Jag hade fÃ¥tt frÃ¥n er bara 79kr inte 865kr som hade betalat frÃ¥n början ni har skickat en bild t mig som visar 79.49 Euro men det stÀmmer inte det allt som jag hade fÃ¥tt 79,49 kr inte Euro sÃ¥ jag har... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Alltid 100% bra produkter och lagliga. Ctx Cbd olja Àr en bra produkt utan det förbjudna Àmnet THC den har hjÀlpt mig bra, dÃ¥ jag Àr smÀrtkroniker sedan 1980p.g.a. en arbetsskada. Den eliminerar in... ãã£ãšèŠã
SuverÀna produkter till en brÃ¥kdel av priset andra tar. DÃ¥ mÃ¥ste man frÃ¥ga sej, varför skor sej sÃ¥ mÃ¥nga andra pÃ¥ mÀnniskors ohÀlsa? För mej Àr det kvittens pÃ¥ att jag hittat rÀtt! Inte bara prisv... ãã£ãšèŠã
En Àrlig kille som har alla tester synliga, för alla att kolla innehÃ¥llet i sina oljor, nÃ¥gon som gav sÀmsta omdömet nedan? det skulle till hampabonden,INTE hampakungen men personen verkar tro det Àr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag har bara BRA erfarenheter av enâŠ
Jag har bara BRA erfarenheter av en seriös HampaKungen och hans personal,
Ett företag som gör allt för attâŠ
Ett företag som gör allt för att kunderna ska ha råd att köpa kvalitet till bra priser.
BÀsta företaget inom hampa och honung som finns ð¿ðð
SuverÀna produkter till oslagbaraâŠ
SuverÀna produkter till oslagbara priser, bara att rekommendera
Hampakungen har topp service rak igenomâŠ
Hampakungen har topp service rak igenom ,från bestÀllning till leverans.Har du frågor eller bara nyfiken , dom finns dÀr för dig.Kan rekommendera Hampakungen alla dagar i veckan , behöver du kvalitet till bra priser så besök dom du kommer inte att bli besviken.
BÀsta cbd oljan till bÀsta priset,harâŠ
BÀsta cbd oljan till bÀsta priset,har provat många sorter cbd,men hampakungens 70 % cbd-olja Àr min absoluta favorit,mår som en kung nÀr jag tar den!
Jag köpte thc pasta 3ml av adel igenomâŠ
Jag köpte thc pasta 3ml av adel igenomâŠ
Jag köpte thc pasta 3ml av adel igenom hampakugen
Fick betala 3000kr och jag har inte fått någon effekt av det alls. Trodde man inte fick sÀlja ren thc I Sverige
LÀser omdömen hÀr och tolkar att det ÀrâŠ
LÀser omdömen hÀr och tolkar att det Àr viktigt att skilja på Hampakungen och Hampabonden.
Jag har Ànnu inte bestÀllt något på Hampakungen, bara hört honom berÀtta om företaget på en Youtube kanal, Light of Lotta. Positiv kÀnsla fick jag då.
Jag har dÀremot blivit obehagligt och otrevligt bemött av Àgaren pÃ¥ Hampabonden. Ãr ny inom produkter med Hampa, gjorde en bestÀllning, ville ha tips och rÃ¥d, men nej.
Så, i framtiden vÀljer jag sÀkert Hampakungen DÀrför detta inlÀgg.
Mycket trevlig och hjÀlpsam företagareâŠ
Mycket trevlig och hjÀlpsam företagare som inte hymlar om nåt.
Bra varor till rimliga priser.
En Àrlig kille som har alla testerâŠ
En Àrlig kille som har alla tester synliga, för alla att kolla innehållet i sina oljor, någon som gav sÀmsta omdömet nedan? det skulle till hampabonden,INTE hampakungen men personen verkar tro det Àr samma? :-)
Ger råd och lÀr ut, hymlar inte med något angående innehållet. SÀger t.om till mig och med vÀnta med och köpa tills black friday( efter han föreslog som var bÀst för mig ) då dom har ytterligare nedsatta priser
Falska oljor inga THC eller CBD i ochâŠ
Falska oljor inga THC eller CBD i och inte ens hampaolja det 90% rapsolja VARNING Denna sida Àr en bluff!
Mycket bra produkter och priser
Mycket bra produkter och priser, rekommenderas ð
Kim jong un
Jag blev bannad från facebookgruppen för jag frågade om tracking nummer till min bestÀllning (jag fick ej svar på mail). Kim jong uns Nordkorea Àr en idyllisk demokrati i jÀmförelse med Facebookgruppen hampabonden
Otroligt otrevlig person som kallarâŠ
Otroligt otrevlig person som kallar folk för både det ena och det andra vid minsta kritik! SÀger att han inte har några problem med konflikter, men så fort det blir en konflikt så blir man kallad homo och sedan blockar han en...
Rekommenderas ej!
Letar du produkter av högsta kvalité?
Letar du produkter som håller toppklass och har priser som ligger på en bråkdel Àn vad konkurrenterna erbjuder så har du hittat vad du behöver och kan sluta leta. Hampakungen kommer alltid vara mitt första och enda alternativ, vilket både min hÀlsa och ekonomi Àr otroligt lyckliga över.
Har provat mÃ¥nga sorters cbd olja ochâŠ
Har provat många sorters cbd olja och hampakungen har den bÀsta oljan till det överlÀgset bÀsta priset!
Rekommenderar
Rekommenderar!
En av de få som vågar utmana överpriser som Àr på marknaden.
Mer hampa åt folket!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