dag den 25. november har jeg intet hÞrt fra Guide.dk. Jeg ringede og fik fat på en helt uduelig medarbejder der påstod at man ikke var så hurtige i Tyskland. Jeg skrev derefter direkte til GÌde og de svarede ca. 15 minutter senere og forklarede, at der havde vÊret problemer på deres lager. Jeg fik at vide at min sav ville komme omkring den 29/30. november. Jeg sÞgte bekrÊftelse hos Guide.dk, men fik intet svar. Jeg er stadig ikke sikker på, at saven er på vej. Jeg handler aldrig der igen!

2022幎11月8日
自発的なレビュヌ

Jeg er stÊrkt i tvivl om at dette firma

Jeg er stÊrkt i tvivl om at dette firma er klar til ar drive nethandel. Svarer ikke på henvendelser på mail. På telefon får man fat i en der kÞrer bil, og får usammenhÊngende oplysninger om ens ordre. Jeg bestilte en plasmaskÊrer jeg aldrig fik og annullerede ordren efter 5 ugers ventetid. Det Êrgrer mig at jeg ikke checkede trustpilot fÞr ordren med nummeret 51041, så det kan verificeres at der er tale om en virkelig hÊndelse.

2022幎11月7日

VILDT dårligt

har nu skrevet SMS og MANGE emails til firmaet, men får ikke svar. har ringet et utal af gange uden at han tager telefonen. jeg lÊgger beskeder på tlf-svarren, men IGEN uden resultat!!! så nu prÞver jeg her. vedr. ordre nr. 50757
sÃ¥fremt jeg ikke modtager mine vÊrktÞjsplader i morgen fredag, bedes du sende mine penge retur OMGÅENDE

2020幎12月3日

Godt nok for slÞvt!

Den 14 oktober 2018 kÞber jeg en gÌde brÊndeklÞver! Den 15. Oktober får jeg besked om at ordren behandles. Den 16. Oktober bliver jeg ringet op og får besked om at modellen er udgået, men at de kan levere den helt nye model som er meget bedre i motor, men som ellers er helt den samme!
Jeg har bestilt en brÊndeklÞver med krydskile og forventer jo så at det er sådan en der kommer. Jeg får samtidiglovning på at den kommer inden den 19. Oktober
Mandag den 22. Oktober er den stadig ikke kommet, jeg rykker for den og får nu lovning på at den kommer senest onsdag den 24. Oktober.
Den kommer ikke og jeg skriver til firmaet uden at få svar!
Torsdag den 25. Oktober kommer den så, men denne model er uden krydskile, jeg skriver igen og får nu besked om at dertil blive fulgt op på dette og de vil så vende tilbage!
I dag har vi så den 14. November, jeg har rykket flere gange og får ikke svar retur og krydskilen er endnu ikke kommet!!!
Godt nok for slÞvt!

Nu skriver vi 11/3.2019 jeg har stadig ikke modtaget den krydskile og firmaet skriver ikke retur!

Virkelig dårlig ikke eksisterende service!

2018幎11月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