Bedragare!
Har köpt en Moncler T-Shirt till min flickvän den nådde inte våra förhoppningar så jag skickade tillbaks den! Jag har skrivit till Haiendo gång på gång om min retur och gällande återbetalning men dem svarar aldrig. Värdelösa e dem som inte hjälper sina kunder speciellt när man handlat hos dem flera gånger.
Fake saker och sämst service
Har beställt saker här i omgångar, en korthållare som var helt sne i sömmen och absolut inte i det skick som lovades, sen beställde jag en valentino hoodie som garanterat inte var äkta. Kom utan snören när jag försökte kontakta dom slutade dom svara och tog lång tid för återkoppling, vi skrev till slut och ställde en helt annan fråga från ett annat Instagram konto då svarades det direkt på mindre än några minuter. Dom är bedragare!
Tror att stora delar av det dom säljer är fake, dom kanske har en sak som är riktig och sen säljer dom fake i dom andra storlekarna och hoppas att ingen ska upptäcka det. Borde bli anmälda till ARN.
Handla inte härifrån
Handla inte!
Helt bedrövliga. Handla aldrig härifrån, allt den här killen är ute efter är pengar… Fick aldrig det jag beställde och fick tjata i veckor på att få tillbaka pengarna. Helt bedrövlig kundservice också!
VARNING FÖR HAIENDO
VARNING FÖR HAIENDO
Scambolag, fick vänta 3!!!!! månader på mitt paket sen efter de när jag skickade tillbaka fick jag ej pengarna, köpte denna vara i Januari.
KÖP EJ
VARNING för Haiendo
Jag beställde en Moncler jacka som inte uppfyllde det skick som angavs i annonsen. Det skulle varit skick 9 av 10 men kändes urtvättad och var endast 5 av 10.
Haiendo uppger att man har två veckors returrätt oavsett anledning och att man då får full återbetalning. Därför returnerade jag jackan i enlighet med instruktioner men fick aldrig någon återbetalning.
Jag vill därför VARNA för detta bluffbolag som ej går att kontakta per telefon och som ej heller svarar på mail, än mindre återbetalar några pengar och behåller returnerade varor.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。