レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Iedereen zou Guestzone moeten gaan gebruiken… Meest betrouwbare site naar mijn mening waar je tenminste echt kans maakt op kaartjes… Heb weer een fantastisch feestje gehad.. Dank je wel Guestzone 🫶🏼... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Krijg al sinds lange tijd nuttige emails over aanstaande Dance events. Onlangs meegedaan met een actie waarbij je tickets voor het Sneeuwbal Winterfestival kon winnen en bingo! Was helaas het laatste... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super blij met guestzone. 👍🏽 Goeie party agenda en leuke winacties. 😁 Waar karma mij vaak gegund is. 🤩 zelf kon ik plotseling niet door privé omstandigheden naar the rave game. Maar mijn introducé... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super goed contact met Judith van guestzone, ik had een vraag via email gestuurd, ivm een hogere tel rekening, heel snel antwoord en een snelle oplossing , heel fijn als bedrijven ook fouten erkennen... もっと見る

企業情報

1. メディア会社
  2. イベント チケット販売業者
  3. フェスティバル
  4. メディア・マーケティング代理店
  5. パーティー プランナー

当該企業による記述

Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Mooie winactie en alles prima…

Mooie winactie en alles prima gecommuniceerd.

2025年10月11日

Guestzone からの回答

Dank voor je fijne review en het delen van je ervaring! Mooi om te horen dat alles rond de winactie soepel verliep en de communicatie duidelijk was.

Service

Verloopt goed en als er iets is reageren ze snel!

2025年9月6日

Guestzone からの回答

Bedankt Suzan, dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Extra bijzonder om zo’n mooie 5-sterren beoordeling te ontvangen van iemand die al sinds 2015 lid is. Geweldig om te horen dat onze service goed verloopt en dat je onze snelle reacties waardeert.

5つ星のうち5の評価

Guestzone zorgt al jaren voor af en toe…

Guestzone zorgt al jaren voor af en toe een leuke verrassing met gratis kaartjes

2025年10月9日

Guestzone からの回答

Wat leuk om te lezen dat je al jaren member bent en zo nu en dan wordt verrast met gratis kaartjes! Geweldig dat je dit even deelt, dat waarderen we enorm. Hopelijk mogen we je nog vaak blij maken met nieuwe winacties.

5つ星のうち5の評価

HRFST Top feest op top locatie

Wat een top locatie en ondanks het slechte weer genoeg plek om binnen te staan. Alles leuk verspreid maar toch niet tever van elkaar

Guestzone からの回答

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring te delen. Wat leuk om te lezen dat je zo hebt genoten van HRFST en de locatie ondanks het weer als top hebt ervaren. Fijn ook dat je de indeling en sfeer positief noemt, dat waarderen we enorm.

5つ星のうち3の評価

Ze benaderen je wel mooi op tijd

Ze benaderen je wel mooi op tijd. Maar helaas kon ik niet meer door omstandigheden. En heb ik dan ook netje kunnen annuleren.

Guestzone からの回答

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen Said. Fijn om te lezen dat je onze communicatie en het annuleren als positief hebt ervaren. We vragen ons alleen af waarom je ons dan toch maar 3 sterren hebt gegeven, want drie sterren lijkt al snel alsof je niet helemaal tevreden bent, terwijl je bericht juist positief klinkt. We horen het graag, want we willen natuurlijk begrijpen wat we nog beter kunnen doen!

Super leuke winacties

Super leuke winacties al gewonnen altijd mooie feestjes en super leuk publiek
Raad iedereen Guestzone aan
Top !!!

Guestzone からの回答

Wat geweldig om te lezen dat je al drie keer hebt gewonnen sinds je member bent geworden Jacky! Fantastisch ook dat je ons aanbeveelt aan anderen, dat waarderen we enorm. Dank voor je enthousiasme en de 5 sterren!

5つ星のうち5の評価

Goeie reactie en de gratis kaarten snel…

Goeie reactie en de gratis kaarten snel in je email .
Met een duidelijke uitleg.

2025年10月2日

Guestzone からの回答

Wat leuk dat je sinds juli al twee keer in de prijzen bent gevallen Brigitta! Geweldig om te horen dat alles soepel verliep en je de kaarten snel en duidelijk per mail ontving. Heel erg bedankt voor de 5 sterren.

5つ星のうち5の評価

Geweldige manier om vrijkaarten te winnen!

Geweldig om ineens een mailtje te krijgen dat je de winnaar bent van vrijkaarten of gastenlijst plekken. Ik doe regelmatig mee en win af en toe dus een aanrader!

Guestzone からの回答

Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze winacties! Dat moment waarop je ineens dat mailtje krijgt dat je hebt gewonnen blijft inderdaad bijzonder. Fijn dat je regelmatig meedoet en af en toe wint, dat waarderen we enorm.

Mooie momenten dankzij Guestzone

Het is simpel en werkt super. Als ik hulp nodig heb net iets reageren ze super snel.
Heb al mooie feestje mee mogen maken dankzij Guestzone! Hrfst was fantastisch.

