Flotte biler, men pas pÃ¥ bytteprisen. Vi blev tilbudt 43% mindre for vores bil end hos andre forhandlere. Oplevelsen virkede hverken valid eller gennemsigtig. Spar turen og fÃ¥ altid en vurdering onli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har netop kÞbt vores fÞrste elbil ved HAC Biler. Vi fik virkelig god vejledning om bilen og ladelÞsning af sÊlgeren Marcus. Bilen havde en mindre ridse som de hurtigt fik udbedret ved en autolaker... ãã£ãšèŠã
Vi havde en virkelig god oplevelse med Per SeisbÞll. Fra fÞrste kontakt var servicen professionel, Êrlig og imÞdekommende. SÊlgeren tog sig tid til at besvare alle vores spÞrgsmÃ¥l og vi fÞlte os tryg... ãã£ãšèŠã
Vi handlede idag en Skoda Enyaq RS hos HAC Biler hvor vi handlede med Per som fra start til slut i forlÞbet var meget imÞdekommende og forstÃ¥ende for vores behov og Þnsker med vores fÞrste Elbil.. V... ãã£ãšèŠã
Vi er en bilforhandler som sÊlger 450+ biler om året og har mere end 35 års erfaring med bilsalg og autovÊrksted i det Vestjyske hvor vigtigheden for os er trovÊrdighed samt at overholde aftaler!
Herningvej 82, 6950, RingkÞbing, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Flotte biler, men pas på bytteprisen. Vi blev tilbudt 43% mindre for vores bil end hos andre forhandlere. Oplevelsen virkede hverken valid eller gennemsigtig. Spar turen og få altid en vurdering online fÞr et fysisk besÞg, så du ved, om de overhovedet er i nÊrheden af markedsprisen.

HAC Biler ããã®åç
Super service. Spurgte om muligheden for at få bilen med hjem samme dag og i lÞbet af en time var den klar.
De havde lige den bil som jeg ledte efter.
Vi lavede byttehandlen i telefonen, med forbehold. Hvilke beror på gensidig tillid.
Jeg hentede min nye bil og alt gik til UG.
Jeg blev sat godt ind i min nye bil.
Og den kan utroligt meget
Det er godt en uge siden nu, og jeg er rigtig glad for min handel
Kan kun anbefales til andre.
Fin indledende samtale, imÞdekommende sÊlger, god gennemgang af bil ved kÞb.
Aftaler overholdt.
Synes servicen var mangelfuld. KÞbte ny bil hos dem, fÞrst fik jeg den ikke som lovet ogsÃ¥ da jeg hentede den var det bare at betale ogsÃ¥ ud af dÞren sÃ¥ mÃ¥tte jeg selv bÞvle og sÊtte mig ind i hvordan den virker. Der kunne det have vÊret rart med lidt hjÊlp til opsÊtning og sammenkobling mellem bil og telefon. SÃ¥ ikke den bedste oplevelse nÃ¥r man bruger en del penge pÃ¥ ny bil ð
Vi havde en virkelig god oplevelse med Per SeisbÞll. Fra fÞrste kontakt var servicen professionel, Êrlig og imÞdekommende. SÊlgeren tog sig tid til at besvare alle vores spÞrgsmål og vi fÞlte os trygge gennem hele processen
Vi kan varmt anbefale HAC Biler til alle, der leder efter en pålidelig og behagelig bilhandel.
Vil aldrig kÞbe en bil hos HAC biler igen, vil advare alle andre i mod at gÞre det samme, hvis de har deres Þkonomi kÊr.
KÞbte en Citroen Grand c4 Picasso af Hac Biler i Marts, her blev der lovet deres vÊrksted havde gennemgået den og den var fejlfri. Den blev solgt engro, da efter HAC egen udtalser var en dyr bytte handle. Jeg var så dum og lad mig kÞbe den. Allerede kort tid efter jeg kÞbte den (1 mnd) smed den hele kobling inkl. svinghjul. Da de påstår den er kÞbt engro fik jeg afvide der var ingen reklamation. Derfor måtte jeg til bruge 10.000 kr lave den. Da reperation var påbegyndt og bremser også var total nedslidte, samt den ene kaliber slet ikke virkede (så den bremset kun på 3 hjul, slet ikke farligt med en bil på 2t total) Jeg kontaktet så HAC og fik en lille kompensentation. Alt godt, lige indtil 4mnd efter kÞb den skulle til syn og et autoriseret vÊrksted tog et kig på den. Der ligger så reperation for et estimate på 70.000kr. Alt fra stÞddÊmper, bÊredele, fjedre, diselpartikel filter, og stadig bremser.
