レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Emmen nieuw toko. Een prachtige, praktisch ingerichte sportschool. Een verademing in vergelijking met andere. Het personeel is vakbekwaam en behulpzaam. Met name de manager Nanda is een vakidioot di... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Het was onze 1x bij gym one, ik en mijn man hadden ons aangemeld voor de dag pas om het dus uit te proberen. Het beviel goed, het eerst wat ons opviel was dat het immens groot leek met mooie nieu... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Neem regelmatig deel aan de kickboks lessen, met name trainer Wil geeft fijn en lekker intensief les. Dit op een humorvolle eigen manier waardoor hij direct de aandacht heeft van de groep heeft! Er mo... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Ik ben hier recent geweest voor een HYROX training. De gym heeft echt veel materiaal en vrijwel alle HYROX-onderdelen zijn aanwezig. Ook de gastvrijheid was goed; we werden vriendelijk ontvangen en... もっと見る

企業情報

1. スポーツ学校

当該企業による記述

Welkom bij GymOne, waar we fitness omarmen als een levensstijl en een community creëren die verder gaat dan de muren van onze sportscholen. Bij ons gaat het niet alleen om het versterken van je lichaam; we bieden een gemeenschap die gebouwd is op respect en positiviteit.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Echt een top gym

Echt een top gym, je word altijd met open armen ontvangen.

2025年12月1日

GymOne® からの回答

Bedankt voor je geweldige review!
Wat leuk om te horen dat je je altijd welkom voelt bij ons. Daar doen we het voor!
Tot snel in de gym! 💪😊

5つ星のうち5の評価

Ali heeft me goed geholpen!

Beste Jim,

Wat fijn om te horen! 🙌
Super dat je zo goed bent geholpen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen!

Graag tot snel in de gym! 💪😊

Hele fijne gym

Hele fijne gym
En hele goeie medewerkers
Locatie hengelo

Hi Xem,

Dankjewel voor je fijne woorden! 😊
Wat leuk om te horen dat je onze gym en het team in Hengelo zo waardeert. Daar doen we het voor!

We hopen je snel weer te zien. 💪✨

5つ星のうち5の評価

Vrijdag ochtend top medewerkers…

Vrijdag ochtend top medewerkers schieten je heel snel te hulp
Locatie hengelo

Hi Byron,

Dankjewel voor je mooie review! 🙌
Wat leuk om te horen dat je op vrijdagochtend zo goed geholpen bent door ons team. De collega's in Hengelo doen altijd hun best om iedereen snel en vriendelijk te ondersteunen, super dat dit bij jou is opgevallen!

Graag tot de volgende keer! 💪😊

Beste gym die er is!!!!

Hi Milan,

Wow, dankjewel! 🤩
Wat supertof om te horen dat je ons de beste gym die er is noemt! Dat betekent enorm veel voor ons.

We blijven ons best doen om je elke keer weer een topervaring te geven.

Tot snel in de gym! 💪🔥

Geweldige gym

Geweldige gym met goeie apparatuur. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk. Kleedkamers voor mannen en vrouwen gescheiden. Echt een aanrader

Hi Rens,

Wat een geweldige review, bedankt! 🙌
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze apparatuur en dat ons team je zo vriendelijk ontvangt. Ook goed om te lezen dat de faciliteiten, zoals de gescheiden kleedkamers, naar wens zijn.

Superleuk dat je ons aanbeveelt!
Hopelijk zien we je snel weer in de gym! 💪✨

Top gym

De gym is altijd gezellig en de medewerkers zijn heel aardig

Hi Kevin,

Wat een leuke review, dankjewel! 😊
Superfijn om te horen dat je de sfeer gezellig vindt en dat ons team je zo goed bevalt. We doen elke dag ons best om iedereen zich welkom te laten voelen, tof dat het opvalt!

Hopelijk zien we je snel weer in de gym! 💪✨

top gym

gloednieuwe schone gym, met hartstikke vriendelijk personeel.
altijd zin om hier te trainen.

2025年11月26日

Hi Thijmen,

Wat een geweldige review, dank je wel!
Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met onze gloednieuwe, schone gym én ons team.
We vinden het super dat je altijd met plezier komt trainen.
Tot snel!

5つ星のうち4の評価

Welwillend om te helpen in de gym

Vriendelijk aan de balie, geduldig en coulant, welwillend om te helpen in de gym

2025年3月26日

Hi Yris,

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je je welkom en goed geholpen voelt bij ons. We staan altijd klaar om je te ondersteunen in de gym.
Tot snel! 💪😊

5つ星のうち5の評価

Bootyhonk is my al time favorite gymone Alkmaar

Bootyhonk is my al time favorite. Deze is nu vernieuwd sinds de verbouwing waarbij een nieuw hipthurst machine welke soepeler functioneert dan de vorige. Minder belastend voor de rug, more booty focus!! Nieuwe hyrox plek welke hun gang kunnen gaan zonder dat het midden in de zaal is waar iedereen heen en weer loopt.

