レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtigt god oplevelse!!! Jeg havde bestil 5 hÃ¥rprodukter hvor de glemte at sende 1 af produkterne med. Jeg kontaktede dem pÃ¥ mail, hvor de svarede med det samme og fik den sendt afsted hurtigt hvor d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan varmt anbefale Hair Souk! Jeg lavede en ordre fra dem i sidste uge, hvor der desvÊrre var sket en pakkefejl og der manglede et produkt. De ringede hurtigt og aftalte en mÃ¥de at sende mig d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte nogle produkter pÃ¥ Hair Souk og lidt tid senere modtager jeg et opkald omkring en vare ikke er pÃ¥ lager lige nu - Þv Þv. Heldigvis kom varen pÃ¥ lager fredagen i samme uge og jeg skulle... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har bestilt en Aztec Secret Indian Healing Clay Mask – og 5 minutter (!) efter min ordre tikker der et opkald ind fra den sÞdeste medarbejder. Han havde set, at jeg bor tÊt pÃ¥ deres... もっず芋る

䌁業情報

1. 毛髪補品店
  2. 矎容甚品店
  3. 化粧品店

圓該䌁業による蚘述

Vi er et lille univers, der er sprunget ud af naturens skÞnhed. Nu drÞmmer vi om at skabe en helt sÊrlig fÞlelse, hver gang du besÞger os. Vi vil vÊre din go-to-sted for alt, der har med hår og velvÊre at gÞre. Hos os er passionen for hårpleje helt i top! Vi elsker at finde de bedste produkter, der gÞr en forskel for dig. Forestil dig dufte, der får dig til at smile, og produkter, der nÊrer dit hår fra rod til spids. Vi har testet og afprÞvet det hele, så du kan vÊre sikker på, at du får den bedste kvalitet.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

37件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Rigtigt god oplevelse!!!

Rigtigt god oplevelse!!!
Jeg havde bestil 5 hårprodukter hvor de glemte at sende 1 af produkterne med. Jeg kontaktede dem på mail, hvor de svarede med det samme og fik den sendt afsted hurtigt hvor de ovenikÞbet havde puttet en lille gave med i. Det er uden tvivl mit nye stamsted at bestille hårpleje fra!

2026幎1月15日

Hej Sasha!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.

Det glÊder os virkelig meget at hÞre, at du havde en god oplevelse hos os – ogsÃ¥ selvom der desvÊrre manglede et produkt i fÞrste omgang.

Vi er rigtig glade for, at du kontaktede os, sÃ¥ vi hurtigt kunne rette fejlen og fÃ¥ produktet sendt afsted. Den lille gave var selvfÞlgelig ment som et ekstra tak for din tÃ¥lmodighed 💝

At du kalder os dit nye stamsted betyder enormt meget for os – det er prÊcis den tillid og service, vi arbejder for hver eneste dag.

Vi glÊder os allerede til at pakke din nÊste ordre.

Hair Souk

Havde brug for at bytte min ordre

Havde brug for at bytte min ordre, og selvom der opstod lidt udfordringer undervejs, var kundeservicen utrolig hjÊlpsom og lÞsningsorienteret. Jeg har nu modtaget mine varer og er rigtig tilfreds. Kan klart anbefales 😊

2025幎12月15日

Hej Leila!

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du deler din oplevelse – ogsÃ¥ nÃ¥r der opstÃ¥r udfordringer undervejs.

Det vigtigste for os er altid at finde en god lÞsning, og vi er rigtig glade for at hÞre, at du nu har modtaget dine varer og er tilfreds 😊

Tak for din tålmodighed og for at give os muligheden for at rette op på det.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi håber at se dig igen snart.

KÊmpe fornÞjelse!

KÊmpe fornÞjelse, havde bestilt en pakke men der skete absolut intet da den nÃ¥ede bring, kontaktede firmaet og der var bare hjÊlp at hente med det samme, fik sendt en ny og den kom dagen efter, virkelig god kundeservice, handler der gerne igen☺

2025幎12月18日

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Simone 💕

Vi er virkelig glade for at hÞre, at du fÞlte dig godt hjulpet – ogsÃ¥ selvom der opstod udfordringer undervejs. Det betyder meget for os, at vi hurtigt kunne finde en lÞsning for dig, og at din nye pakke kom frem med det samme.

Tak fordi du handlede hos Hair Souk og for din tillid – vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen ☺

Virkelig god service samt

Virkelig god service samt imÞdekommenhed og venlige medarbejder 😃 god levering ogsÃ¥

2025幎12月18日

Hejsa :)

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse, Steffie!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse med både service, levering og vores team.

Og Husk - du er altid hjerteligt velkommen hos os igen ✚💛

Skuffende firma

Skuffende firma. Intet pick up. Kr 49.- forsendelse at betale til kunde i nÊste huse, som heller vil hente! Tilbud om rabat som er bare lÞgn! Fejl mail siger de - men sender så igen!

2025幎11月25日

KÊre Torsteinn,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er virkelig kede af at hÞre, at du ikke har haft den gode oplevelse, vi altid Þnsker at give vores kunder.

