レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Top professionel service. Det eneste BPA-bureau der virkelig er der for borgerne. I gør en kæmpe forskel.

5つ星のうち1の評価

Virkelig ikke et rart sted at være ansat. Stiller man krav og ønsker hjælp - bliver man fyret. APV er ikke noget der prioriteres. "Den kigger vi på, når vi kommer til den i bunken". Og til dit... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Det bedste BPA bureau for borgere og hjælpere - ubetinget! Har og er stadig som borger hos Handicapformidlingen på 5. år, ingen gør så meget positivt for os der har brug for hjælp til en værdig og ans... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Pårørende til borger. De ansatte ved Handicapformidlingen har ingen situationsfornemmelse. Ansatte lavede mindst muligt. Administrativ medarb. ved HF deltager i møde blandt personale, borger og pår... もっと見る

企業情報

1. 障害者向けサービス・支援組織

さまざまな外部ソースから提供された情報

Vi skaber tryghed og trivsel i din hverdag og dine hjælperes arbejdsmiljø, så der bliver mere tid og overskud til det, der er vigtigt for den enkelte. Alle fortjener en god dag!

3.4

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Har været vikar i Handicapformidlingen

Jeg har været ansat som vikar i Handicapformidlingen i 2020 og har kun haft positive oplevelser som ansat. Det gælder hele vejen rundt; godt informationsmøde for nye vikarer, godt system til at tilkendegive hvornår jeg kunne tage vagter, god og sober information om borger, før jeg kørte ud til vikarvagt, korrekt løn udbetalt på lovet tidspunkt.
Jeg er kun stoppet som vikar fordi jeg har fået fast arbejde et andet sted.

2021年2月5日
5つ星のうち5の評価

Har arbejdet i en længere årrække hos…

Har arbejdet i en længere årrække hos handicapformidlingen. Intet andet firma på området gør mere ekstraordinært for handicappede og ansatte. alt fra poker og gaming turneringer til fisketure.
Har på intet tidspunkt mødt en borger der ønskede at forlade firmaet, som jeg ser det taler det til at handicapformidlingen kan deres kram.
For mig selv kan jeg sige at der har været nul fejl i løn, feriepenge, sygeløn, kørselsgodtgørelse eller noget andet administrativt jeg kan komme i tanke om. Og skulle man få et problem med borger eller kolega finder jeg at handicapformidlingens konsulenter, ihvertfald dem jeg har haft med at gøre, gør en stor indsats for at mægle parterne imellem.

5つ星のうち5の評価

Vi har prøvet flere forskellige…

Vi har prøvet flere forskellige bureauer til vores datters respiratoriske ordning. Da vi endelig landede hos Handicapformidlingen, gik vi fra total uacceptable og kaostiske tilstande med tidligere bureau, til et roligt og stabilt team hvor der altid er dækning af faste ansatte. Vi har fået en ro i det at have hjælpere i hjemmet (i en børneordning), og et respektfuldt samarbejde med både teamleder og ansatte.
Vi har nu været hos Handicapformidlingen i 2 år, og takker Region Syddanmark for den dag de endelig opsagde samarbejdet med tidligere bureau, og satte os sammen med Handicapformidlingen. Tak for jer og for at gøre jeres allerbedste for at give både vores datter og os som familie en god hverdag.

5つ星のうち5の評価

Jeg har med eget frit-valg valgt at…

Jeg har med eget frit-valg valgt at overdrage arbejdsgiveransvaret til Handicapformidlingen. Der er god service, og altid en medarbejder klar på at hjælpe, og man er ALDRIG blot et nummer, men faktisk et menneske. De skelner ikke, og en spade bliver kaldt en spade. Der er ikke noget indirekte, men altid direkthed, som i hvert fald jeg sætter stor pris på. Handicapformidlingen er et firma, som i den grad fortjener flere stjerner end der kan gives her ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5つ星のうち5の評価

Jeg har været ansat som handicap…

Jeg har været ansat som handicap hjælper og vikar hos HF siden 2013. Jeg er altid blevet behandlet pænt og ordentligt. Jeg har aldrig oplevet, at blive talt grimt til eller på anden måde behandlet dårligt. HF har altid handlet meget professionelt over for både mig og borgere. Jeg har aldrig været udsat for fejl i min løn, ferie penge, pension eller lignende. Jeg er dækket af en god sygeforsikring, hvilket har hjulpet mig flere gang i forbindelse med behandlinger. Da jeg skulle optages på sosu assistent uddannelsen fik jeg den flotteste udtalelse fra Klaus. Jeg har selv fået flere bekendte til at flytte deres ordning til HF. Alle fortjener en god dag, og det får man hos HF.! Ydermere har HF bragt mig gode relationer i mit liv som jeg aldrig ville have været foruden. De er super gode til, at skabe relationer, både for borgere men også for hjælpere.

Glad og stolt handicaphjælper

Har arbejdet som handicaphjælpere ved Handicapformidlingen i 6 år nu. Jeg har arbejdet under både andre bureauer, kommuner og LOPA gennem mine snart 12 år som hjælper.
ALDRIG har jeg arbejdet et så godt sted som under HF. De tager sig både af borgerne og hjælperne. De er venlige og yderst kompetente hele vejen rundt i det de lavet.
Der er hjertevarme bag og de vil det bedste for både borger og hjælper.
Et firma der er bygget op af folk der selv har stået "på gulvet" så de ved hvad de taler om.
Jeg er både tryg i at her er styr på både ordninger, løn og vilkår.
Jeg er vildt stolt af mit arbejde, mit fag og den arbejdsplads, jeg føler mig en del af med alle os teams rundt i landet.
Tak for det🙏💜😊

Trustpilot エクスペリエンス