Tyres were revived on time. Summer tyres before winter, special ones. Others wasn't undertake to solve my request.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Minden rendben ment. A kiszállÃtás gyorsaságával is elégedett vagyok. A normál kézbesÃtést választottam és a 3. Napon érkezett meg. Köszönöm.
Sajnos elrontottam a kiállÃtott számla adatait. Telefonos segÃtséget kértem, de a hölgy szerint ez utólag nem lehetséges. Kérte, hogy a kiszállÃtott abroncsokat ne vegyem át, és rendeljek másikat.Ezt... ãã£ãšèŠã
A szolgáltatás gyors és egyszerű. EgyedÃŒl ennyit tudok felróni, hogy értesÃtést nem kaptam a szállÃtás idÅpontjával kapcsolatban. (szerencsére 2 napon belÃŒl megérkezett)
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Köszönöm nagyon megvagyok elégedve
Köszönöm nagyon megvagyok elégedve! A jÅvÅben is itt szeretnék vásárolni!
Minden rendben zajlott. A futarszolgalattol nem kaptam ertesitest a csomag erkezeserol. Varatlanul jelentek meg.
Az aro rendben volt.
Kiváló termék és gyors szállÃtás
Kiváló termék, nagyon gyors szállÃtás, jó ár!
pontos szállÃtás
Gyors szállÃtás korrekt ÃŒgyintézés, azt kaptam, amit rendeltem az Ãgért határidÅre.
A szolgáltatás gyors és egyszerű
Gyors,korrekt,pontos csak ajánlaniâŠ
Gyors,korrekt,pontos csak ajánlani tudom a céget
jó felÌlet jó gumi
Quick delivery
Quick delivery, I received exactly what I ordered.
nem kaptam kupont
Mert gyorsak
Mert gyorsak, rugalmasak. Eddig mindig minden stimmelt...
The service was fast
The service was fast, the price was good, the delivery was excelent! If I will buy new tires I know where should I go. Thank you!
Gyors és megbÃzható szolgáltatás
Minden rendbe ment korrekt kiszolgà là s
Gyors és pontos szállÃtás
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