Guestzone からの回答

Geweldig, vrijkaarten gewonnen voor Festival Strand en HRFST 2025! En dan ook nog horen dat je zo tevreden bent met onze website, communicatie en klantenservice, daar worden we natuurlijk heel blij van. Bedankt voor je beoordeling Jelle!

5つ星のうち5の評価

Kaarten gewonnen voor summer of love.

Kaarten gewonnen voor summer of love.
Gastenlijst plekken, konden direkt doorlopen bij de ingang.
Super dag gehad

Guestzone からの回答

Wat fijn dat je zo genoten hebt van de gastenlijstplekken die je had gewonnen voor Summer of Love Stanley, super! Heel erg bedankt voor de 5 sterren, wordt zeer gewaardeerd.

5つ星のうち5の評価

Mooi avond met goede herinneringen

Heel gezellig feest met goede muziek die bij de doelgroep aansloot. Zou zo weer gaan. Mooie avond met goede herinneringen.

Guestzone からの回答

Wat fijn te lezen dat je hebt genoten van de vrijkaarten voor MUST in het Kurhaus Dorien! Bedankt voor je review, wordt gewaardeerd.

5つ星のうち5の評価

Al een paar jaar member en ik heb al…

Al een paar jaar member en ik heb al veel tickets gewonnen voor leuke evenementen. Een sms'je is een kleine moeite en de winkans hoog.

Guestzone からの回答

Jazeker! Al member sinds 2015 en al 18x vrijkaarten gewonnen voor hele leuke feestjes en festivals. Heel fijn zien dat je blij bent met ons Carola. En enorm bedankt voor de genomen moeite om deze beoordeling te plaatsen!

5つ星のうち4の評価

Mooie locatie.

Mooie plek om heen te gaan

Guestzone からの回答

Wat super om een goede beoordeling te ontvangen van iemand die al sinds 2016 lid is van Guestzone! Inmiddels al 52 keer gewonnen, goed voor 104 vrijkaarten voor de mooiste feesten en festivals. Geweldig om te zien dat je al zo lang meedoet Ernst en ons platform zo trouw volgt. Dank voor je loyaliteit en vertrouwen, dat waarderen we enorm!

Guestzone goed geregeld

Guestzone maakt me vaak blij met goed geregelde entree tot onwijs leuke evenementen. Aanrader!

Guestzone からの回答

Dank je wel Christel! Heel erg fijn om dat te horen van een member die sinds 2023 lid is en inmiddels al 30 vrijkaarten heeft gewonnen voor mooie feesten en festivals.

5つ星のうち5の評価

Goede dienstverlening en leuke…

Goede dienstverlening en leuke winacties.

Guestzone からの回答

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de winacties waardeert. We stellen het erg op prijs dat je dit even deelt.

5つ星のうち5の評価

Superfeest met veel oude bekende dj's

Superfeest met veel oude bekende dj's. Bedankt voor de vrijkaartjes. Wat een sfeervolle middag/avond!!! Perfect!😄

Guestzone からの回答

Wat leuk om te lezen dat je zo hebt genoten van het feest en dat het een sfeervolle middag en avond was! Extra mooi dat je zoveel bekende dj’s terugzag. Dank dat je dit deelt en natuurlijk voor je enthousiaste woorden over de gewonnen vrijkaarten.

5つ星のうち4の評価

Twee gratis festivals binnen 1 maand

Via Guestzone had mijn man vorige maand tickets gewonnen voor Wooferland en afgelopen weekend mochten we alweer gratis naar een leuk feest. Dankzij Guestzone stonden we deze keer op de gastenlijst van Summer of Love Special in de Maassilo. Super geregeld. Als er al een verbeterpunt is, is dat de onduidelijke communicatie de middag voorafgaand aan het festival.

Guestzone からの回答

Bedankt voor je eerlijke beoordeling Bernadette, we waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We doen er alles aan om onze members altijd zo helder mogelijk te informeren. Soms beslist een organisatie echter op het laatste moment om geen e-tickets te gebruiken, maar om winnaars op de gastenlijst te plaatsen. In dat geval brengen wij iedereen uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte.

5つ星のうち5の評価

Was de eerste keer prijs

Was de eerste keer prijs, en dat kwam heel goed uit!

Guestzone からの回答

Fijn te horen dat je blij was met de gewonnen vrijkaarten/gastenlijstplekken en heel erg bedankt voor de 5 sterren.

5つ星のうち5の評価

Nou snel geregeld met jullie goede…

Nou snel geregeld met jullie goede website overzichtelijk vind ik belangrijk en snel contact en winnen van kaartjes is ook zo veel beter voor mijn en nogmaals bedankt voor dat ik de kaartjes gewonnen heb

2025年10月3日

Guestzone からの回答

Bedankt voor de complimenten Ron! We horen natuurlijk graag dat wij een overzichtelijk website hebben, dat het contact met onze klantenservice goed is en de kans om te winnen hoog is. Op naar het volgende mooie feest!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。