Har strikket mange af Hannes fineâŠ
Har strikket mange af Hannes fine designs, elsker den enkle måde hun skriver sine opskrifter på, er aldrig stÞt på noget der ikke stemmer eller er svÊrt at forstå.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Opskrifterne (jeg er i gang med den 2. bluse i Hanne Larsen strik), er ualmindelig uoverskuelige. Man bliver ikke klogere, hvis man beder om en forklaring, da hun ikke svarer pÃ¥ det man spÞrger om. Heller ikke hvis man pÃ¥peger direkte fejl (efter min mening) i opskriften, er der nogen respons fra hende. Ãv. Den ene stjerne fÃ¥r hun for de pÊne designs.
Garntypen i opskriften er udgået og der henvises til en anden garntype, som ikke findes i de farver, som skal bruges i fÞlge opskriften.
Da disse farver kun har et navn fx.: Flint, Silver Grey, Flannel Grey og ikke et nr. er det umuligt at finde en egnet garntype, som passer til opskriften, hvor der skal bruges fire forskellige nuancer grå samt sort og Cygnet - svanehvid?
Opskrifter fra Hanne Larsen er både interessante og nemme at gå til. Der er udfÞrlig beskrivelse, der hjÊlper dig igennem opskriften. Og så er der altid billige (men gode) garnforslag. Vil man gerne have andre garnforslag, henvises der til alternative garntyper.
Har kÞbt en opskrift, som jeg ikke forstod. Da jeg kontaktede hende, fik jeg at vide, at det var tydeligt. PrÞvede at forklare, at der ikke var tydeligt for mig, og konkretisere mit spÞrgsmål, men det samme svar kom retur 3 gange. Må indrÞmme, at jeg havde forventet, at jeg fik hjÊlp, når jeg havde valgt at betale for en opskrift