Gxbet レビュヌ 33

TrustScore 5段階評䟡の1.5

1.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

I asked several times to close my account but your VIP manager Andy refuse to close it. You can't win anything on the casino's these days, they are all sucks.

5぀星のうち1の評䟡

Storten op je account is heel gemakkelijk en binnen 1 minut gedaan. Bij een uitbetaling is dit een stuk lastiger. Je moet bepaalde documenten aanleveren wat logisch is,maar ze proberen er alles aan... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Een leuk bedrag gewonnen, echter wordt het niet uitbetaald! Elke keer een ander excuus. Geven aan dat kyc gedaan moet worden terwijl dit al gebeurd is en ook geverifieerd. Blijven uitbetaling annul... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Betaling via creditkaart werkt goed meestal binnen 24 uur op de rekening tenzij het bedrag hoger is dan 250,- dan wordt het ineens een langer proces. Kortom als je 1000,- wint kun je beter 4x 250,- ui... もっず芋る

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Slecht met hoofdletter S.

Echt ongelooflijke slechte betting site, stort hier niets want je wordt opgelicht! Betalen je withdrawals niet uit tot je contact opneemt en dan nog duurt het 20 dagen voordat het op je rekening staat. Bet hier niet want het zijn oplichters. Als ik sterren in de min kon geven had ik het gedaan. Ik stort geen euro meer! Viezerikken.

2025幎12月11日

Storten binnen 30 seconden in je

Storten binnen 30 seconden in je account maar uit betalen heel erg moeilijk en dan nog veriefieren ook nog rest gegevens invullen terwijl bij andere site alles van te voren is geregeld makkelijk storten en snel en makkelijk ontvangen

Ook sport bonus van 500 niet ontvangen en dat zegt eigenlijk al genoeg

2025幎11月27日

Oplichters

Slecht casino ben 5 maanden bezig om me geld terug te krijgen elke keer zegen ze zogenaamd de deparment zit het te regelen maar er gebeurt helemaal niks niet hier spellen je gaat spijt krijgen is geen casino maar oplichters en het gaat om 2 duizend euro

2025幎7月7日

Speel hier niet!

Een leuk bedrag gewonnen, echter wordt het niet uitbetaald! Elke keer een ander excuus. Geven aan dat kyc gedaan moet worden terwijl dit al gebeurd is en ook geverifieerd. Blijven uitbetaling annuleren!
Speel hier niet! Ben al een week aan het proberen mijn geld uitbetaald te krijgen.

Mochten ze na deze review opeens wel uitbetalen zal ik de sterren ophogen

2025幎7月10日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス