䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店
  2. 健康・矎容補品店
  3. スポヌツ栄逊食品店

圓該䌁業による蚘述

Habitual – Naturliga kosttillskott i gummyform, skapade för din vardag Habitual Àr ett svenskt hÀlsoföretag som erbjuder funktionella och naturliga kosttillskott i form av veganska, sockerfria gummies. Vi gör det enkelt och inspirerande att ta hand om sin hÀlsa – varje dag. Genom att kombinera modern forskning med naturliga ingredienser skapar vi produkter som smakar gott, Àr lÀtta att anvÀnda och faktiskt gör skillnad. VÃ¥ra produkter Àr 100 % veganska, glutenfria, sockerfria, GMO-fria – och kosher. Det innebÀr att vÃ¥ra tillskott passar mÃ¥nga olika livsstilar, kostval och trosuppfattningar. Alla vÃ¥ra gummies tillverkas enligt höga kvalitetsstandarder med noggrant utvalda rÃ¥varor för att sÀkerstÀlla bÃ¥de effekt och trygghet. Sortimentet inkluderar bland annat kreatin gummies, shilajit, magnesium med L-teanin och GABA, ashwagandha, ÀppelcidervinÀger och gurkmeja med svartpeppar – allt i innovativ och funktionell gummyform som passar en aktiv och medveten livsstil. Vi grundades med en enkel men kraftfull idé: att hÀlsa inte ska kÀnnas krÃ¥nglig eller trÃ¥kig. Det ska vara en vana – nÃ¥got du gör varje dag, utan att tveka. DÀrför heter vi Habitual. VÃ¥rt mÃ¥l Àr att inspirera mÀnniskor till att bygga hÃ¥llbara hÀlsorutiner som verkligen hÃ¥ller i lÀngden. Med snabb leverans, personlig service och produkter som bÃ¥de smakar och fungerar, vill vi vara ett sjÀlvklart val för dig som söker kosttillskott med omtanke och kvalitet. VÀlkommen till Habitual – dÀr god smak möter smart hÀlsa.

4.4

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Smidigt och gott

Ett otroligt smidigt och gott alternativ till traditionella kosttillskott. UnderlÀttar otroligt mycket i vardagen med smidigheten du får från dom vÀldigt goda gummisarna.
Även smakerna Àr vÀldigt bra!
SjÀlv har jag varit för lat och omotiverad till att ta kosttillskott tidigare men nu har jag inget problem att ta det varje dag, jag ser snarare fram emot det:)

2026幎3月10日

Habitual からの回答

Vilken underbar lÀsning! Det Àr precis det hÀr som Àr hela tanken med Habitual – att förvandla det som tidigare kÀndes som ett "mÃ¥ste" eller ett hinder till nÃ¥got man faktiskt ser fram emot varje dag.

Att gå från att vara omotiverad till att lÀngta efter sina kosttillskott Àr det bÀsta betyg vi kan få. Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse och för de fina orden om smakerna!

Varma hÀlsningar,
Team Habitual

5぀星のうち5の評䟡

Köper alltid mina kosttillskott via

Köper alltid mina kosttillskott via Habitual!
Snabb service och bra priser!
Kan sÀga att mitt hår och min hud har aldrig mått bÀttre. Dessutom Àr det mycket god smak på alla kosttillskott! Favoriten hÀr hemma Àr lions mane med smak av passionsfrukt!

2025幎7月15日

Tack snÀlla, Clara!
Det betyder mycket att höra att du vÀljer oss gÃ¥ng pÃ¥ gÃ¥ng – och att bÃ¥de hud, hÃ¥r och smaklökar mÃ¥r bra av vÃ¥ra tillskott. Lions Mane med passionsfrukt Àr en favorit hos oss ocksÃ¥ 🍑🧠

Vi Àr sÃ¥ glada att ha dig med i Habitual-familjen 💚

Hör av dig om det skulle vara något, vi finns hÀr för att hjÀlpa vid minsta lilla!

/Team Habitual

Gummies

Köpte creatine, kanon med gummies och slippa pulver. God smak och snabbt att få hem.

