Gebruikte eerst biotine en wat andere dingen, me vrienden gebruikten al Hairborn en zo 2 maand geleden ook begonnen. Ik merk vooral dat de bestaande haren niet meer uitvallen, dat is het voor mij al h... もっと見る
企業が回答しました
Hairborn is heel makkelijk te gebruiken. Elke dag even inmasseren en dat kost een paar minuten. Ik gebruik het voordat ik naar bed ga en heb er verder geen omkijken naar. Het duurt even voordat je... もっと見る
Ik gebruik het serum nu ongeveer een maand en ik zie echt al verschil. Vooral bij mijn haarlijn zie ik kleine nieuwe haartjes en mijn haar lijkt ook wat voller te worden. Ik was eerst best sceptisch,... もっと見る
企業が回答しました
Echt ontzettend tevreden over deze haarproducten! Ik merkte na een paar weken consistent gebruik al dat mijn haaruitval aanzienlijk minder werd. Dit zijn goede en fijne producten die echt doen wat ze... もっと見る
企業が回答しました
Hairborn® maakt eerlijke en effectieve verzorgingsproducten voor jouw dagelijkse routine tegen haaruitval. Wij geloven niet in wondermiddelen of snelle beloftes, maar in producten die zijn gebaseerd op wetenschap, duidelijke verwachtingen en dagelijks gebruik. Haaruitval is voor veel mannen een gevoelig onderwerp. Daarom willen we je met onze producten helpen met jouw dagelijkse routine voor haargroei. Ons belangrijkste product is Hairborn® Groei Serum. Dit haargroei serum bevat wetenschappelijk onderzochte ingrediënten zoals Procapil™ en Baicapil™ en is ontwikkeld in Amsterdam. De formule is gericht op het ondersteunen van de haarcyclus en het verminderen van haaruitval bij consequent gebruik. We zijn daar eerlijk over: het is geen wondermiddel, en zichtbare resultaten ontstaan meestal vanaf 90 dagen dagelijks gebruik. Geen snelle claims, wel een realistisch verhaal! Bij Hairborn® draait het niet alleen om het product, maar om het proces. We helpen onze klanten om een eenvoudige routine op te bouwen die vol te houden is. Daarbij communiceren we open over wat wel en niet mogelijk is. We staan volledig achter onze producten, en daarom geldt: Niet goed, geld terug. Heb je vragen over haaruitval, het gebruik van een haargroei serum of wat je kunt verwachten? Je kunt altijd contact met ons opnemen (via mail of WhatsApp). We reageren meestal binnen één werkdag. Hairborn®is er voor iedereen die op een rustige en betrouwbare manier wil werken aan sterker en gezonder haar!
Foeliedwarsstraat 60C, 1011TP, Amsterdam, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
This product is easy to use, provides clear instructions, and has a pleasant scent. All of this is scientifically supported and offered at a good price.

Hairborn® からの回答
Super tevreden! Ik zie veel nieuwe haren groeien, vooral rondom mijn haarlijn/ gezicht waar het eerst dunner was. Het product droogt fijn op en maakt mijn haar niet vettig.

Hairborn® からの回答
Een wetenschappelijk onderbouwde formule met realistische resultaten. Ook nog snelle levering, top!

Hairborn® からの回答
Serieus verrast door dit product. Al meerdere dingen geprobeerd, maar nu heb ik voor het eerst het idee dat het ook werkt. Bij het kammen zitten er veel minder haren op de kam en mijn haar voelt al een stuk gezonder aan. Ik blijf het voorlopig gebruiken!

Hairborn® からの回答
Product werkt zoals beloofd!
Ik gebruik het product nu een aantal maanden en merk echt verschil. Helpt niet alleen tegen uitval maar lijkt ook mijn haar wat dikker te maken. Zeker aan te raden!

Hairborn® からの回答
Ik gebruik nu ongv 2 maanden serum met roller.
Me vriendin zegt dat ik voller / sterker haar heb
contact met bedrijf super!

Hairborn® からの回答
Mooie website & bij vragen prettig in het contact. Gekocht voor mijn neefje. Het haarserum heeft een lekkere geur en plakt niet. Hij is er blij mee.

Hairborn® からの回答
Eerlijk en goed doordacht product. Leuk dat dit vanuit de eigenaren ontwikkeld is omdat ze zelf tegen dit probleem aan liepen en jarenlang gewerkt hebben om een product te ontwikkelen dat echt werkt.

Hairborn® からの回答
Gekocht voor mijn broer! Erg tevreden over dit bedrijf, spullen worden netjes (en snel) geleverd :)

Hairborn® からの回答
Ik ben echt positief verrast over dit bedrijf & product. Ik denk dat het echt een doorbraak is in deze sector aangezien dit product zo goed en snel werkt. Ik ben zeer tevreden en blijf het zeker gebruiken!

Hairborn® からの回答
Ben erg tevreden over het product. Ruikt ook zelfs verrassend goed. De service die ik kreeg van Jelmer wanneer ik vragen had, was ook snel en goed.

Hairborn® からの回答
Ik was eerst sceptisch over haargroeiproducten, maar dit serum heeft me positief verrast. Na ongeveer een maand gebruik merk ik dat mijn haar voller oogt en dat mijn hoofdhuid gezonder aanvoelt. Het product is prettig in gebruik en ruikt ook goed. Zeker een aanrader voor mensen die hun haar willen versterken en haaruitval willen verminderen.

Hairborn® からの回答
Unreal website! Product arrived timely and process was smooth, just now waiting to see the results 😎

Hairborn® からの回答
Al heel snel resultaat gemerkt, vooral voor de structuur van mijn haar. Ik ga weer met zelfvertrouwen over straat.

Hairborn® からの回答
Ik kwam dit tegen op internet en gelijk gekocht. Ik gebruik het nu een tijdje en merk al zeker verschil. Daarnaast ook erg goede klantvriendelijkheid, ze helpen je waar nodig en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Hairborn® からの回答
Ik gebruik Hairborn elke dag en combineer het met de derma roller één keer per week. Het voelt echt alsof het werkt die mini-naaldjes zorgen voor een betere doorbloeding en je merkt dat je hoofdhuid gezond blijft. Altijd super goed en snel geholpen door Jelmer! De service is top en het gebruik is heel fijn. Absoluut een aanrader, ik ben er erg blij mee!

Hairborn® からの回答
Ik had hiervoor Scandinavian Biolabs geprobeerd maar dat viel erg tegen. Dat bleek toch meer een marketing machine te zijn. Is dacht ik geef dit product eens een kans en nog geen moment spijt van de keuze. Dit product helpt wel, al na een maand merk ik het en ga ik met meer zelfvertrouwen de deur uit.

Hairborn® からの回答
Ik was erg sceptisch over wéér een product om haarverlies tegen te gaan, maar wilde het door de lage prijs toch proberen. Nu ben ik een aantal maanden later super blij om het toen gekocht te hebben. M’n haar ziet er voller uit, en voelt een stuk dikker aan. Ook heb ik het persoonlijke contact met Maurits als erg goed ervaren.

Hairborn® からの回答
Goed product met helder/simpel gebruik. Ook top dat ze transparant zijn over het product!
Tot nu toe erg tevreden.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。