Jeg vil gerne beklage forvirringen omkring vores nyhedsbrev. Der opstod desvÊrre en fejl i vores udsendelsessystem, som gjorde, at nogle kunder modtog en rabatmail, som ikke var korrekt — og beklageligvis blev den gensendt. Det skulle selvfÞlgelig ikke vÊre sket, og vi har nu rettet fejlen, sÃ¥ det ikke gentager sig.

I forhold til levering har vi desvÊrre ikke mulighed for afhentning på adressen, da vi holder priserne så lave som muligt for alle kunder. For at kunne tilbyde gode priser og hurtig service har vi valgt faste fragtudbydere, og den pris, du har betalt for levering, er den lavest mulige vi kan tilbyde uden at hÊve produktpriserne.

Vi vil rigtig gerne hjÊlpe dig videre og sikre, at du fÞler dig godt behandlet. Du er meget velkommen til at skrive direkte til os på info@hairsouk.dk
, så finder vi en lÞsning sammen ❀

Tak fordi du gjorde os opmÊrksom pÃ¥ dine oplevelser — vi forbedrer os hele tiden og arbejder hÃ¥rdt for at holde priserne lave og kunderne glade.

Anmeldelse af HairSouk.dk

Han havde set, at jeg bor tÊt på deres lager og spurgte, om jeg var interesseret i at få min maske leveret allerede i aften i stedet for at vente på pakkeshoppen.

Altså  hvor oplever man lige det?!
Det er SÅ sjÊldent, at en webshop tÊnker sÃ¥ meget pÃ¥ kunden.
Personlig service, hurtighed og Êgte omtanke – det gÞr en kÊmpe forskel.

Og masken?
Jeg glÊder mig helt vildt til at prÞve den allerede i aften, og det fÞles ekstra luksus når den bliver leveret direkte til dÞren samme dag.

Tusind tak for verdensklasse service og en mega fed oplevelse! ❀

5/5 stjerner – ville give 100 hvis jeg kunne!

2025幎11月26日

KÊre Milinda,

Tusind tak for din helt fantastisk rÞrende anmeldelse. Vi bliver virkelig dybt taknemmelige og lidt rÞrte over at lÊse dine ord.

Hos HairSouk.dk forsÞger vi altid at gÃ¥ det ekstra skridt for vores kunder, og det betyder alt for os, at du har mÊrket prÊcis den omtanke og service, vi Þnsker at stÃ¥ for. At kunne levere din ordre samme dag, nÃ¥r vi alligevel er i omrÃ¥det, er en lille ting for os – men vi er sÃ¥ glade for, at det gjorde en stor forskel for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er anmeldelser som din, der giver os motivationen til hele tiden at blive bedre og levere den bedste service hver eneste dag.

Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r en skÞn oplevelse med din Aztec-mask – og du er altid velkommen hos os. ❀

Topkarakter

Har bestilt et par gange. Fantastisk hurtig og problemfri levering.

2025幎10月25日

KÊre Irene,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord. Det betyder virkelig meget for os.

Vi gÞr altid vores bedste for at levere hurtigt og problemfrit, og det gÞr os oprigtigt glade at hÞre, at du har haft gode oplevelser hver gang.

Tak fordi du vÊlger HairSouk.dk – vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid. ❀

Hair Souk

De kom til at give mig den forkerte

De kom til at give mig den forkerte produkt, men så sendte de mig den det rigitg produkt og ladt mig beholde den de komme til at give forkert.

Men ellers er det en god hjemmeside og rart hold.

2025幎10月21日

Hej Zodiac,

Tusind tak for din anmeldelse 🌞

Vi beklager fejlen med den forkerte vare, men er glade for at hÞre, at det blev lÞst hurtigt, og at du er tilfreds med oplevelsen hos os.

Det betyder meget for os, at du sÊtter pris pÃ¥ vores service og team 💕

Vi håber at se dig igen snart på Hairsouk.dk!

Bedste hilsner
Hair Souk

Nemt at bestille gennem hjemmeside med

Nemt at bestille gennem hjemmeside med stort udvalg. Har bestilt i lÞrdags og bliver allerede sent afsted mandag MEN venter stadig på DAOs levering

2025幎9月7日

Hej Patricia,

Tusind tak for din anmeldelse og for at handle hos os 🌞 Vi er glade for at hÞre, at du synes det var nemt at bestille, og at du kunne finde et stort udvalg.

Vi kan se, at din ordre blev sendt hurtigt afsted fra os allerede mandag. DesvÊrre kan der nogle gange opstÃ¥ forsinkelser hos transportÞren, som vi desvÊrre ikke har indflydelse pÃ¥ – men vi glade for at det endte med at du modtog pakken.

Bedste hilsner
Hair Souk

Leveret til aftalt tid og pris

2025幎8月27日

Hej Lasse,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at du har fået din ordre leveret til aftalt tid og pris. Det betyder meget for os, at vi kan give en tryg og god oplevelse.

Vi håber, at du bliver glad for produkterne, og vi glÊder os til at se dig hos Hair Souk.

Bestilte en produkt hos dem den kom 2

Bestilte en produkt hos dem den kom 2 dage efter også havde problemer med at få pakken pga Bring ikke havde sendt ordernummret til mig. Valgte at ringe til Hair Souk de hjalp mig godt fik rigtig god service og de meget hjÊlpsom.

2025幎8月20日

Hej Ersin,

Mange tak for din anmeldelse 🌞

Vi beklager de udfordringer, du oplevede med Bring og manglende ordrenummer.

Det glÊder os til gengÊld rigtig meget at hÞre, at vores team kunne hjÊlpe dig hurtigt, og at du er tilfreds med servicen. Vi sÊtter stor pris på din tålmodighed og håber, at du bliver glad for dit produkt.

2025幎7月28日

Hej Annette,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har oplevet hurtig levering – det betyder meget for os.

Vi hÃ¥ber, du bliver lige sÃ¥ glad for dine produkter, og du er altid velkommen tilbage hos os 🌞

Meget fornem service!

Jeg nåede knap nok at trykke godkend, og så var varen på dÞrtrinnet, da nogen i virksomheden havde set at jeg boede lige i nÊrheden, og de derfor bare kunne komme forbi med det. Meget meget fornem service!
Derudover er produkterne som jeg havde forventet, og jeg vil helt sikkert benytte HairSouk igen en anden gang, når jeg skal bruge naturlige olier til mit hår!

2025幎7月17日

Hej Ahmed,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 💛 Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du har haft en sÃ¥ god oplevelse med vores service – og hvor dejligt, at vi kunne overraske dig med en hurtig levering direkte til dÞren.

Vi er ogsÃ¥ super glade for, at vores produkter levede op til dine forventninger, og vi glÊder os allerede til at hjÊlpe dig nÊste gang, du skal forkÊle dit hÃ¥r med naturlige olier 🌿✚

De kÊrligste hilsner

Rigtig gode produkter

Rigtig gode produkter. Gode priser og ekstrem behagelig kundeservice.
Anbefaler denne butik.

2025幎7月1日

Hej Christian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌞 Det varmer helt inde i hjertet pÃ¥ os.

Vi er så glade for at hÞre, at du er tilfreds med både produkterne, priserne og vores kundeservice.

Det betyder meget for os, at du vil anbefale Hair Souk til andre. 💕

Prima vare

Prima vare og hurtig dlskefition

2025幎5月25日

KÊre Anette,
Tusind tak for din sÞde anmeldelse 🌟

Vi er så glade for at hÞre, at du er tilfreds med både varen og den hurtige levering. Det betyder virkelig meget for os!

Vi hÃ¥ber, du bliver rigtig glad for dit kÞb – og du er altid velkommen hos Hair Souk igen 💛

Super god kundeservice

Super god kundeservice, produkter og levering!

2025幎5月27日

Hej Mette,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for, at både kundeservice, produkter og levering levede op til dine forventninger.

Det betyder meget for os og varmer helt inde i hjertet på os 🌟.

Hair Souk

Super tilfreds med mit kÞb!

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Hair souk! Jeg bestilte min vare om lÞrdagen, og allerede sÞndag blev den afsendt. Tirsdag formiddag var den hjemme hos mig – sÃ¥ hurtigere levering kan man nÊsten ikke fÃ¥! Hele processen har vÊret super glat, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med mit kÞb. :)

Det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg handler her!

2025幎5月27日

Hej Bisharo,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💖

Vi bliver sÃ¥ glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos Hair Souk – og hvor er det skÞnt, at din ordre nÃ¥ede sÃ¥ hurtigt frem! 🚚✚

Vi gÞr os umage for at give vores kunder en nem, hurtig og tryg kÞbsoplevelse, sÃ¥ det betyder meget at hÞre, at vi har ramt plet hos dig. Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen nÊste gang! 🛍💫

KÊrlig hilsen,
Hair Souk 💕

Fantastisk og personlig service

Jeg bestilte nogle produkter på Hair Souk og lidt tid senere modtager jeg et opkald omkring en vare ikke er på lager lige nu - Þv Þv. Heldigvis kom varen på lager fredagen i samme uge og jeg skulle alligevel på ferie dagen efter indtil lÞrdag.

Vi aftaler han kan sende pakken når han modtageren varen. Varen kommer på lager og jeg får en personlig hilsen over e-mail med at min ordre er afsendt, samt blevet Þnsket god ferie. Pakken var allerede klar til afhentning fÞr jeg var hjemme igen. Fantastisk service

2025幎5月23日

KÊre Michelle,

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse 💛 Det betyder virkelig meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er sÃ¥ glade for, at vi kunne finde en lÞsning sammen, og at du fÞlte dig godt taget hÃ¥nd om – det er netop den form for personlig service, vi altid strÊber efter at give. At du havde en god ferie, og at pakken stod klar til dig, da du kom hjem, gÞr os ekstra glade! 🌞📊

Endnu en gang tak for din tillid og stÞtte til Hair Souk – vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen 💫

KÊrlig hilsen,

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。