2025幎7月15日

Stort tack, Michael!
SÃ¥ kul att höra att du gillar vÃ¥ra kreatin-gummies – bÃ¥de smaken och smidigheten. Vi hÃ¥ller helt med: pulver i all Àra, men gummies gör det sÃ¥ mycket enklare att fÃ¥ in i vardagen.

Tack för att du valde Habitual – vi Àr glada att ha dig med! 💚

5぀星のうち5の評䟡

Mitt hår har aldrig mått bÀttre! På riktigt!

Jag har testat en hel del olika hÃ¥rtillskott genom Ã¥ren, men inget har gjort samma skillnad som Dream Hair Gummies och Hair Haven-tabletterna frÃ¥n Habitual. Jag har alltid kÀnt att mitt hÃ¥r stannat vid en viss lÀngd och inte kan bli lÀngre men efter bara nÃ¥gra veckor mÀrkte jag att hÃ¥ret kÀndes bÃ¥de starkare och fylligare och nu har jag ett helt otroligt svall som jag typ inte trodde var möjligt utan extensions 😂

Jag har Àven testat flera andra av deras gummies och Àr supernöjd med allihop!! Det kÀnns som att Habitual verkligen levererar både effekt och kvalitet oavsett vad man vÀljer. Man mÀrker att det hÀr Àr ett företag som bryr sig, inte bara om ingredienserna utan också om helhetsupplevelsen. Allt från designen till paketeringen kÀnns så genomtÀnkt och fint.

Det Àr ett sÃ¥nt dÀr varumÀrke man blir stolt över att stötta, sÀrskilt nÀr man vet att det drivs av genuina eldsjÀlar. Jag kommer aldrig sluta med mina gummies (sÃ¥ snÀlla sluta aldrig sÀlja dom 😂) mitt hÃ¥r tackar mig varje dag!!

2025幎5月29日

Habitual からの回答

Vilken otroligt fin recension, tack snÀlla för att du tog dig tid att skriva 💛
Vi blir verkligen glada av att höra hur mycket både Dream Hair Gummies och Hair Haven-tabletterna har gjort för dig. Att ditt hår kÀnns starkare och fylligare, och dessutom börjat vÀxa på riktigt efter att ha stått still så lÀnge, Àr exakt den typ av förÀndring vi vill kunna bidra till. Och att du har fått ett svall du inte trodde var möjligt utan extensions gör oss Ànnu gladare att få vara en del av din rutin.

Det betyder också mycket att du lyfter helheten. Vi lÀgger ner mycket omtanke i varje detalj, från innehållet i produkterna till hur allt kÀnns nÀr du får hem dem, så det Àr fint att det mÀrks.

Tack för att du vÀljer Habitual och låter oss vara med på din hårresa.
Vi lovar att dina favoriter inte ska försvinna, och vi finns hÀr så lÀnge ditt hår vill fortsÀtta må så hÀr bra.

Varma hÀlsningar,
Team Habitual
✹ Kosttillskott i gummiform du faktiskt vill ta varje dag

Har köpt allt frÃ¥n Magnesium till Zink

Har köpt allt frÃ¥n Magnesium till Zink och vitaminer för mÀn. Är piggare och mycket klarare i skallen. VÀrt att testa!!

2025幎4月9日

Habitual からの回答

Stort tack för din fina recension! 💛

Tack för förtroendet och för att du Àr en del av Habitual!

Gillar deras nya gummies

Gillar deras nya gummies – och det bÀsta Àr att de faktiskt innehÃ¥ller det de lovar. Man kÀnner verkligen skillnad

2025幎7月1日

Habitual からの回答

Tack snÀlla för din fina recension – vi Àr sÃ¥ glada att du gillar vÃ¥ra nya kosttillskott i gummiform! 🙌🍬
Det betyder mycket att du upplever verklig effekt – just dÀrför lÀgger vi stort fokus pÃ¥ korrekt dosering, hög biotillgÀnglighet och ren formulering i varje gummie vi utvecklar.

