En ladannut 5.9.2023 ko. ohjelmaa, koska minulla oli vielä 1,5 kuukautta vanhaa sopimusta jäljellä, vaan tarkistin ohjelman hinnan tilatakseni sen myöhemmin. Kuten teinkin 15.10.2023. Jostakin kumman... もっと見る
企業が回答しました
Ostin sähköisen lisenssin F-Securen tuotteeseen. Ostohetkellä sivulla luki, että toimitettavissa heti. Kun maksu oli suoritettu niin sähköpostiin tuli vahvistusviesti ja heti perään toinen viesti miss... もっと見る
企業が回答しました
Tilasin ja maksoin F-Secure TOTAL 5 laitetta 2 vuotta lisenssin. Parissa tunnissa tuli kyllä sähköposti, mutta siitä puuttui aktivointikoodi, jota en kolmesta kyselystä huolimatta ole saanut. Nyt on... もっと見る
企業が回答しました
En ikinä saanut rahoja takaisin kun tilasin Xbob ohjaimen, ohjain lähti kiinasta asti (verkkosivuilla ei ollut tietoa tästä) ohjain jäi tulliin enkä maksanut veroa, minulle vakuuteltiin että saan raha... もっと見る
企業が回答しました
Elektroniikka, matkapuhelin, PC, lisävarusteet, ohjelmistot, navigointi, kamerat ja paljon muuta halvalla
D79, 1/F, Block 2, Camelpaint Building, 62 Hoi Yuen Road, Kwun Tong, Kowloon,, Hong Kong, 香港
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Älkää missään nimessä tilatko mitään. Mihinkään ei vastata.
Tuttu paikka, olen monen vuoden aikana hankkinut ohjelmani sieltä. Kaikki sujui nopeasti ja asennuskin oli helpohkoa.
Kyseisellä verkkokaupalla kesti tilauksen lähetyksessä 3 päivää, jolloin laitoin heille sähköpostitse että haluan perua tilaukseni. Huomasin myös että tämä toimitetaan Kiinasta asti, joten en halunnut odottaa kuukausia tilauksen saamiseen. Yritin myös soittaa heidän viralliseen puhelinnumeroon, mutta siihen ei saa yhteyttä jo useamman viikon.
Sähköpostiini vastasivat että ”tilausta ei voi perua, sillä se on jo lähetetty”, joka menee täysin ristiin kuluttajasuojalain kanssa.
Lyhyesti:
1. Tilausten lähettämisessä kestää useampi päivä
2. Tuotteet lähetetään Kiinasta
3. Puhelimeen ei saa yhteyttä
4. Verkkokauppa ei tiedä eikä noudata kuluttajasuojalain perusperiaatteita
Asiakaspalvelu numero ei ole käytössä, sähköposteihin ei vastata. Niin ei pysty palauttamaan tuotetta, koska he kieltäytyvät antamasta RMA tunnusta palautusta varten. SUOSITTELEN välttämään tätä huijaus sivustoa.
Ostin sähköisen F-Securen lisenssin kolmelle laitteelle / 24kk tarjoushintaan 119,90 € . Sivustolla luki, "Tuoteavain ja aktivointiohjeet toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiin. Nopea toimitus sähköpostin kautta." Kun olin maksanut Klarnalla, sähköpostiin tuli vahvistusviesti ja tunnin kuluttua toinen viesti missä oli aktivointikoodi. Asensin kahdelle läppärille ja Android tabletille ilman ongelmia. Minulla on ollut F-Secure yli 20 vuotta ja lisenssin uusiminen siellä olisi nyt maksanut alennuksella 159.99 €. Äänestin siis lompakolla.
Helppoa ostamista ja kilpailukykyinen hinta.

Halvat Hinnat からの回答
Tilasin ja maksoin Microsoft office paketin, jonka asennusta varten HalvatHinnat lähetti microsoftin stan-dardin mukaisen 5x5 merkkiä sisältävän aktivointikoodin, joka ei kuitenkaan toiminut. Microsoftin asiakaspalvelu kehotti olemaan jälleenmyyjään yhteydessä, mutta mikään HalvatHinnant.com antama yhteystieto ei sähköposti eikä puhelinnumero ole käytössä.Olin myös yhteydessä Trustly Groupiin, jonka maksupalvelua Halvat Hinnat tarjosi ensimmäiseksi. Siellä vain englanniksi kaveri valitteli, että tällä jälleenmyyjällä on "very low rating", eivätkä he tee asialle mitään. Voihan vattu mitä firmoja!

Halvat Hinnat からの回答
Tuote toimi ja oli halpa. Toimitus kesti pidempään kun ajatteli. Myyjällä ei ollut omaa varastoa ainakaan PS ohjaamista.
Huijariliike Kaksi viikkoa sitten tilattu ei saatu lainkaan tilausvahvistusta. Rahat hukkui..

Huijari
lähes kuukausi sitten tilattu tuote jota sivuston mukaan on varastossa.
3 viikkoa myöh. ei ole vielä saapunut, asiakastuelle laitettu pari viestiä reilu viikko sitten, mutta ei mitään vastausta.
Täysin surkeaa. Toimittivat rikkinäisen ps 4 ohjaimen. 3kk selvitetty maksua. Palautusosoitetta eivät ikinä anna. Vaativat videoita ettei ohjain toimi. Lähetetty. Maksua silti vaille. Älkää erehtykö, surkeaakin surkeampi, mikäli reklamaation teette. Yksinkertaisesti surkea.
Edellinen arvostelu poistettiin ilmeisesti, koska olin liian suorasanainen. Yritetäämpäs uudestaan:
Olisi pitänyt tulla tsekkaamaan arvosteluja kyseisestä firmasta ennen sieltä tilaamista. Yksi tähti kuvaa hyvin tätä verkkokauppaa. Asiakaspalvelu oli todella ala-arvoista, sain asiallisesti kirjoitettuihin viesteihin suorastaan törkeitä vastauksia. Asiakaspalveluun ei tässä yrityksessä siis panosteta minun kokemukseni mukaan ollenkaan. Halusin siis perua kaupat, sillä yritys ei ollut kertonut esimerkiksi, että minun pitää maksaa vielä tullimaksut erikseen tilaamastani tuotteesta.
Tilaus ei myöskään ollut mitenkään nopea. Muistaakseni meni useampi viikko, ennenkö paketti saapui edes tulliin, joska yllätyksekseni tuli sitten ilmoitus, että pitää maksaa tullimaksu.
Kaupat peruttuani oli aikamoisen taistelun takana, että sain edes osan tilauksen summasta takaisin. Olin siis ehtinyt maksaa tuotteesta ja sen toimituksesta. Lähemmäs 4kk tilauksen tekemisestä meni, että sain edes sen pienen osan tilauksen summasta takaisin.
En voi todellakaan suositella kyseistä verkkokauppaa kenellekkään.
Luotettava ja nopea f-secure tietoturvan kauppias 5/5 suosittelut
Tilasin puhelimeen suojakuoret 17.2.2024. rahat lähti tililtä, mutta tuotetta ei ole toimitettu vielä 11.3.2024 mennessä ja sähköposti tiedusteluihin ei vastata.. Viikko aikaa rikosilmoituksen tekemiseen ja kuluttaja-asiamiehen palveluiden käyttöön ottamiseen osaltani.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。