Emmen nieuw toko. Een prachtige, praktisch ingerichte sportschool. Een verademing in vergelijking met andere. Het personeel is vakbekwaam en behulpzaam. Met name de manager Nanda is een vakidioot di... もっと見る
企業が回答しました
Het was onze 1x bij gym one, ik en mijn man hadden ons aangemeld voor de dag pas om het dus uit te proberen. Het beviel goed, het eerst wat ons opviel was dat het immens groot leek met mooie nieu... もっと見る
企業が回答しました
Neem regelmatig deel aan de kickboks lessen, met name trainer Wil geeft fijn en lekker intensief les. Dit op een humorvolle eigen manier waardoor hij direct de aandacht heeft van de groep heeft! Er mo... もっと見る
企業が回答しました
Ik ben hier recent geweest voor een HYROX training. De gym heeft echt veel materiaal en vrijwel alle HYROX-onderdelen zijn aanwezig. Ook de gastvrijheid was goed; we werden vriendelijk ontvangen en... もっと見る
企業が回答しました
Welkom bij GymOne, waar we fitness omarmen als een levensstijl en een community creëren die verder gaat dan de muren van onze sportscholen. Bij ons gaat het niet alleen om het versterken van je lichaam; we bieden een gemeenschap die gebouwd is op respect en positiviteit.
Postbus 330 , 1960AH, Heemskerk, オランダ
ネガティブなレビューの 75%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Grote gym, hele goede service van Kees. Goede temperatuur en het was lekker rustig.

GymOne® からの回答
Top service van Kees gehad! Schone gym en rustig tijdens peak uren.

GymOne® からの回答
Kees overtuigd mij om te egoliften, helpt wel voor de W deadlift. Hij is wel mid in squatten, maar dat geeft niet gelukkig. W personeel en goated nieuwe apparaten💯, bij ceintuurbaan uiteraard

GymOne® からの回答
Sinds ik kees en Alex heb ontmoet is mijn bicep omtrek spontaan 5 cm gegroeid, daarnaast zijn mijn testosteron levels ook met 300% verhoogd! Dit is wel alleen gymone ceintuurbaan de andere zijn ass.

GymOne® からの回答
Super gym atijd netjes aardig personeel.
Uitleg over apratuur is top
Helpen je graag

GymOne® からの回答
Geweldige gym vooral locatie manager is aardig, en die aantrekkelijke jongen met zn mooie lange krullen maakt dit een geweldige plek

GymOne® からの回答
Beste gym van nederland! Gym one , Ceintuurbaan! Top apparaten & genoeg apparaten. Kleine Tip (Douchen vernieuwen zou niet verkeerd zijn) ✅

GymOne® からの回答
Personeel is heel erg vriendelijk helpen altijd heel goed mee apperaten zijn ook goed ben heel erg tevreden sinds ik hier ben gaan sporten de gym one in Rotterdam bij de ceintuurbaan is een aanrader voor iedereen

GymOne® からの回答
Ik wou een blikje monster halen en zo een man met baard had me met spoed geholpen jullie hebben meer medewerkers zoal hem nodig

GymOne® からの回答
Fijne sportschool vriendelijk personeel en heel netjes

GymOne® からの回答
Good space and areangement. Some of the best machines available and some unique ones not found in most places. Also really friendly staff

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。