レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

FÃ¥ lavet kvalitets produkter. produkter er det samme som kan kÞbes pÃ¥ SHEIN. Og sjovt nok vÊrre kvalitet. Jeg kÞbte nemlig en fra SHEIN, som ikke kun kom hurtigere og var billigere, men ogsÃ¥ mere... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Har bestilt en julegave 13. december men har endnu ikke modtaget pakken. Når jeg henvender mig, får jeg af vide at jeg snarest muligt vil hÞre nÊrmere men der sker intet

5぀星のうち1の評䟡

Jo flere der politi anmelder denne webshop, jo fÞr kan den blive lukket. Min fÞdselsdag gave fra min datter i oktober, er stadig ikke kommet frem. Pengene er tabt, tavshed fra virksomheder, trods ads... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte et smykke tirsdag aften. Da jeg intet havde hÞrt om levering fredag, skrev jeg til firmaet, for at afbestille ordren. Her fik jeg at vide, at temaet var ved at behandle, sÃ¥ det kunne jeg i... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Handler der aldrig mere

SÃ¥ elendigt, man tror man handler pÃ¥ en dansk hjemmeside. Men bliver da taget grundigt i r
. Bestilte en halskÊde d 22/5 og fÃ¥r den fÞrst 14/6. Handler der aldrig igen. LÊs venligst alle anmeldelser inden du handler der

2025幎6月15日
5぀星のうち1の評䟡

Hold jer vÊk fra denne hjemmeside

Hold jer vÊk fra denne hjemmeside, det er fup og varerne er fra Kina. Har intet med en dansk hjemmeside at gÞre.
De sender anden vare end bestilt og når man henvender sig så får man bare at vide varen er korrekt, der er intet man kan stille op.

2025幎5月21日

SCAM!

SCAM!
Troede det var en dansk side, hvilket det viser sig ikke at vÊre. Jeg gennemfÞrte ordren, men fortrÞd med det samme. Jeg sendte derfor en mail om annullering 5 min efter. Hvor jeg modtager en mail, om at de skal undersÞge om de kan annullere ordren. De har så trukket pengene og svare ikke. Og der er intet produkt i syne...

2025幎5月8日
5぀星のうち1の評䟡

Man tror man bestiller fra en dansk

Man tror man bestiller fra en dansk webshop, men der kommer et tracking nr og en pakke fra Hong Kong. ArmbÃ¥ndet ligner noget billigt skrammel, der er trukket i en automat til en 10 krone. Øv spild af penge. Skulle have vÊret givet i gave til en lille pige, men det ligner et armbÃ¥nd der smitter af og afgiver nikkel.
Lad vÊre med at kÞbe herfra!

2025幎3月29日

Overholder ikke dansk lovgivning

Havde bestilt et armbånd, og modtog det (direkte fra Kina) i meget dårlig kvalitet! Det knÊkkede også efter to ganges brug.
Ved kontakt til Guldfoto, henviste de til, at man skulle have reklameret indenfor 30 dage, ellers kan de intet gÞre.
Skrev til dem, at det jo ikke er i overensstemmelse med Dansk KÞbelov, hvilket de nu nÊgter at svarer tilbage på. De bliver blot ved med at sige "inden 30 dage.
Hold jer langt vÊk. De sÊlger ikke det de angiver og overholder ikke Dansk lovgivning.

2025幎3月25日

Elendigt kina produkt.

Elendigt kina produkt.
De markedsfÞre sig som et dansk firma, men viser sig at tingene kommer fra Kina. Jeg kÞbte mit armbånd med 2 navne og 2 poter, som gik i stykker efter meget kort tid. Spild af penge.
Lad vÊre med at kÞbe her fra!

2024幎12月1日
5぀星のうち1の評䟡

KÞb aldrig fra dette firma

KÞb aldrig fra dette firma. Fik et armbånd i julegave, som knÊkkede efter 40 dage. Jeg skrev til dem, hvor jeg efter 14 dage fik en sur mail tilbage. Her skrev de at der var gået mere end 30 dage, så de ville ikke refundere. Jeg skrev yderligere 3 mail til dem, som de ikke svarede på. Jeg vil aldrig kÞbe derfra og jeg vil ikke anbefale det til nogen.

2025幎3月1日

DÃ¥rlisgte service nogensidne

Virkelig dårlig service, man kan tydeligt se at det er fra Temu, det er de samme billeder, jeg skulle have lÊst trustpilot inden jeg kÞbte..
De svarer ikke på mine henvendelser.. Har bedt om pengene retur..
LAD VÆRE MED AT KØB DERFRA..
Nok også derfor der ikke fremgår nogen kontaktoplysninger.

2025幎2月14日

Svindel

Tilslutter mig oplevelsen af elendig service og rent svindel! Produktet (et armbÃ¥nd) knÊkkede en dag efter brug og eneste svar pÃ¥ min henvendelse er, at “garantien dÊkker ikke efter 30 dage” (ogsÃ¥ selvom jeg klagede efter fÃ¥ dage).
Det er et svindelfirma.

2025幎1月1日

Hold jer langt vÊk

Meget langsom levering. For mit vedkommende ca. 3 uger.
Jeg bad om annullering af mit kÞb, men fik ikke et svar på min anmodning.
Meget meget ringe kvalitet til hÞj pris.
Hold jer langt vÊk!

2025幎2月3日

Dropshipping fra Kina/Temu

KÞbte varen efter navne bestilling - formoder at det er fordi, det var en “personlig” vare med indgravering. overhovedet ikke. (som man ovenikÞbet skulle give 30 kr ekstra for hurtig levering) jeg modtog pakken 12 dage efter at jeg bestilte ordren.
For for det fÞrste er det ikke graveret, men navnet var sat på med en slags varmebehandlet klistermÊrke, jeg har senere fundet ud af at firmaet bestiller det igennem såkaldt, dropshipping og bestiller det igennem TEMU, Labelen på pakken jeg modtog kom fra Kina.
Kigger man på billederne fra GuldfotoŽs hjemmeside og Temu/aliExpress, så er de 100% ens, den halskÊde jeg bestilte med navn i koster 28,54 kr på TEMU.. syntes det er total bondefangeri, og svindel, og vil aldrig handler der igen, og vil brede min information videre for jeg syntes at det er helt uacceptabelt. efterfÞlgende får man mails om at man kan bruge rabatkoder for 50% rabat på alt

2025幎1月19日

Svindelforretning

Svindelforretning. ForfÊrdelig ringe kvalitet på varerne og da det går i stykker ved fÞrste brug fraskriver de sig al ansvar og henviser til deres egen fiktive kÞbelov. Deres garanti dÊkker "ikke efter en måned".
KÆMPE SVINDLERE.

2025幎1月24日

HOLD JER LANGT VÆK!

HOLD JER LANGT VÆK!! Har skrevet flere gange at varen ikke er kommet og kÞbet Þnskes annulleret!!!! De svare ikke pÃ¥ det stÃ¥r i mails, men beklager bare en dÃ¥rlig oplevelse. Adspurgt direkte om kÞb kan ophÊves stopper de med at svare!!!

2024幎12月18日

De snyder folk

De hÊver pengene med det samme,
De skriver at leveringstid er 4-6 dage hvilket er ikke rigtigt.
Jeg har skrevet til kundeservice efter 14 dage, fordi ordren stadig ikke var sendt og ville derfor have den annulleret.
Skrev igen og her fik jeg et svar om at den snart ville blive sendt.
Bad om at få ordren annulleret og pengene retur.
KØB IKKE NOGET FRA GULDFOTO!!!!

2025幎1月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス