レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We zijn heel tevreden; Hans werkt erg netjes, de communicatie verloopt fijn, hij neemt de tijd voor vragen over kleuren en zijn adviezen daarover zijn goed. Overall is het resultaat erg mooi geworden... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Veel deskundigheid voor een redelijke prijs. Hans is naast een bekwame vakman ook een super prettige persoon. Heeft veel oog voor detail zoals het hoort. Vol passie en wil beste kwaliteit leveren. Wij... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Hans komt zijn afspraken na, luistert naar onze wensen en houdt hier rekening mee. Werkt erg netjes en zorgvuldig. Hij heeft goed en net werk geleverd. We zijn heel blij met het resultaat.

5぀星のうち5の評䟡

De “opdracht” is vooraf duidelijk met ons afgesproken en volgens offerte uitgevoerd. Onze woonkamer is in zijn geheel geverfd; plafond, kozijnen en muren. Alles is secuur geschilderd en alles werd keu... もっず芋る

䌁業情報

1. 画家

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Ik bied mijn hulp en advies aan als het gaat om jouw interieur. Ik kan bij jou komen behangen, schilderen, kleur en interieuradvies geven.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Perfect werk afgeleverd

Hans heeft kleuradvies gegeven voor de gang, overloop en slaapkamer. Deze adviezen heb ik opgevolgd. Hij heeft perfect werk afgeleverd met zowel het behangwerk als het schilderwerk. Aan het einde van de dag werden zijn spullen netjes op 1 plek gestald zodat hij de volgende dag meteen weer verder kon.
Een prettige persoonlijkheid die naar volle tevredenheid werk levert.

2022幎6月7日

Hans Interieur & Styling からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn, en genieten dat ik deze opdracht mocht uitvoeren!

5぀星のうち5の評䟡

Hans heeft bij ons de plafonds en

Hans heeft bij ons de plafonds en wanden gedaan. Hij werkt netjes en heeft prima werk afgeleverd. Het was een “ spannende” kleur. Het resultaat is fantastisch. We zijn heel tevreden.

2021幎3月8日

Hans Interieur & Styling からの回答

Hartelijk dank voor de prachtige review!

Topschilder!

Wij zijn zeer tevreden. Hans werkt netjes en snel. Gaat er iets niet helemaal goed dan werd dat direct verholpen.
Hij denkt mee over kleuren en materiaal en dat deed hij heel goed.
De prijs was tevoren afgesproken en dat klopte voor wat betreft de gewerkte uren.
Aan te bevelen!

2020幎10月13日

Trappenhuis en overloop.

Door het vakmanschap van Hans is mijn trappenhuis en overloop van donker bruin naar stralend wit omgetoverd.
Er is behangen, geverfd en gewit. Dit alles keurig netjes afgewerkt.
Ik ben er heel blij mee.

2020幎9月6日

vakmanschap

Hans heeft de muren van onze gang en huiskamer geschilderd; de muren zijn door spuitwerk oneffen; niettemin zijn de kleurovergangen mooi strak geschilderd. Meedenken en service zijn dik in orde! Weer een uitstekend resultaat!

2020幎8月23日

Aanrader

Hans weet van aanpakken. Hij komt zijn afspraken na en denkt mee. Resultaat van zijn werk ziet er goed uit

2020幎8月23日

blij

Wij hebben Hans Interieur & Styling gevraagd om ons huis onder handen te nemen, Schilderen, witten, behandelen van muren in de gang en slaapkamer. Daarnaast een grote wand behangen en een kleur te geven. Hans adviseerde ons over de kleur.
We hebben hem de sleutel van ons huis gegeven en zijn twee weken weg gegaan.
Bij thuiskomst was alles klaar en dat niet alleen. Kastjes, klok kapstok e.d. waren weer op hun plaatst gehangen. Kleur van de wand is mooi geworden. We zijn hier blij mee. Ook alles was mooi gedaan zoals afgesproken. Wij kunnen weer vooruit.

2020幎6月29日

Hans Interieur & Styling からの回答

Hartelijk dank Fam. van Putten voor deze super review!

Van harte aanbevolen!

Hans is heel secuur. Hij komt zijn afspraken na en meer dan dat! Fijn is ook dat hij totaal geen overlast bezorgt als hij aan het werk is. Wij kunnen hem iedereen aanbevelen: goed werk, keurige prijs en een heel prettige persoon.

2020幎4月21日

Hans Interieur & Styling からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie review!

Van harte aanbevolen

Dankzij Hans ziet onze woonkamer er beter uit dan verwacht. Met name het stuk advies en meedenken over de kleurstelling en het spelen met de kleuren is ons erg goed bevallen.
Daarnaast is Hans is een "pietje precies".. en dat is wat je verwacht van een schilder: efficiënt en netjes gewerkt.
Kortom: wij zijn erg tevreden met het resultaat en raden Hans dan ook van harte aan!

2020幎1月26日
5぀星のうち5の評䟡

Binnenmuren en cv laten schilderen

Binnenmuren en cv laten schilderen, zeer tevreden over resultaat.
Hans werkt netjes en zorgvuldig.

Een aanrader!

2020幎1月25日

Hans Interieur & Styling からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。