Heldigt får mig jeg kÞbte bilen som privat person, der gÞr jeg faktisk har reklamationsret, (fik jeg afvide igennem FDM) HAC har tilsidesat alt lovnings i fornindelse med kÞb og reklamation, og nu endt i anketnÊvnet med dem, da de nÊgte og lave bilen (eller sÞlle 7.000kr har de tilbudt til en regning på måske 70.000kr) De Þnsker hellere ikke bilen selv tilbage.
Selv i anketnÊvnet skriver de alt mellem himmel og jord der slet ikke er korrekt, eller de ikke vil stå ved det de har gjort. Ex påstår de, de aldrig har sagt der ikke var reklamation, tiltrod for jeg har en mail sort på hvid hvor de skriver det.
De påstår også at stÞddÊmper og fjedere bagpå, er i stykker grundet en koblingrepeartion, hvilket for andre vÊrskted til så på bagben over denne udtalse
Vi stÃ¥ tilbage nu med en bil der ikke MÃ
kÞrer på vejen og ikke måtte det siden august, og den kommer nok aldrig på vejen igen med alle de fejl der fundet, og en ankenÊvn sag der ingen vegne kommer da HAC biler tro de kan tilbagekÞbe bilen til ingen penge, fordi jeg har kÞrt 6.000km i den siden kÞbet.
Har dokumentation på alt, og mails på alt og afligevellet kÊmper jeg ankenÊvnet mod deres advokat reprÊsentant, og der nok ikke nogle udsigte til en afgÞrlse fÞr i Feb. Det bare snart 1 år uden en bil. Det virkelig sårbar for en familie på 6 hvor ens 7personer, bil i et år ikke har kunne kÞrer. Vi har allerede nu måtte aflyse 2 ferie fordi bilen ikke har vÊret brugsegnet.
Ãrlige og trovÊrdige mennesker! Er det indtryk jeg tog med mig sammen med en top lÊkker bil.
Alle kan tilbyde en lÊkker bil men ikke alle kan tilbyde Êrlighed og trovÊrdighed hvilket, i hvert fald for mig, er vigtig når man skal investerer så mange penge som en nÊsten ny bil koster.
Fin service, fin bil, men ville gerne have haft den leveret da jeg bor i Randers.
Vi kÞbte en Ford S-Max i sommeren 2024. De var så smarte at sÊlge den engros.
Der går ikke engang en uge, og bilen går i stå, da vi er på vej på en weekendtur. Vi ringer til HAC-biler, som gerne vil kigge på den, hvis vi selv sÞrger for transport.. vi bor på SjÊlland og synes egentlig ikke, at vi skal betale eller sÞrge for dette.
Den kommer på vÊrksted, og kort tid efter dÞr den igen. På vÊrksted igen, hvor de finder ud af, at generatoren er stået af.. vi bruger en mindre formue på en ny og en vÊrkstedsregning. Og vi når kun lige, at få den fikset på et hÊngende hår, inden vi skal på sommerferie.
Turen går til Norge, og da vi har kÞrt nogle timer igennem Sverige, begynder bilen at melde lavt dÊktryk. Vi får vejhjÊlp to gang i lÞbet af den tur og ender med at tage en uplanlagt overnatning, mens bilen får to nye dÊk på.
Alt i alt kostede den bil os over 30.000 de fÞrste måneder vi havde den.
Og det skulle vise sig, at den også skulle have nye bremser, hvilket ikke er medregnet her.
Og hvorfor skriver jeg så fÞrst en anmeldelse nu? Jeg har forsÞgt at lade det ligge, men jeg synes simpelthen det var så uretfÊrdigt og direkte utilstedeligt at sÊlge en bil til en godtroende familie, der havde brug for en 7-personers bil grundet familieforÞgelse. Der er ikke gået én dag, hvor jeg ikke har fortrudt den handel.

HAC Biler ããã®åç
Det er et vanskeligt marked at agere i fortiden, når det handler om nye elbiler. HAC biler har fået held af at få nye biler hjem, og de havde lige den Enyaq, vi gerne ville have. Fair pris og god behandling, siger vi her en dag efter handlen - Henning
God og venlig modtagelse med lÞbende information omkring Mercedes bil, billån og udvidet garanti muligheder.