2025年11月24日

Hi Roos,

Wat een geweldige review, dankjewel! 🙌

Super om te horen dat het zo goed bevalt.
We vonden het belangrijk om ‘m niet alleen soepeler te maken, maar ook rugvriendelijker én nóg meer booty-focus te geven – fijn dat jij dat meteen merkt! 🍑🔥

Ook top dat je de nieuwe Hyrox-plek waardeert. Zo kan iedereen lekker knallen zonder door de drukte heen te hoeven zigzaggen.

Dank je wel dat je de tijd nam om dit te delen, we zien je snel weer in de gym! 💪😊

GymOne Sittard

Fijne gym, goed apparatuur en ruim
Voldoende apparatuur zodat je niet hoeft te wachten tijdens piekmomenten!

Vriendelijk personeel en altijd schoon

2025年11月17日

GymOne® からの回答

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! 😊
We vinden het belangrijk dat iedereen genoeg ruimte en apparatuur heeft, en dat het schoon en gezellig blijft.
Bedankt voor je mooie woorden over ons team, we hopen je snel weer te zien bij de gym!

5つ星のうち5の評価

Knappe trainers, gespierde trainers.

Fijne machines, veel keuze uit machines, mooie sportschool zelf, zorgzaam personeel en fijne voorzieningen

Locatie Sittard

Hi Tijn,

Bedankt voor je mooie review!
Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze machines, de voorzieningen en de sfeer in de club. Ook fijn dat ons team zo’n goede indruk heeft gemaakt.
Tot snel bij GymOne Sittard!

Fijn personeel

Hi Marnix,

Hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling.
We zijn blij dat ons team een fijne indruk heeft achtergelaten.

5つ星のうち5の評価

Bij Gym One Sittard is er één die…

Bij Gym One Sittard is er één die iedereen vermaakt,
dat is Luuk — knap, sterk, en altijd goed geraakt.
In zijn HIIT-les roept hij luid: “Dit is gaaf!”,
en ik ga harder, al ben ik half dood en half slaaf.

Want eerlijk gezegd, hoe ik het ook uitleg of buk,
ik kom naar de sportschool puur en alleen voor Luuk.

Hi Sverre,

Bedankt voor deze geweldige, creatieve feedback!
Wat leuk om te horen dat de HIIT-lessen je zo goed bevallen en je steeds weer weet te motiveren.
We waarderen je enthousiasme enorm.
Tot snel in Sittard!

5つ星のうち5の評価

Ik train zelf ongeveer al 5 jaar heb…

Ik train zelf ongeveer al 5 jaar heb nog nooit zoon sportschool gezien, heel veel faciliteiten, leuk personeel en vooral de booty les van Sverre is heel interessant heeft altijd leuke oefeningen en doet zelf goed mee. (Locatie Sittard)

2025年11月17日

Hi Wino,

Bedankt voor je geweldige review!
Wat fijn om te horen dat je na 5 jaar trainen onze sportschool als uniek ervaart.
Leuk dat je onze faciliteiten, het personeel én de booty les zo waardeert.
Tot snel in Sittard!

Mooie sportschool

Mooie sportschool! Erg groot, veel faciliteiten en altijd apparaten beschikbaar.
Leuk personeel, leuke mensen & goede sfeer.

Hi Finn,

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je onze ruime faciliteiten, sfeer en ons team waardeert.
We zien je graag snel weer in de gym!

Top gasten aan de balie

Top gasten aan de balie in gymOne Sittard
Nette sportschool met meer dan genoeg apparatuur.

Hi Far,

Dankjewel voor je mooie review! 🙌
Geweldig om te horen dat je onze medewerkers en de ruime hoeveelheid apparatuur zo waardeert. 💪✨
We blijven ons best doen om jouw trainingen zo fijn mogelijk te maken.
Tot snel bij GymOne Sittard!

Goede apparatuur

Goede apparatuur

Hi Utku,

Dankjewel voor je review! 🙌
Fijn om te horen dat je onze apparatuur waardeert. 💪✨

5つ星のうち5の評価

Goede en aardige medewerkers apparaten…

Goede en aardige medewerkers apparaten zijn hoge kwaliteit

Hi Mehdi,

Dankjewel voor je fijne review! 🙌

Geweldig om te horen dat je ons vriendelijke personeel en de hoge kwaliteit van de apparatuur waardeert. 💪✨
We blijven ons best doen om jouw sportervaring top te houden.
Tot snel bij GymOne!

Beste gym in sittard

Top gym in sittard! genoeg apparatuur en leuk, vriendelijk personeel :)

Hi Brett,

Dankjewel voor je leuke review! 🙌

Super om te horen dat je onze gym, de apparatuur én ons vriendelijke personeel zo waardeert. 💪✨

We zien je snel weer bij GymOne Sittard!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。