䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Grynet og saltet Carbonara

Deres Carbonara Spaghetti er virkelig dårlig - meget saltet (somom vi godt kan lide saltet med), meget grynet og utrolig ostet og tung. Retten var ikke lavet på korrekt varme. Jeg/vi vil ikke anbefale at I vÊlger Carbonara Spaghett.

Ydermere fik vi ingen pesto til vores forret, kun ren olie at dyppe brÞd i.
Trods få kunder tog er det dem +10 min at komme med menukortet, så vi kunne se om vi skulle have dessert. Det fik vi ikke.

Hyggeligt sted med ELENDIG Carbonara.

2026幎1月9日

Fejl og mangler

Jeg vÊrdsÊtter normalt jeres koncept, og derfor er jeg ked af at måtte sende en klage vedrÞrende flere aspekter af vores aften.

Jeg bestilte jeres pastaret med tigerrejer og oplevede, at retten var markant stÊrkere, end jeg forventede. Jeg kunne desvÊrre ikke finde nogen information på menukortet, der advarede om, at retten var stÊrk eller indeholdt chili i et omfang, der påvirkede smagsoplevelsen så voldsomt. Når en ret er meget krydret, er det vigtigt, at dette fremgår tydeligt af menukortet, så gÊster kan trÊffe et informeret valg.

Vi fandt desvÊrre, at både pastaretterne og lemonaden var meget små i portionerne/stÞrrelsen. SÊrligt lemonaden fÞltes meget lille, hvilket gjorde, at vi oplevede ringe vÊrdi for pengene på dette punkt.

En mindre, men irriterende detalje var, at de glas, vi fik til vand, var varme, som om de lige var taget ud af opvaskemaskinen. Dette har naturligvis en negativ indflydelse på den oplevede friskhed af vandet.

Jeg håber, I vil tage disse punkter til efterretning, da jeg mener, de er afgÞrende for den samlede gÊsteoplevelse. Jeg ser frem til at hÞre, hvordan I vil fÞlge op på min feedback.

2025幎11月1日
5぀星のうち1の評䟡

Utrolig dårlig mad, salt og fedt

Virkelig dårlig forret som var squash i skiver var oversaltet og vi spiste den ikke. Hovedret var pasta Carbonara. Retten var skilt ved for hÞj varme og flÞd i fedt.
KÞdboller i tomatsovs viste sig at vÊre overstegte kÞdboller som var hårde med skal på og sovsen var stort set tomatpuré. Vi klagede og fik penge retur for 2 hovedretter.

2025幎10月26日

Nyt personale?

Vi have booket bord til 18:45. Vi var der til tiden og stod i kÞ. Klokken 20:10 havde vi stadig ikke fÃ¥et et bord (der var mÃ¥ske 10 ledige) jeg spÞrger tjeneren om vi kan fÃ¥ en plads, hvortil hun siger “2 sek” der gÃ¥r yderligere hvor hun ikke laver noget. Hun stÃ¥r bare og kigger. Det samme som de 2 andre tjenere. Der stod 10 mennesker i kÞ bag os. Aldrig har jeg oplevet ringere service, langsommere tjenere. Med 5 Ã¥rs erfaring i branchen er det fuldkommen uforstÃ¥eligt at man ikke engang seater sine gÊster som har reserveret bord. Hvis i har for travlt mÃ¥ i sige det (sÃ¥ er der fuld forstÃ¥else) eller lukke for et FULDT ÅBENT bookingsystem. SÃ¥ flere gÃ¥, som havde fÃ¥et bord. Uacceptabelt. Vi endte med at gÃ¥ efter 25-30 min uden service, bord eller en dialog med en medarbejder.

2025幎7月2日
5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥rlig service

Vi ankommer til stedet og står afventede i 5 minutter inden vi bliver talt til, dette er selvom der står 3 personaler i baren og afventer.
Vi får bord , bestiller mad og vin, forret kommer , er ok.
Vi er kun kommet halvt igennem forretten, da vores hovedret kommer og tjeneren står afventende og ved ikke hvor de skal sÊtte tingene.
Vi får sagt på en pÊn måde at de måske kunne have ventet lidt, ingen svar.
Vi skynder os at blive fÊrdig med forret , vores tallerkener bliver ikke hentet , så vi går selv op med dem så der kan blive plads til det andet.
Ingen service i form af at spÞrge ind til om alt er som det skal vÊre.
Pastaen smagte heldigvis ganske udemÊrket.

