DÃ¥rlig kundeservice - regning 50% dyrere end oplyst
Vil forespÞrge om ny hovednÞgle (med dÞråbner)til min Aygo, da jeg havde tabt den og kun havde reservenÞgle.
Får at vide, at ny hovednÞgle koster 894, og en nÞgle uden dÞråbner koster 394,
Beslutter at ofre 500 mere på den luksus det er at kunne fjernåbne.
NÞgle kommer hjem, ind på vÊrkstedet, da nÞgle skal kodes i forhold til startspÊrre og dÞråbner. Dette tager en 1/2 time da medarbjeder ikke kan finde ud af manuel, ny medarbejder ordner det. Så hele operationen kan ordnes på under 5 minutter.
Det har jeg det egentlig fint med. da jeg selvfÞlgelig går udfra at de 894 dÊkker det hele, lige oim når man går til låsesmed med sin ruco nÞgle for at få lavet en ny, og han så krÊver 50 kr for nÞgle med slibning.
Da jeg så kommer til kassen skal jeg betale 1.442,50, for nu er der lige pludseligt kommet moms på, og jeg skal også betale 260 kr. plus moms for kodning (som kun tager 5 minutter.
Jeg gÞr opmÊrksom på, at jeg syntes, det er utrolig dårlig kundeservice, at jeg i det hele taget skal betale for kodning, og så 325 kr. for noget der tager under 5 minutter. Momsen kan diskuteres, med de burde alt andet vide, at jeg er privatperson.
Bliver henvist til ejeren, der ved min klage, nÊrmest truende siger at kodning koster 520 kr. og på ingen måde er imÞdekommende.
Det er nÊrmest bondefangeri at gå derfra med en regning der er 50% hÞjere end oplyst.
Det kan ikke vÊre meningen at skulle spÞrge, om de nu har fået det hele med i prisen. Glad for det ikke er en reparation til 10.000 der lige pludselig koster 15.000 kr.
2018幎3æ2æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