Fejl og mangler
Jeg vÊrdsÊtter normalt jeres koncept, og derfor er jeg ked af at måtte sende en klage vedrÞrende flere aspekter af vores aften.
Jeg bestilte jeres pastaret med tigerrejer og oplevede, at retten var markant stÊrkere, end jeg forventede. Jeg kunne desvÊrre ikke finde nogen information på menukortet, der advarede om, at retten var stÊrk eller indeholdt chili i et omfang, der påvirkede smagsoplevelsen så voldsomt. Når en ret er meget krydret, er det vigtigt, at dette fremgår tydeligt af menukortet, så gÊster kan trÊffe et informeret valg.
Vi fandt desvÊrre, at både pastaretterne og lemonaden var meget små i portionerne/stÞrrelsen. SÊrligt lemonaden fÞltes meget lille, hvilket gjorde, at vi oplevede ringe vÊrdi for pengene på dette punkt.
En mindre, men irriterende detalje var, at de glas, vi fik til vand, var varme, som om de lige var taget ud af opvaskemaskinen. Dette har naturligvis en negativ indflydelse på den oplevede friskhed af vandet.
Jeg håber, I vil tage disse punkter til efterretning, da jeg mener, de er afgÞrende for den samlede gÊsteoplevelse. Jeg ser frem til at hÞre, hvordan I vil fÞlge op på min feedback.
2025幎11æ1æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