Precis registrerat mig som handlare pÃ¥âŠ
Precis registrerat mig som handlare på sidan. Gillar hur auktionen Àr uppbyggd. LÀtt att buda med autobud. Rekommenderar tjÀnsten.

Guldbud ããã®åç
GuldBud Àr Sveriges guldauktion. IstÀllet för att ta första bÀsta bud nÀr du sÀljer guld låter vi auktoriserade guldhandlare buda mot varandra om ditt föremål i realtid, så att marknaden sÀtter priset och du får mer. Du sÀljer smycken, arvguld, trasigt guld, tandguld och mynt tryggt hemifrån, helt kostnadsfritt. Vi verifierar din identitet med BankID, skickar ett försÀkrat och förbetalt brev för inskicket, Àkthetskontrollerar föremålet och betalar ut, normalt inom 1-2 bankdagar. Ingen prutning, inga mellanhÀnder, bara det högsta budet. Det Àr enkelt, öppet och byggt för att du ska kÀnna dig trygg hela vÀgen.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Guldbud ããã®åç
Smidigt hela vÀgen. Supernöjd med hantering och bemötande! 5 solar från mig!

Guldbud ããã®åç
Snabb utbetalning, bra betalt. Skönt att slippa jÀmföra priserna på egen hand.

KÀndes tryggt och smidigt Àr jÀttenöjd! Tack för hjÀlpen! ð

Guldbud ããã®åç
Fick ett jÀtte bra bud pÃ¥ mitt guld. Stort tack till er. Tycker denna tjÀnst Àr super smart ð