Att vÃ¥ra gummies innehÃ¥ller exakt det de lovar Àr en kÀrnprincip hos oss – transparens och funktion ska alltid gÃ¥ hand i hand. NÀr du dessutom kÀnner tydlig skillnad i kroppen, vet vi att vi Àr pÃ¥ rÀtt vÀg 💛

Tack för att du Àr en del av Habitual – goda tillskott med bevisad effekt!

5぀星のうち5の評䟡

Köpte kreatin monohydrate gummies frÃ¥n

Köpte kreatin monohydrate gummies frÃ¥n Habitual. Har haft svÃ¥rt att ta kreatin regelbundet tidigare, kollade pÃ¥ en lösning och hade ingen aning att det fanns i gummiesversion. Köpte en burk hemma och en till jobbet, nu glömmer jag aldrig ta det, tvÀrt om😂 Kommer testa deras magnesium nÀr det Àr dags att fylla pÃ¥.
Rekommenderar👍

2025幎7月12日

Habitual からの回答

Stort tack för din fantastiska recension av våra kreatin monohydrat gummies! 🙌💛
Vi Àr sÃ¥ glada att du hittat ett enkelt, gott och effektivt sÀtt att ta kreatin dagligen – precis som det ska vara. MÃ¥nga har svÃ¥rt att komma ihÃ¥g eller motivera sig att ta kreatin i pulver- eller kapselform, sÃ¥ vi skapade dessa kreatingummies just för att göra rutinen roligare och mer hÃ¥llbar.

Att ha en burk hemma och en pÃ¥ jobbet Àr verkligen ett smart tips för att aldrig missa en dos! 😄

NÀr du testar vÃ¥rt magnesium i gummiform kommer du förhoppningsvis mÀrka samma smidighet och kvalitet – vi ser fram emot att höra vad du tycker!

Tack igen för att du delar med dig, för din rekommendation och för att du Àr en del av Habitual – Sveriges godaste tillskott i gummiform.

/Team Habitual

5぀星のうち5の評䟡

Snabbt och enkelt och bra produkter

Snabbt och enkelt och bra produkter, jag Àr supernöjd, rekommenderar 👍

2025幎7月8日

Habitual からの回答

Tusen tack för din varma återkoppling! 🙏
Det glÀder oss att du Àr supernöjd – och att bÃ¥de enkelheten och produkterna levde upp till förvÀntningarna. Stort tack ocksÃ¥ för rekommendationen, det betyder massor för oss! 💛

Vi ser fram emot att få fortsÀtta vara en del av din vardag.
Allt gott sÃ¥ lÀnge! 🌿

/Teamet på Habitual

Nya favorittillskotten

Mycket goda och smidiga produkter som nu har blivit del av min nya rutin. Snabb leverans och snÀll support också.

2025幎7月2日

Habitual からの回答

Så roligt att höra – stort tack för din fina recension! 💛
Vi blir verkligen glada av att veta att våra produkter har blivit en del av din nya rutin. Och extra kul att du uppskattar både smaken, leveransen och vår support – det betyder mycket för oss!

Tveka inte att höra av dig om du har nÃ¥gra frÃ¥gor framöver. Vi finns hÀr för dig! 🙌
/Teamet på Habitual

Bara bra

Snabba leveranser och bra/trevliga produkter

2025幎6月5日

Hej dÀr 🌟

Tack snÀlla för din fina recension – det betyder massor för oss! Att du uppskattar vÃ¥ra snabba leveranser och tycker om vÃ¥ra veganska, sockerfria kosttillskott i gummyform gör oss verkligen glada.

Vi brinner för att göra hÀlsa enkelt, gott och nÃ¥got man faktiskt ser fram emot varje dag. Din feedback visar att vi Àr pÃ¥ rÀtt vÀg – och det inspirerar oss att fortsÀtta skapa produkter och upplevelser som kÀnns bÃ¥de genomtÀnkta och omtÀnksamma.

Tack för att du Àr en del av Habitual ✹
Varmt vÀlkommen tillbaka nÀr du Àr redo för nÀsta hÀlsosamma rutin!

Allt gott,
Team Habitual 🌿