Endelig en Êrlig virksomhed, som har etik og morale i sig. Da jeg fik minimale resultater med minoxidil, henvendte jeg mig til hairfuel kundeservice hvor jeg skrev med Oliver og Daniel. Da... ãã£ãšèŠã
Meget meget positiv oplevelse. Havde ikke de store forventninger, da jeg fÞrst kÞbte produktet, idet man har hÞrt om mange hÃ¥rvÊkstsprodukter, der ikke kan levere varen. Jeg fik det anbefalet af en ve... ãã£ãšèŠã
Fantastisk oplevelse! Jeg har brugt dette produkt i nogle mÃ¥neder nu, og jeg er virkelig imponeret over resultaterne. Jeg har altid kÊmpet med hÃ¥rtab og har prÞvet mange forskellige produkter uden h... ãã£ãšèŠã
Fik anbefalet Hairfuel af en ven, og jeg mÃ¥ bare sige, at jeg er fuldt tilfreds med resultaterne indtil videre. Jeg havde et par fÃ¥ spÞrgsmÃ¥l, inden jeg bestilte, som de hjalp mig. Og derudover fik je... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tilbyder Minoxidil produkter som hjÊlper i mod hårtab. På vores hjemmeside kan man finde vejledning omkring hårtab, og hvordan man bedst kan bekÊmpe det. Derudover sÊlger vi en rÊkke nÞje udvalgte produkter, som er klinisk beviste til at bekÊmpe hårtab for mÊnd. Produkterne er valgt på baggrund af pris og kvalitet.
Byglandsgade 9, 2th, 2300, KÞbenhavn S, ãã³ããŒã¯
- hairfuel@hairfuel.dk
- hairfuel.dk
Hurtig levering med skÞnne varer :o)
Endelig en Êrlig virksomhed
Endelig en Êrlig virksomhed, som har etik og morale i sig.
Da jeg forklaret dem om mit problem, var de ikke i tvivl om jeg skulle have refundering!
Dette er altså service udover det sÊdvanelige!
De får herfor mine varmeste anbefalinger
En meget positiv oplevelse!!!
Min oplevelse med Hairfuel har vÊret fantastisk. Produkterne har virkelig forbedret både sundheden og udseendet af mit hår. Med deres omfattende udvalg, lynhurtige levering og en kundeservice, man kan stole på, har hele kÞbsoplevelsen vÊret både nem og meget tilfredsstillende. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!
Jeg har brugt dette produkt i nogle måneder nu, og jeg er virkelig imponeret over resultaterne. Jeg har altid kÊmpet med hårtab og har prÞvet mange forskellige produkter uden held, men dette produkt har virkelig gjort en forskel! Leveringen var også super nem og hurtig!
Jeg har vÊret meget tilfreds med Hairfuel
Jeg har vÊret meget tilfreds med Hairfuel-produkterne, da de gÞr mit hår sundere og mere velplejet. Det brede udvalg, hurtige levering og gode kundeservice har gjort hele oplevelsen positiv.
Meget meget positiv oplevelse
Meget meget positiv oplevelse. Havde ikke de store forventninger, da jeg fÞrst kÞbte produktet, idet man har hÞrt om mange hårvÊkstsprodukter, der ikke kan levere varen. Jeg fik det anbefalet af en ven, der selv havde opnået gode resultater, og jeg må sige, at det overgik alle forventninger. Jeg er på 3 måneder gået fra at vÊre nÊsten skaldet til at have noget af en hårpragt. Kan kun anbefale andre tyndhårede mÊnd (og kvinder) at prÞve hairfuel!!
Super gode priser og virkelig hurtigâŠ
Super gode priser og virkelig hurtig levering. Minoxidil er efter min hudlÊges udsagn det eneste produkt der virker mod hÃ¥rtab og det er ogsÃ¥ min egen erfaring ðð»
Hurtigt levering, meget god service
Jeg var meget tilfreds med min bestilling fra Hairfuel - det var en gave som kom hurigt frem og da jeg ringede til kundeservice var de meget hjÊlpsomme.
Mange tak
KÊre Hairfuel. Tak for en god kundeservice og rådgivning til at finde de rigtige hårprodukter til min far, som nu er en meget glad mand! Rigtig god oplevelse og leveringen var også hurtigt. Fem stjerner herfra
Hurtig levering og god service
Super hurtig levering og virkelig god service. Jeg bestilte det, og kunne allerede se forskel efter bare få uger.
Super kundeservice og hurtig levering
Super kundeservice og hurtig levering. Produkterne er ligeledes af hÞj kvalitet.
God service, gode produkter og hurtig levering
Fik anbefalet Hairfuel af en ven, og jeg må bare sige, at jeg er fuldt tilfreds med resultaterne indtil videre. Jeg havde et par få spÞrgsmål, inden jeg bestilte, som de hjalp mig. Og derudover fik jeg produkterne hurtigt, efter jeg havde bestilt - alt i alt en rigtig god oplevelse.
Minoxidil og kvalitetsprodukter til god pris.
Jeg er virkelig imponeret over hårprodukterne. Efter at have brugt dem i et par uger, kunne jeg virkelig mÊrke forskel i min hårvÊkst. Jeg kan klart anbefale dem, hvis du vil booste din hårvÊkst hurtigt, nemt og billigt.
God og overskuelig hjemmeside
God og overskuelig hjemmeside, samt vÊldig god service. Produkterne virker som adviseret. Kan klart anbefales.
God kundeservice og modtog hurtigtâŠ
God kundeservice og modtog hurtigt produkt !
Super service og hurtig svar på mine spÞrgsmål
Jeg har lÊnge lÊst på danske og udlandske sider om hårvÊkst og endelig har jeg fundet en dansk side, hvor jeg kan kÞbe Minoxidil fra. Jeg bestilte produkterne og fik mine vare super hurtigt. Kan klart anbefale at handle hos dem. Deres service er i top, da jeg havde nogle spÞrgsmål, som jeg fik svar på med det samme.
God brugeroplevelse
God brugeroplevelse, da hjemmesiden var enkel og gennemskuelig. Hairfuel er det eneste sted, hvor jeg har fundet minoxidil i Danmark, og derfor er jeg tryg ved at kÞbe hos dem. Jeg havde nogle få spÞrgsmål, og de var hjÊlpsomme. Man var ikke i tvivl om, at de havde styr på, hvad de lavede, og de rådgav godt.