Jeg var hos Hair by Adamsen i EspergÊrde sammen med en veninde for at fÃ¥ lavet extensions, og vi havde begge en virkelig fantastisk oplevelse. Vi blev taget imod af Celina, som er utrolig pro... ãã£ãšèŠã
FÞrste, eneste og sidste gang jeg har sat min ben der. Blev "klippet" af en anden Ã¥rs elev ( M ) hun kunne absolut intet. HÃ¥rvask bruger man Ã¥benbart ikke i denne salon. The, kaffe eller vand tilbyder... ãã£ãšèŠã
Har vÊret trofast kunde hos Josephine i mange Ã¥r. Og jeg lader gerne hendes kompetente elever ordne mit hÃ¥r ogsÃ¥. Man ved man er i gode hÊnder i Joseâs univers. Der bliver vÊrnet om kunderne og kval... ãã£ãšèŠã
Nyeste Stamkunde Tak for en skÞn oplevelse hos HairbyAdamsens. Tak for de lÊkreste nye top kvalitets ekstensions. I kan godt forvente at se mig i salonen jÊvnligt fremover, da i har skabt e... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
"Kom forbi Hair by Adamsen i Gilleleje, hvor vi kombinerer solid erfaring med de nyeste teknikker inden for hårstyling. Vi er eksperter i extensions, Balayage og blondt hår og går altid op i, at du får en behagelig oplevelse. Vi bruger kun de bedste produkter som plex og keratin, så dit hår ser fantastisk ud uden at tage skade. Vi lÊgger også stor vÊgt på at uddanne vores stylister, så de er topklar til at tage hånd om dit hår. Hos Hair by Adamsen er dit hår i gode hÊnder, og vi sÞrger for, at du går herfra med et smil."
tÊremosen 11, 3250 Gilleleje, Denmark, 3250, Gilleleje, ãã³ããŒã¯
- info@hairbyadamsen.com
- hairbyadamsen.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fantastisk oplevelse
Jeg har vÊret i kyndige hÊnder hos Josephines fantastiske elever. De er simpelthen så dygtige og meget servicemindede.
GlÊder mig allerede til nÊste besÞg.
Bedste frisÞr
Jeg har i mange år vÊret en trofast kunde hos Josephine , og jeg er altid imponeret over hendes og hendes sÞde elevers arbejde. De er dygtige, kreative og sÊtter altid kundernes behov i fÞrste rÊkke.
De er altid venlige og imÞdekommende. De sÞrger for, at du fÞler dig godt tilpas og får den bedste mulige oplevelse.
Virkelig dÃ¥rlig stemning og fÞlte migâŠ
Virkelig dårlig stemning og fÞlte mig snakket ned til og mobbet.
Jeg kom ind da jeg skulle have forlÊnget mit hår med Extensions. Jeg havde blond kort skulderkort hår inden. Jeg bad om en meget lys blond farve i mit hår men endte med at blive helt mÞrkebrun, og brune Extensions. Jeg blev fortalt at jeg ville få lyst hår med lidt karamel blonde striber. Endte med et helt brunt hår. Da jeg kom ind igen blev jeg bare sendt ud af dÞren da hun ikke turde gÞre noget ved mit hår.
Jeg var godt klar over mit hår var slidt, men jeg har fået ordnet samme behandling hos en anden frisÞr fÞrhen som gav mig perfekt lyst hår med Extensions, selvom mit hår også var slidt inden.
Men her fik jeg hverken penge tilbage eller nogen form for forståelse. Jeg anbefaler ikke denne frisÞr
Super god oplevelse
Super god oplevelse, dygtig frisÞr, dejlig salon - jeg bestilte tid til nÊste gang med det samme. Der kan jeg godt lide at vÊre!