God og rettidig overdragelse af bilen.
Super service og god behandling hele vejen igennem. Godt humÞr og meget tillidsfuld dialog.
Vi skulle finde en vÊrdig aflÞser til vores VW Touran og fandt en Enyaq som var til salg hos HAC biler, fÞrst var vi lidt skeptiske over den lange vej da vi skulle kÞrer fra Þst til vest jylland, men da vi fÞrst ankom HAC Biler i RingkÞbing blev vi modtaget med en fantastisk enthusiasme og god vestjydsk humor.
SÊlgeren Per, vidste prÊcis hvad vi var på udkig efter og hvordan han skulle promovere bilen så den lå skarpt i svinget.
Efter en test tur, en kop kaffe og en god snak var vi på vej videre, helt overbeviste var vi ikke og der skulle tÊnkes lidt. Men inden vi forlod forhandleren kom han lÞbene ud igen og gav os et fantastisk tilbud som var svÊrt at sige nej tak til, hvilket resulterede at vi halvejs på turen hjem ringede og takkede ja til vores nye bil!
Bilen fik vi lov til at hente ikke engang 6 dage efter, hvilket var fedt og den kÞrte som en drÞm!
Til vores store Êrgelse, så vi at der var brandt et skoda logo af i sidespejls lyset som så lidt trÊls ud når man åbnede dÞren.
Vi kontaktede Per dagen efter hvor han undskyldte rigtig meget over den forseelse og det skulle laves hurtigst muligt.
Vi har haft jÊvntligt kontakt med Per og han har udvist fantastisk kundepleje og vÊret meget service minded over for os og vores spÞrgsmål ved at vÊre nye til "El-bils verdenen."
Vi kan kun anbefale HAC biler i RingkÞbing for deres ekpertise, service og behandling af kunder.
God og professionel rådgivning ved kÞb og overdragelse.
Meget imÞdekommende og venligt personale med service helt i top. Fik en grundig gennemgang af bilen.
Behagelig, Êrlig og seriÞs gennemgang af bilen med og dens historik med SÞren.B. Madsen. God dialog om udvidelse af garanti og ladelÞsninger. Bilen klar til afhentning til aftalt tid. Kan klart anbefale HAC Biler
Anmeldelse af HAC Biler
Opdatering.
Der blev fulgt op af SÞren og vi fik efter en god dialog lÞst alle udfordringerne på et vÊrksted i nÊrheden af mig.
Dejligt der bliver reageret og jeg er glad igen.
Jeg kÞbte en VW Polo hos HAC Biler, men det har desvÊrre vÊret en frustrerende oplevelse fra start til slut. Efter kÞbet opdagede jeg, at sikkerhedsselen ikke fungerede korrekt og skulle skiftes. HAC Biler krÊvede, at jeg kÞrte helt til deres vÊrksted i RingkÞbing for at fÃ¥ det ordnet, selvom jeg bor i Ikast. Det tager 30 minutter at skifte selen, men de nÊgtede at lade mig fÃ¥ det gjort pÃ¥ et lokalt vÊrksted â pÃ¥ trods af, at de er medlem af Bosch Car Service, som har vÊrksteder overalt.
Resultatet var, at jeg måtte få min far til at kÞre hele vejen til RingkÞbing. Da jeg fik bilen tilbage, viste det sig, at den "nye" sele var en gammel, brugt sele, som nÊsten var lige så dårlig som den, der skulle skiftes. Den var beskidt og falmet, hvilket ikke ligefrem udstråler god service eller kvalitet.
Jeg kÞbte også et sÊt vinterhjul på alufÊlge sammen med bilen. Da jeg kom hjem, opdagede jeg, at dÊkkene var helårsdÊk og ikke vinterdÊk, som jeg var blevet oplyst. Desuden var den ene fÊlg skÊv og måtte rettes op. Til deres ros dÊkkede de dog denne omkostning, men det Êndrer ikke på det samlede dårlige indtryk.
Vi handlede idag en Skoda Enyaq RS hos HAC Biler hvor vi handlede med Per som fra start til slut i forlÞbet var meget imÞdekommende og forstående for vores behov og Þnsker med vores fÞrste Elbil..
Vi kom uden problemer igennem og kÞrte hjem i vores RS..
Kan klart anbefales at handle hos HAC Biler..
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã