企業情報

1. 狩り・釣り用品店
  2. ホビーショップ
  3. アウトドア スポーツ用品店

当該企業による記述

Velkommen til Gullsluken – der kvalitet møter lidenskap for innlandsfiske i Norges fantastiske natur. Vi tilbyr et nøye kuratert utvalg av toppfiskeutstyr, spesialtilpasset for å møte behovene til entusiastiske sportsfiskere. Vårt sortiment er håndplukket basert på dyptgående kunnskap og lang erfaring, slik at du kan stole på at du får det aller beste til din fiskeopplevelse. Hos Gullsluken er vi stolte av å ikke bare være en butikk, men en troverdig ressurs for fiskeentusiaster. Vår ekspertise sikrer at hvert produkt i vårt sortiment er av høyeste standard, perfekt for den mangfoldige og til tider utfordrende norske innlandsfisken. Vi fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet, og tror på den langsiktige verdien av utstyr som du kan stole på tur etter tur. Det som skiller Gullsluken fra mengden, er vår forpliktelse til en eksepsjonell shoppingopplevelse med en personlig touch. Vi gir deg ikke bare utstyr, men deler vår lidenskap og kunnskap, slik at du kan forbedre dine fiskemetoder og øke sjansene dine for et vellykket fiske. På vår Trustpilot-profil setter vi stor pris på dine tilbakemeldinger. Dine erfaringer hjelper oss å finslipe vår service og forbedre vårt håndplukkede tilbud. Bli en del av vårt fiskesamfunn og bidra med din historie. Oppdag Gullsluken og la oss utruste deg med det beste fiskeutstyret for dine eventyr i Norges ferskvann. Gjør hvert kast tellende med Gullsluken – hvor erfaringen er like viktig som fangsten.

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Gullsluken leverer

Elsker konseptet. prisen er helt ok i forhold til innholdet. Kult å få produkter fra produsenter jeg ikke har mye bekjentskap til fra før av, eddystone eel, Søvik, Lunker city fishing. Overraskende rask leveringstid opp hit til Finnmark. Ikke minst er slukene tilpasset nordiske farevann, en veldig viktig detalj. Fisker egentlig bare ørret på fjellet og laks i elva. Fikk lures som funker langs kysten nå på vinteren, og det motiverer meg til å ta turen ut nå på året og prøve noe nytt.

2024年2月12日
5つ星のうち1の評価

Ikke verdt pengene

Ikke verdt pengene, halvparten var billig ræl

2024年1月31日

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi beklager at din opplevelse med vår Mystiske Fiskeboks ikke levde opp til forventningene. Vårt mål er alltid å levere spennende produkter som våre kunder vil sette pris på, og vi tar din feedback svært seriøst.

Vi vil gjerne få muligheten til å rette opp i dette. Kunne du være så snill å kontakte oss direkte på kontakt@gullsluken.no?

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Det hjelper oss å forbedre oss og sikre at vi leverer den beste mulige servicen til våre kunder.

5つ星のうち5の評価

Kom over gullsluken når jeg lette etter…

Kom over gullsluken når jeg lette etter gave til fiskeinteressert kompis. Ikke veldig mye erfaring selv, men fikk hjelpen jeg trengte og kompis er meget fornøyd med gaven!!

2023年12月4日
自発的なレビュー

Gullsluken からの回答

Hyggelig å høre, takk for fin tilbakemelding 😊

5つ星のうち3の評価

Eska det var pakket i var gammel og…

Eska det var pakket i var gammel og ødelagt. Innholdet helt greit

2023年11月22日

OPPDATERING:
Vi har nå endelig fått nye eskedesign! Litt oppstartsproblemer i starten, beklager det. Håper erfaringen blir bedre videre.

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager å høre at emballasjen ikke var i den stand du forventet – dette er absolutt ikke standarden vi sikter etter.

Som en gest for å gjøre opp for din opplevelse, vil vi gjerne tilby deg en rabatt på ditt neste kjøp hos oss. Ta kontakt så vi kan ordne dette for deg.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。