レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zocht een klein tasje voor mijn nieuwe telefoon. Zodat je die bij je kunt dragen. Heel mooi bruin leren tasje groot genoeg voor een iPhone 16 met een ritsje voor geld of pasjes. Koortje kan eraf of er... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Leren herenhandschoenen ‘Ingrid’ gekocht voor mijn partner, maat XL was zelfs te klein. Verkeerd gestikt waardoor je vingers niet tot het topje in de handschoen passen + verkeerd gestikt bij de handpa... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Op 19/12 onderzetters gekocht. Levering binnen 2à3 werkdagen. Uiteindelijk op 31/12 ontvangen. Maar wat een onwaarschijnlijke rotzooi. De onderzetters zijn met een schaar uitgeknipt (!), zijn te k... もっず芋る

䌁業情報

1. バッグず旅行かばんの店
  2. バッグ店
  3. ファッション アクセサリヌ店
  4. ハンドバッグ店

圓該䌁業による蚘述

Wij zijn Gusti Leder – Duits marktleider op het gebied van lederwaren – en zijn ervan overtuigd dat tassen veel meer zijn dan alleen maar opbergmiddelen. Ze zijn metgezellen in je leven, weerspiegelen je persoonlijkheid en zijn een uitdrukking van je stijl. Vanaf het eerste ontwerp en de zorgvuldige verwerking tot het moment dat je je nieuwe favoriete item in handen hebt, hechten wij waarde aan elk detail. Al onze producten combineren elegantie en bruikbaarheid, functionaliteit en vorm – soms sportief, soms klassiek, altijd veelzijdig. Zo wordt elk product van Gusti Leder een betrouwbare partner voor je dagelijks leven en tegelijkertijd een bijzonder accent voor elke outfit. Daarom bieden we je de mogelijkheid om elk product heel eenvoudig iets unieks te maken: met onze graveeroptie. Met een persoonlijke boodschap, initialen of een speciaal symbool maak je van je tas of accessoire een uniek exemplaar dat jouw verhaal vertelt.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Geweldige prijs-kwaliteit

De agatha tote besteld in zwart leder en echt superblij met mijn aankoop. Ik zocht een lederen tote in stevig materiaal die me jarenlang zou kunnen dienen als werktas om mijn lunch en laptop te dragen. Het leder ziet er top uit, snelle levering en zachte prijs. Happy customer hierzo!

2023幎8月28日

Schade tas

Na een regenbui vormde het leer van de tas rare bubbels. Aangezien dit al 2 maanden na aankoop was heb ik het bedrijf gemaild met de vraag of ze een oplossing konden bieden (valt namelijk nog binnen de garantie). Helaas heb ik na 3/4 weken nog steeds geen reactie van ze mogen ontvangen

2023幎7月21日

Regret

After much consideration, I decided to buy a bag as a gift from Gusti Leder, I'm very disappointed with the choice I've made. First of all, I've waited two weeks for the item to arrive, whereas on the website it stated that it's fast delivery and with 2-5 working days. And then the bag came with no engraving, when I wrote to the customer service for a solution of either refund the money of engraving or I return the bag for engraving, she then said that the engraving is free, but which is not, I have to screenshot the cost from their website to show her that I have paid extra for it. And even that's their fault, I still have to pay for the postage of returning the item? It was a really bad experience shopping with them. I should have read the review before buying from them.

2023幎4月12日
5぀星のうち1の評䟡

Tas Eleanor niet kopen- productiefout!!

Drie maanden geleden tas Eleanor gekocht. Na twee weken kwam er een lelijke knik in de bovenkant als ik de tas aan het handvat optil. Het lijkt op een productiefout vd tas. Verdeling is zo dat er veel spanning op de gesp staat en de bovenkant in een knik trekt. Op de plek vd knik begint het leer al dun te worden. Na nog een tijdje zal de tas hier kapot gaan. En bovendien ziet het er gewoon lelijk uit. Ik heb meerderen keren gemaild met de klantenservice. Iedere keer netjes en snel reactie, maar er kan niets aan gedaan worden. Ik hoopte dat er goed meegedacht kon worden. Jammer!! Bij Gusti Leder kom ik niet meer terug.

2023幎3月30日

Tas hangt scheef

Tas hangt scheef. Koop de Lilith tas niet!
De schouderband zit niet aan de beugel zoals op sommige foto's te zien is. Maar is bevestigd aan het leer van de tas zelf. Door het gewicht gaat de tas heel erg scheef hangen. Echt heel lelijk, en heel jammer van de leuke tas. Ik heb het gemeld bij Gusti, maar alle nieuwe tassen hebben dit nieuwe ontwerp. Maar dat is dus 'n heel slecht en dom ontwerp. Heel jammer. De Belinda ts heeft hetzelfde probleem.

2022幎11月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス