Op 22 juli heb ik het "Plankie" besteld en kreeg de mededeling dat het de volgende dag zou worden bezorgd. Post.nl was een beetje traag. Inmiddels het "Plankie" binnen en gemonteerd, voldoet aan de... もっと見る
企業が回答しました
Na wat betaalperikelenn, kreeg ik een mail met praktisch advies. Mooi! Bij levering bleek het sleutelrekje kleiner te zijn dan het vorige dat ik vroeger gekocht had, wat aanvankelijk een tegenvalle... もっと見る
企業が回答しました
Wat ‘n verrassend leuk ‘Plankie’! Het duurde ietsiepietsie langer (4 dgn dus nog niets mis mee) voordat we het sleutelkastje in huis hadden maar dat was het wachten waard. Heel blij mee. Zie... もっと見る
企業が回答しました
Super lieve mensen bij Hangkey! Ik had een plank besteld en bij nader inzien wilde ik toch een andere plank. Ze stuurde me kostenloos de nieuwe plank op, nog voordat ik zelf de eerdere plank had ter... もっと見る
企業が回答しました
HangKey Plankie maakt en verkoopt premium massief houten sleutelplankjes. De plankjes zijn voorzien van de sterkste neodimium magneten zodat ook de zwaarste sleutelbossen blijven hangen. Voor elke massief houten plank waaruit we HangKey Plankies vervaardigen, planten we een boom terug. HangKey Plankie is een Nederlandse uitvinding en wordt handmatig in Nederland gemaakt.
Lorentzkade 128, 2014 CC, Haarlem, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Hangkey Plankie からの回答
We zijn erg blij met onze hangkey plankie! We hebben een op maat gemaakte versie; de sleutelplank is strak afgewerkt en er kunnen meerdere sleutelbossen aan hangen. We hebben al veel opmerkingen gehad dat mensen het erg handig vonden met de magneten!
We zijn erg blij met dit product & de service!

Hangkey Plankie からの回答
Wat ‘n verrassend leuk ‘Plankie’!
Heel blij mee. Ziet er mooi uit, solide, geen ‘China troep’, duurzaam juist en bovenal een dijk van een magneet. Er hangen bij ons 4 volle sleutelbossen aan, zonder dat ze vallen.
Ook leuke reacties op; “Da’s veel handiger met die magneten ipv haakjes”.
Kortom; dikke aanrader, super concept!

Hangkey Plankie からの回答
Het sleutelplankje is als cadeau bedoeld. Het ziet er mooi afgewerkt uit en arriveerde mooi op tijd en keurig verpakt. Wel veel geld voor zo’n eenvoudig plankje !

Hangkey Plankie からの回答
Allereerst is het gewoon een heel goed werkende sleutelplank. Zelfs zware sleutelbossen hangen moeiteloos. Ook een plank er mooi, eenvoudig en strak uitziet. Tenslotte goede service (onze voorkeurplank was op, maar snelle persoonlijke communicatie hierover).

Hangkey Plankie からの回答
Super leuk product! Gelijk opgehangen met de mooie instructie die goed werkt. De magneten zijn precies sterk genoeg, hangt goed, maar je pakt hem er ook weer makkelijk af. Wel een beetje aan de prijs maar dat is te overzien.

Hangkey Plankie からの回答
Super snel en handige brievenbus-levering, goed ophangsysteem, mooie kwaliteit en sterke magneten. Super tevreden!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。