2025幎6月14日
5぀星のうち5の評䟡

Tak for mad og tavlemenu

Tak for mad og tavlemenu. LÊkre og friske cocktails. FlÞjlsblÞd carpaccio med Basilikum mayo. LÊkker forÃ¥rs Carbonara med asparges. Saftig kylling med sprÞdt skind. Intens pistacie is. God mokka og Grappa. Vi kommer snart igen 💪🍜🥳

2025幎5月9日
5぀星のうち1の評䟡

Vi var taget derind og havde glÊdet os

Vi var taget derind og havde glÊdet os rigtig meget, men servicen var slet ikke iorden. Vi ville bestille skinke og melon til forret, men fik afvide at det kunne vi ikke fordi at de ikke havde sÃ¥ meget, men alligevel fik alle borde omkring os prÊcis denne ret til forret. Ud over dette var der ikke en tjener nede og spÞrger ind til maden eller om alt var som det skulle vÊre. Vi oplevede ogsÃ¥ de andre blev prÊsenteret for dagens ret, hvilket vi heller ikke blev. Da klokken var 18:50 kom en tjener og spurgte om vi ville have dessert, da vi sÃ¥ sagde nej ellers tak fik vi afvide vi skulle vÊre ude 19 sÃ¥ vi mÃ¥tte skynde os og drikke vores drinks ud
. Kan ikke anbefale dette sted til andre. Dog var maden okay, men menukortet forklarede ikke rigtig hvad der var i.

2025幎1月24日

4 retters tavlemenu

4 retters tavlemenu

Skarpe priser, god service, venlig betjening.

Man sidder tÊt med de andre gÊster, og vi var så heldige at falde i snak med kÊresteparret ved siden af, som var super sÞde, så ingen alarm der. Maden var fuldstÊndig forrygende.

Den bedste tatar jeg har fået lÊnge, og vi blev budt velkommen med Limoncello.

Jeg vil gerne give et EKSTRA STORT tak til en yngre mand der tog imod os da vi kom ind. Han var der egentlig "bare for at tage imod" os, men han var virkelig af en service karakter som vi snakkede om resten af aften.

Kun rosende ord herfra, klÞ på med det gode arbejde! Vi kommer helt sikkert igen.

2024幎11月16日

HÃ¥r i maden?

4 retters menu men vi fÞler kun vi har fået en forret. Meget små potioner, vi kunne gå direkte i FÞtex og handle ind bagefter.
Fandt et sort hår i hovedretten, som blev grint af. Vi fik dog tilbudt et halvt shot Limoncello som vi ikke bryder os sÊrlig meget om.

Meget lidt, kold mad med hår i. Her kommer jeg godt nok aldrig igen. ForfÊrdlig oplevelse og så til 679 kr

2024幎10月4日
5぀星のうち3の評䟡

Kvalitet og pris matcher ikke

3 personer. To tuntartar, tre dagens fisk - kulmule, to glas hvidvin og en hvedeÞl (90 kr for 50 cL Þl på flaske!) samlet Pris 1470kr.
Tataren var alt for grov og salaten til fisken var ikke skyllet ordentligt - den knaste af sandkorn.
Er det godt nok i en menu til 1500kr? Synes det ikke. Kommer ikke igen.

2023幎6月12日
5぀星のうち4の評䟡

Ikke verdens stÞrste sted

Ikke verdens stÞrste sted, men en fÞlelse af at blive taget rigtig godt imod lader sig ikke benÊgte. Både kokken og tjeneren skal have de stÞrste roser herfra, og nååå ja, maden selvfÞlgelig, den berettiger også den lange tur ud af Bernardt Jensen Blvd, selv på gåben.
Alt i alt en rigtig god oplevelse

2023幎4月13日

Anbefales !

Dejligt sted, virkelig god mad. Rejechips m/tunmayo (jo !), rÞrt tatar på rugbrÞd, fiskesuppe - vi kommer igen ! Afslappet betjening (Þvede sig i Valentines drinks - spÊndende !)

2023幎1月8日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