Halalmeat kwaliteit is goed. Echter gaat de bezorging service enkele keren verkeerd, dit is bij ons tweede keer en de eerste keer liet ik het gaan, ik had geen fotoâs gemaakt en laatst tweede keer e... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wat een verlichting om eindelijk een slagerij/webshop te vinden waar 'premium halal' ook echt premium betekent. Het vlees is ontzettend vers, prachtig gesneden en vrij van onnodige toevoegingen. Je p... ãã£ãšèŠã
asalamu aleikom Allereerst bedankt voor de snelle service! Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit van de biologische kip en kipfilet. Het was supergoed verpakt en heel netjes geleverd. Ik... ãã£ãšèŠã
I've been ordering from HalalMeat.nl regularly, and I've always been impressed with the quality of their meat. The meat is fresh, hormone-free, and consistently excellent. Their customer service is al... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welkom bij halalmeat.nl, uw toegewijde bron voor premium halal vleesproducten. Onze passie voor lekker eten en een hoogwaardige culinaire ervaring heeft ons geïnspireerd om deze droom te realiseren. Bij halalmeat.nl geloven we dat kwalitatief halal vlees een essentieel onderdeel is van elke heerlijke maaltijd. Ons assortiment omvat een selectie van premium halal vleesproducten, waaronder lamsvlees, rundvlees en kip. Elk stuk vlees wordt zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen en, belangrijker nog, aan uw halal-eisen. We staan garant voor 100% halal vlees van de hoogste kwaliteit. Bij halalmeat.nl willen we kwalitatief halal vlees toegankelijk maken voor iedereen die van culinaire perfectie houdt. Ons doel is om u te voorzien van de beste halal vleesproducten, zodat u kunt genieten van heerlijke maaltijden die aan uw smaak en waarden voldoen. Ontdek de premium kwaliteit van halalmeat.nl en trakteer uzelf op de heerlijke smaak van halal vlees dat met zorg en toewijding is bereid. Wij zijn er trots op om uw culinaire reis te begeleiden en kijken ernaar uit om u te verwelkomen als een gewaardeerde klant. Bestel jouw verantwoorde premium halal vlees bij dé online halal slager van Nederland & België.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hele goeie ervaring met halal meat
Hele goeie ervaring met halal meat. Ik ben bezig met overstappen naar biologische eten en halal meat zijn de enige in Nl dat halal biologisch kip aanbieden daar ben ik heel blij over. Kip is heel lekker. bezorging was heel snel en heel netjes. Wel aanrader
Topkwaliteit halal vlees
Topkwaliteit halal vlees! Altijd vers, goed gesneden en je merkt dat er veel aandacht is voor hygiëne en kwaliteit. Vriendelijke service en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader!
Goed vlees en een super snelleâŠ
Goed vlees en een super snelle bezorging.
Perfect quality
Absolutely amazing. Everything was fast and the quality is perfect. Thank you
Top service!
Heerlijk lekker bio&halal vlees. Bestellen al aantal jaren. Top service. Shokraan ð
Allereerst verbaast over de bezorgingâŠ
Allereerst verbaast over de bezorging ik heb in de nacht besteld en in de avond ontvangen had ik niet verwacht geweldig. Tot nu toe heb ik de grillworst kaas en de spycy chickenburgers gegeten. Top kwaliteit echt heerlijk. Ga zo door
Snelle levering, volgende dag al bezorgd.
Netjes verwerkt.
Noodzakelijk en toegevoegde waarde : halaal en exclusieve producten.
Royale assortiment.
Ik heb hier biologische runderbottenâŠ
Ik heb hier biologische runderbotten besteld om zelf bottenbouillon te maken. Ik heb hier lang naar gezocht, omdat de combinatie biologisch én halal moeilijk te vinden is. Daarom was ik erg blij dit te ontdekken.
De kwaliteit van de botten is uitstekend en de levering was snel. Fijn om een aanbieder te hebben die deze combinatie serieus en zorgvuldig aanbiedt. Zeker een aanrader.
Snel bezorgd
Verantwoord genieten
Salaam alaykum,
Wat een ontdekking! Eindelijk op alle fronten verantwoord vlees.
De bite, de smaak, de structuur, de kleur, alkes klopt. Alhamdullilah! Wij eten nu echt goed vlees van dieren die in alle goeds hebben mogen leven.
Ik raad het iedereen aan om hier voor de juiste prijs je vlees te kopen! En de snelle en vriendelijke levering is ook heel prettig!
Ik kan enkel vis uit vrije vangst eten
Ik kan enkel vis uit vrije vangst eten. Eindelijk na meer dan 25 jaar kan ik terug zlm eten.
Great quality halal meat delivered veryâŠ
Great quality halal meat delivered very quickly and neatly. Will be ordering again.
Vaste klant / heerlijk mals vlees
Ik ben inmiddels al ruim een jaar vaste klant bij Halal Meat en bestel hier altijd met veel plezier. Het vlees dat ik bestel is meestal grasgevoerd en van uitstekende kwaliteit: vers, smaakvol en heerlijk mals. Daarnaast is de service erg klantvriendelijk en wordt alles altijd netjes en op tijd bezorgd. De bezorging is super goed geregeld. Absoluut een aanrader!
Een aanrader
Ik heb inmiddels twee keer vlees besteld en ben er super tevreden over! De kwaliteit is uitstekend en de levering is altijd snel. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar halal vlees!
Moeilijk bereikbaar bedrijf en dit voorâŠ
Moeilijk bereikbaar bedrijf en dit voor vlees dat overpriced is
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã