Keurig ingemeten door vriendelijke medewerker. Daarna via mail op de hoogte gehouden van de verwachtte levertijd. Via mail de plaatsingsdatum ontvangen. Die kon eventueel ook verzet. De dag voor... もっと見る

企業が回答しました
Goed geholpen bij de vragen die we hadden over het inmeten van de kast. Levering en montage waren snel geregeld. Bij de levering bleek dat er een plank was beschadigd en dat er twee setjes misten om d... もっと見る
当該企業による記述
Handigekasten is dé uitvinder van de draaibare inzetkast – een slimme, ruimtebesparende oplossing die al meer dan 40 jaar in duizenden Nederlandse woningen staat. Onze inzetkast verandert jouw trapkast in één handomdraai van een rommelhok in een stijlvolle, praktische opbergruimte.
Het concept is eenvoudig maar geniaal: wanneer je de deur van je trapkast opent, zie je geen losse spullen meer, maar een prachtig afgewerkte kast met legplanken. Draai je de kast weg, dan blijft de volledige ruimte achter de kast toegankelijk. Zo combineert Handigekasten het mooiste van twee werelden: mooie afwerking én maximale opbergruimte.
Onze kasten worden in het kozijn van de trapkast gemonteerd en passen daardoor in vrijwel elk huis. We werken met standaard kozijnbreedtes, maar bieden ook maatwerkoplossingen voor bijzondere situaties, zoals meterkasten of schuine wanden. De kasten worden volledig in Nederland geproduceerd en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en indelingen.
Handigekasten staat bekend om kwaliteit, duurzaamheid en een doordacht ontwerp. Met meer dan 40.000 geplaatste kasten door heel Nederland, en duizenden tevreden klanten, zijn we trots op onze lange geschiedenis als het originele merk dat sinds 1985 slimme kastruimte creëert onder de trap.
Of je nu kiest voor zelf inmeten of een afspraak met onze monteurs – wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe kast perfect past en jarenlang meegaat. Ontdek waarom Handigekasten al vier decennia hét synoniem is voor slimme opbergruimte in huis.
当該企業による記述
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Inmeten gebeurde vakkundig, er werden punten aangegeven die wij moesten aanpassen om de kast te laten passen. Vriendelijke service. Erg goed op de hoogte gehouden wanneer de afspraken waren. En de montage van de kast was zo gebeurd en alles is netjes achtergelaten

Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast! からの回答
Ideale invulling van de trapkast.
Goed en passend geleverd na inmeten.

Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast! からの回答
Mijn geduld werd op de proef gesteld, want wat een fantastische kast is dit. Ik weet niet hoe ik het zonder heb gedaan.

Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast! からの回答
Super handige kast, snel geleverd, snel geplaatst en vriendelijk personeel.

Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast! からの回答
Goede en duidelijke communicatie. Wij hebben deze kast achter de deur van onze trapkast in de woonkamer laten plaatsen en gebruiken hem dagelijks vaak meerdere keren. Heb zelf de metingen gedaan en mbv wat vragen over en weer en fotos de situatie uitgelegd. Ook snel respons indien er nog vragen zijn. Installatie aan huis verliep snel en zonder problemen. We zijn erg blij met deze kast. Wij hebben gekozen voor de diepste versie zodat we veel voorraad kwijt kunnen. Hou er wel rekening mee dat de doorloop opening dan kleiner wordt (zeker wanneer er grote spullen de kast erachter in of uit moeten!). In ons geval geen probleem en de stofzuiger gaat er ook nog gemakkelijk doorheen.

Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast! からの回答
Mooie en efficiënte opbergkast.
Goede service en goede kwaliteit.

Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast! からの回答
Van het bestellen tot de uiteindelijke levering heeft even geduurd. De installatie verliep snel en soepel. Erg blij met de “handige kast”

Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast! からの回答
Het werd netjes geïnstalleerd. En ziet er ook degelijk uit
Alleen de inleg planken waren wel heel erg krap.

Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast! からの回答
Duidelijke informatie over tijdpad. Fijne kast, netjes geïnstalleerd.

Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast! からの回答
De inmeting via telefoon was duidelijk waarna het proces in behandeling werd genomen na akkoord.
Duidelijkheid en communicatie waren daarin echt prima!
Ook Via hun site duidelijk op de hoogte gehouden en eerdere levering dan wij hadden gedacht.
Nadeel vind ik dat de kast snel terug zakt en wij met een deurstopper werken om nog wel iets te kunnen doen in de kast er achter.
Vergeet je de kast handmatig dicht te doen valt hij hard terug in de opvangende haak en stuitert de kast een paar keer..
Dit kan gevolgen hebben voor de spullen die je in de extra kast hebt gestald.
Verder zoveel extra bergruimte waar we heel blij mee zijn!
Installatie in slechts 15 minuten dus dat was ook oprecht ideaal!
Oprecht een aanrader!

Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast! からの回答
Goede kwaliteit en nette installatie en prettige mensen om mee te werken.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。