I asked several times to close my account but your VIP manager Andy refuse to close it. You can't win anything on the casino's these days, they are all sucks.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Storten op je account is heel gemakkelijk en binnen 1 minut gedaan. Bij een uitbetaling is dit een stuk lastiger. Je moet bepaalde documenten aanleveren wat logisch is,maar ze proberen er alles aan... ãã£ãšèŠã
Een leuk bedrag gewonnen, echter wordt het niet uitbetaald! Elke keer een ander excuus. Geven aan dat kyc gedaan moet worden terwijl dit al gebeurd is en ook geverifieerd. Blijven uitbetaling annul... ãã£ãšèŠã
Betaling via creditkaart werkt goed meestal binnen 24 uur op de rekening tenzij het bedrag hoger is dan 250,- dan wordt het ineens een langer proces. Kortom als je 1000,- wint kun je beter 4x 250,- ui... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Slecht met hoofdletter S.
Echt ongelooflijke slechte betting site, stort hier niets want je wordt opgelicht! Betalen je withdrawals niet uit tot je contact opneemt en dan nog duurt het 20 dagen voordat het op je rekening staat. Bet hier niet want het zijn oplichters. Als ik sterren in de min kon geven had ik het gedaan. Ik stort geen euro meer! Viezerikken.
kan er iemand mij vertellen binnenâŠ
kan er iemand mij vertellen binnen hoelang de uitbetaling is gedaan bij GXbet
?
Eerder netjes uitbetaald gekregen.
Eerder netjes uitbetaald gekregen.
Op moment waar ik ook speel kom ik na inzet niet eens bij een uitbetaling.
Big spender ofzo...
Op dit moment bezig met gxbet om mijnâŠ
Op dit moment bezig met gxbet om mijn geld terug te krijgen... dezelfde reactie als onderstaand...
Hopelijk gaat het nog goed komen? Zijn er mensen die ÃŒberhaupt uitbetaald zijn?
Storten binnen 30 seconden in jeâŠ
Storten binnen 30 seconden in je account maar uit betalen heel erg moeilijk en dan nog veriefieren ook nog rest gegevens invullen terwijl bij andere site alles van te voren is geregeld makkelijk storten en snel en makkelijk ontvangen
Ook sport bonus van 500 niet ontvangen en dat zegt eigenlijk al genoeg
Attempt to contact gxbet customer support as requestef
I ve tried to contact gxbet customer support directly as requested. Untill today no response, but what could I expect.
They take my earlier review very serious.........NOT
Oplichters
Slecht casino ben 5 maanden bezig om me geld terug te krijgen elke keer zegen ze zogenaamd de deparment zit het te regelen maar er gebeurt helemaal niks niet hier spellen je gaat spijt krijgen is geen casino maar oplichters en het gaat om 2 duizend euro
Ze betalen gewoon niet uit
Ze betalen gewoon niet uit. Speel hier niet ben al een maand bezig. Elke keer zeggen ze dat het in behandeling is en dat ze zo spoedig mogelijk antwoord geven maar betalen doen ze niet.
Het laten uitbetalen heeft eenâŠ
Het laten uitbetalen heeft een handleiding nodig, maar als je het eenmaal goed in vult staat het met 2 dagen op je rekening. Klantenservice is behulpzaam.
Speel hier niet!
Een leuk bedrag gewonnen, echter wordt het niet uitbetaald! Elke keer een ander excuus. Geven aan dat kyc gedaan moet worden terwijl dit al gebeurd is en ook geverifieerd. Blijven uitbetaling annuleren!
Speel hier niet! Ben al een week aan het proberen mijn geld uitbetaald te krijgen.
Mochten ze na deze review opeens wel uitbetalen zal ik de sterren ophogen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