FÃ¥ lavet kvalitets produkter. produkter er det samme som kan kÞbes pÃ¥ SHEIN. Og sjovt nok vÊrre kvalitet. Jeg kÞbte nemlig en fra SHEIN, som ikke kun kom hurtigere og var billigere, men ogsÃ¥ mere... ãã£ãšèŠã
Har bestilt en julegave 13. december men har endnu ikke modtaget pakken. Når jeg henvender mig, får jeg af vide at jeg snarest muligt vil hÞre nÊrmere men der sker intet
Jo flere der politi anmelder denne webshop, jo fÞr kan den blive lukket. Min fÞdselsdag gave fra min datter i oktober, er stadig ikke kommet frem. Pengene er tabt, tavshed fra virksomheder, trods ads... ãã£ãšèŠã
Bestilte et smykke tirsdag aften. Da jeg intet havde hÞrt om levering fredag, skrev jeg til firmaet, for at afbestille ordren. Her fik jeg at vide, at temaet var ved at behandle, sÃ¥ det kunne jeg i... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Brugerdefinerede fotosmykker
Havnegade 39, 1058, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- kontakt@guldfoto.dk
- guldfoto.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Elendig kundeservice og kvalitet
Bestilte to armbånd d. 28. maj, der blev leveret d. 7. juni. Billederne i begge armbånd er elendig kvalitet og mest af alt bare et par grynede klatter. Skrev dette til virksomhedens kontakt-mail samme dag, hvor jeg bedte om refusion. Hertil svarede de den 9. juni, at jeg skulle sende et billede. Dette gjorde jeg samme dag og henviste til deres angivne 30-dages no questions asked tilbage-betalingspolitik. Har efterfÞlgende skrevet flere mails uden at få svar retur. Ej heller har jeg set belÞbet returneret på min konto.
Den dårligste kundeservice!!
Jeg bestilte 2 armbånd og skriver til dem dagen efter om de kan nå at Êndre farven på det ene armbånd ellers skal ordren bare annulleres. Jeg får svaret tilbage at de vil kigge på det. Jeg får intet tilbage?? Jeg skriver igen og de svare at deres team vil kigge på det. Jeg får igen intet tilbage om det kan Êndres eller annulleres! Der er nu gået 12 dage siden jeg bestille den og skrev til den://
Virkelig dårlig kundeservice!!!
Dårlig kvalitet og dårlig service
Billedet i mit armbånd er slet ikke som virksomheden promoverer. Halvdelen af billedet er synligt, når der kigges ind i armbåndet, og herved mister armbåndet meget af effekten, når man ikke kan se halvdelen af billedet. Jeg har prÞvet at kontakte virksomheden for 10 dage siden, men har ikke modtaget noget svar.
KÞbte et armbånd til min mor
KÞbte et armbånd til min mor, virkelig flot og god kvalitet af billedet i det, kÞber gerne igen.
Det tog nÊsten en mÃ¥ned fÞr pakkenâŠ
Det tog nÊsten en måned fÞr pakken ankom! Selve armbåndet er ringe kvalitet, men perlen med billedet er virkelig sÞdt..
Only because 0 isnât a possibility
DÃ¥rlig kommunikation fra kundeservice
Dårlig kommunikation fra kundeservice - markant lÊngere leveringstid end lovet, og da pakken dukkede op manglede 75% af tingene. Gigantisk skaleret billede så man ikke kan se det så godt gennem glaskuglen.
Forventet levering sagde 5-7 dage.
Forventet levering sagde 5-7 dage.
Jeg bestilte d.1/5 og fik forsendelses kvittering d. 9/5.
Fra Kina.???
Nu er det d. 5/6 og jeg fÃ¥r den MÃ
SKE imorgen...........

Guldfoto ããã®åç
Rigtig fin gave halskÊde med billede iâŠ
Rigtig fin gave halskÊde med billede i til en man holder af.
Det ikke sidste gang jeg kÞber sådan en fin gave man kan se billedet tydeligt og pakken kom enden for en 2-3 uger hellere bestille i god tid

Lang leveringstid fra Kina
Eneste grund til de ikke får 1 stjerne, er fordi armbåndet jeg havde bestilt til morsdag rent faktisk kom (dog flere uger for sent). Bliver sendt direkte fra Kina, og man skal selv skrive til deres support for at få et track and trace nummer.
Armbåndet kom i Þvrigt i den forkerte farve, men det er så hvad det er.

âŠâŠâŠ.
Leveringstiden var ikke som de skriver på hjemme siden og når man skriver til dem får man en mail tilbage du ikke kan lÊse hvis de overhovedet svare en, og produktet var heller ikke som lovet du kan ikke se billedet der i,

Bestilte 5. Maj 2023
Bestilte den 5. Maj, ingen ordrebekrÊftelse! Pengene blev trukket 9. Maj, fred vÊre med det sÃ¥ nÃ¥r det nok inden for hvad de loverð€ sÃ¥ varen kunne nÃ¥ at komme til mors dag den 14. Maj.
Men nej nej modtog 24. Maj!
Og i forkert farve! Ingen kontakt eller mails under vejs. Elendig oplevelse find noget andet eller fortryd dit kÞb herð€£

UseriÞst
SÃ¥ reklame fra firmaet med den perfekte morsdags gave.
Lagde en ordre i rigtig god tid til morsdag. Modtog fÞrst 11 dage efter morsdag.
Produktet meget utydeligt og ikke tilfredsstillende kvalitet.
Bestilt også gaveÊske fra som jeg aldrig har modtaget.
Har sendt flere mails til firmaet som ikke bliver besvaret.
Min opfordring er LAD VÃR

Guldfoto ããã®åç
Lang ventetid og dårlig kundeservice
Bestilte 1/5 og er kÞbt som gave. På hjemmesiden står der 6-8 hverdage for at komme til DK - nu er der snart gået en måned og har stadig ikke modtaget gaven! Virkelig for dårligt og dårlig kundeservice - beklagelser og ingen opdateringer (selvom jeg har skrevet flere gange)

Guldfoto ããã®åç
DÃ¥rlig service og svare ikke pÃ¥ mailsâŠ
Dårlig service og svare ikke på mails jeg har fået min ordre nu⊠efter over en måneds ventetid og der står 5-7 dage så den kom ikke til morsdag. Når man kigger ind i stenen på smykket er billedet helt slÞret SPILD AF PENGE!!!

For Lang ventetid
Lang ventetid - over en måned. Bare ikke godt nok. HalskÊden er flot og billedet er tydeligt så det er dejligt. Dog ligner halskÊden ikke den jeg bestilte da hjertet sidder lige i kÊden og der er sten på siderne af hjertet. På den oprindelige sad hjertet på skrå og uden sten. Kan dog godt lide at den ser ud som den gÞr.

Kina-varer
Kina-varer, lang leveringstid, mon varen kommer?
Jeg bestilte et armbånd, og har nu ventet i en måned på at modtage det. Pengene er trukket for lÊngst, og fÞrst da jeg fik en mail om tracking af forsendelsen, indså jeg at varen er fra Kina.
Det fremgår ikke af hjemmesiden.
Leveringstiden er selvfÞlgelig heller ikke overholdt.
Jeg bestilte i god til til at modtage varen til Mors Dag, men måske når den at komme til nÊste år?

FÞdsesldagsgave ð©·
Jeg har bestilt et som gave til min bedste veninde. Hun arbejder som rejseguide, sÃ¥ hun fik et fint lille hvidt armbÃ¥nd med et billede af hende og jeg i. ð«¶ðŒ

Guldfoto ããã®åç
Jeg fik denne meget smukke hals kÊde afâŠ
Jeg fik denne meget smukke hals kÊde af min sÞn og hans far i mors dags gave <3 med et billede af os alle 3 i. Min sÞn kunne nÊsten ikke vente med at give mig den. Den er unik, personlig ,og smuk samt god kvalitet blev helt rÞrt da de sagde jeg skulle kigge ind i kuglen <3 den mest fantatiske gave. Vil helst sikkert selv bestille til familie eller til mig selv 10+ stjerner herfra . Tak for jer .