Hyggelig Êrlig blid dame - lett Ã¥ ha med Ã¥ gjÞre. Gode rÃ¥d til kjÞp av dÃ¥psgave for uerfarne meg. Likte svÊrt godt at de har Ã¥pent kjÞp, det dempet virkelig at sÞlv er blitt sÃ¥pass dyrt. Gullsmedbutik... ãã£ãšèŠã
Enkel handel og super service! Spurte om gaven kunne pakkes slik at den som hentet den pÃ¥ posten ikke kunne forstÃ¥ hva det var, og det lÞste Gullsmed Rydeng helt nydelig. Det var ingen mulighet for Ã¥... ãã£ãšèŠã
Veskelåsen var som forventet og super service da vi hadde glemt denne til bunaden til konfirmanten. Skrev om de kunne sende så raskest mulig og de sendte dagen etter.
Inne pÃ¥ siden til Gullsmed Rydeng var det lett Ã¥ finne frem til rette bunadsÞlv til trÞnderbunad. Grei og oversiktig side for bestilling, til hyggelige priser, sÃ¥ det blir flere ting etterhvert til... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi har et godt utvalg av Norges mest populÊre smykker, klokker, sÞlvbestikk og bunadsÞlv. I tillegg har vi egenproduksjon av gull og sÞlvsmykker med og uten diamanter. Om du har en smykke-ide som du vil realisere kan vi også lage "ditt eget design".
Postboks 86 - Storgata 22, 9305 Finnsnes, Finnsnes, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@gullsmedrydeng.no
- gullsmedrydeng.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Ikke lett Ã¥ beskrive da jeg bestilte pÃ¥âŠ
Ikke lett å beskrive da jeg bestilte på nett, men effektive er dere, så er fornÞyd.
BunadsÞlv
Hei, vare som beskrevet og pakket tilfredstillende. Lengre leveringstid enn forventet da varen så ut til å vÊre på lager.
Jeg handler hos dere pÃ¥ nett fordi jegâŠ
Jeg handler hos dere på nett fordi jeg bor i BodÞ og har mye på familie på Senja. Servicen er god og varene kommer raskt.
Rask levering
VeskelÃ¥sen var som forventet og superâŠ
Rask levering slik at mottaker rakk Ã¥âŠ
Rask levering slik at mottaker rakk å få gaven fÞr hun skulle bruke Þredobber i dåp.
Alt gikk så raskt.
Suveren service alltid
Var fÞrnÞyd med handel av bunadsÞlvet
Var fÞrnÞyd med handel av bunadsÞlvet. Rask tilbakemelding på epost. SÞlvet var fint innpakket.
Det var ryddig greit
Det var ryddig greit. Det eneste var at det tok litt lang tid fra bestilling til jeg fikk pakken.
Jeg lÊrte at en må bestille litt tidligere.
FÞlte dette var seriÞs og trygt.
Uproblematisk
Helt uproblematisk på alle måter. Varen fremsto slik den var beskrevet, og ble sendt kort tid etter bestillingen.
Gunstige priser & god service
Veldig god service. Da det ble gjort "en glipp" i forsendelsen, ble det ordnet opp i samme dag og ettersendt. Godt utvalg i bunadsÞlv fra hele landet, til veldig gunstige priser. Anbefales!
Veldig fin service
Rask tilbakemelding
Rask tilbakemelding, flott innpakking av varen og god service ðð»
Fikk den sÞljen vi var på jakt etter :)
Fikk levert nydelig sÞlje til SunnmÞrsbunaden.
En ordrelinje fra vÃ¥r opprinneligeâŠ
En ordrelinje fra vår opprinnelige bestilling manglet.
Feilen ble rettet omgående.
Nå har vi fått resten og er godt fornÞyd