HÞjvang Kattepension レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastik sted hvor vi helt trygt efterlader vores 2 banditter. Der er de hyggeligste inde bure og udgang til egen voliere fra de fleste rum. Det er anden gang vi bruger dette sted 👌 kÊmpe anbefaling... もっず芋る

Har brugt HÞjvang kattepension 3x for min kat og altid fÃ¥et super god service! Mathilda passer utrolig godt pÃ¥ kattene, sender billeder/videoer af dem, svarer hurtigt pÃ¥ beskeder og er meget fleksibel... もっず芋る

Det her, er bare den fineste, bedste og mest fantastiske kattepension. Vi har nu i tre Ã¥r brugt HÞjvang under Ã¥rets sommerferie. Vores kat elsker at vÊre der, og hun er simpelthen sÃ¥ velti... もっず芋る

Vi har vÊret gÊster hos HÞjvang Kattepension igennem en lÊngere periode. Her mÞder vi et hÞjt professionelt niveau med stor indsigt i kattenes velbefindende. Det har vÊret altafgÞrende for vores valg... もっず芋る

䌁業情報

1. 猫預かり所

圓該䌁業による蚘述

Opvarmet luksus kattepension med egen lÊnestol og udgang til udeareal. Hos HÞjvang Kattepension gÞr vi en Êre i, at passe godt på din kat. Vi har mere end 12 års erfaring.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

KÊre HÞjvang

KÊre HÞjvang.
Tusind tak for god behandling af mig som kattemor, da vi ankom. Det gav tryghed og jeg var ikke i tvivl om min kats ve og vel, imens jeg var vÊk. Dejligt i tager jer tid til at putte billeder op på jeres Facebook, så man lige får et glimt af sin elskede kat også. Vil klart anbefale jer til alle, der mangler et sted til sin kat. God jul❀

2023幎12月14日
自発的なレビュヌ

Vi har haft vores Lucy i pension for

Vi har haft vores Lucy i pension for fÞrste gang ved HÞjvang Kattepension og det er absolut ikke sidste gang. Vores kat havde Ã¥benbart et skjult sÃ¥r i hendes nakke som sprang op under hendes ophold. Vi blev kontaktet med det samme og vores kat blev bragt til dyrlÊgen samme dag👍 Tusind tak for en super god service. Kan kun give de bedste anbefalinger herfra
Mvh
Malou & Torben

2023幎11月1日

Hvis jeg kunne give 10 stjerner så fik

Hvis jeg kunne give 10 stjerner så fik i det. Et super fantastisk sted med luksus omgivelser for katte. Mulighed for at 2 katte kan dele en "lejlighed" sammen og i vores tilfÊlde med 3 katte var der en 2 vÊrelses ledig. Mathilda er lige som sin mor Heidi superopmÊrksom på kattene og er sÞd til at ligge billeder og video op hvilket gÞr savnet ikke så stort hvis man er på en lÊngere rejse. Kvalitetsmad er brugt og det kan varmt anbefale at få en udegård med til kattenes lejlighed. Vi har brugt kattepensionen siden 2018 og vi har vÊret fuldt tilfredse hver gang.

2023幎11月12日

HÞjvang Kattepension er et fantastisk

HÞjvang Kattepension er et fantastisk sted. Vi kÞrer gerne de 35-40 km fra Kolding for at vÊre sikre på gode rammer. Bestiller man i god tid, kan kattene få et bur med udgang til det fri - det er dejligt for en udekat at kigge på hÞnsene. Og lÊkkert lige at få et foto en gang imellem på ferien. Kan kun give de bedste anbefalinger

2023幎10月25日

Den langt bedste kattepension

Den langt bedste kattepension, min kat har vÊret på.
Super bure og voilere, med masser ar mÞbler og kattetrÊer indendÞrs og klatretrÊ udenfor, for slet ikke at forglemme, de hÞns og kaniner, der går lige på den anden side af tråden. :-)

2023幎10月26日
自発的なレビュヌ

Et trygt alternativ til dit eget hjem.

Et trygt alternativ til dit eget hjem.
Vi rejser en del og har i mange år fået vores to katte passet her. HÞjvang får mine varmeste anbefalinger, det betyder så meget at fÞle sig helt tryg ved at vores dyr har det godt mens vi er vÊk.
Det er på alle måder en velorganiseret pension - og så emmer den af kÊrlighed til dyr.
(på vegne af Miriel og Idefix - Charlotte Jensen)

2023幎5月12日

Ren lykke

Vi har simpelthen vÊret sÃ¥ glade for at have vores to katte hos Heidi
 bedste anbefalinger herfra❀

2021幎7月29日

Fantastisk kattepension!

Det her, er bare den fineste, bedste og mest fantastiske kattepension.

Vi har nu i tre år brugt HÞjvang under årets sommerferie.

Vores kat elsker at vÊre der, og hun er simpelthen så veltilpas, når vi henter hende.
“VÊrelserne” har en fin stÞerrelse og nogle af dem har udgang.

Udover kyndigt personale, god foder m.m. så bliver hver eneste kat aktiveret i 30 minutter dagligt.

Vi har endda oplevet at vores kat er blevet forkÊlet fordi den enkelte kats behov tilgodeses.

2017幎9月14日

Varmt anbefalet!

Fire af mine fem katte har flere gange vÊret på ferie i HÞjvang Kattepension. To af mine katte skal have medicin hver dag, og det har slet ikke vÊret noget problem. Heidi og hendes datter giver sig tålmodigt tid til at lytte til og forstå deres kunder, og de kender hver enkelt kat og tager forskellige hensyn alt efter temperament og behov. De holder Þje med velfÊrd og trivsel. Efter de fÞrste par dage, fandt mine katte sig godt til rette i pensionen, og nu fÞler de sig tydeligt hjemme der. Jeg ved, at de er i de bedste hÊnder ... OG de mest behagelige lÊnestole!!!

2016幎1月26日

Hyggelig og hjertevarm pension

Det er nu godt et år siden jeg havde min lille kat i pension på HÞjvang Kattepension. Det var en meget positiv oplevelse. Jeg fik en fornemmelse af hjemlig hygge og omsorg. Da jeg hentede min kat igen, fik jeg fortalt hvilket af de mange, mange slags lejetÞj han fortrak og hvordan han havde hygget sig med at komme ud. Jeg vil klart anbefale HÞjvangs Kattepension :)

2014幎10月16日
自発的なレビュヌ

Super super godt sted. Ejeren brÊnder virkelig for kattenens velfÊrd.

Vi blev bestemt ikke skuffet over at vores kat blev passet hos HÞjvang kattepension! Ejeren går virkelig op i velfÊrden hos de katte hun passer og er samtidig super sympatisk. Hun kan navnene på de katte der kommer et par gange om året og sÞrger for at kattene får det vÊrelse de synes bedst om, fx et vÊrelse der ligger lidt afsides eller ved siden af en kat de tidligere har kunne godt sammen med. (det lyder mÊrkeligt, men det er den bedste beskrivelse) og hver kat har sin egen lÊnestol, krassetrÊ og har mulighed for at komme ud. vÊrelserne er desuden indrettet så kattene selv kan vÊlge om de vil "snakke" med de andre katte eller ligge i fred. Hver kat har også mulighed for at komme ud i en gang, der er fyldt med kattelegetÞj.
Da jeg så pensionen fÞrste gang var min fÞrste tanke "Katteparadis" :-) AtmosfÊren virker samtidig meget meget rolig.
Vores kat kom nÊrmest gladere hjem, end da vi afleverede hende.
Hermed gives vores aller bedste anbefaling!

2014幎2月16日