HAPPYCARレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Szybka sprawna rezerwacja, bardzo dobre ceny, jasne instrukcje dotyczące dodatkowe ubezpieczenia. Współpracujące wypożyczalnie zawsze były na miejscu na czas.

5つ星のうち5の評価

Zarezerwowałem samochód w Warszawie na 4 dni. Miałem kilka pytań dotyczących rezerwacji (była to moja 1 rezerwacja), jednakże konsultant Paweł odpowiednio mnie pokierował po stronie, udzielił niezbędn... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Obsluga klienta na najwyzszym poziomie. Pani Beata lubelskiego oddzialu zasluguje na najwyzsza pochwale. Z wielkim zaangazowaniem wyjasnila mi jak zarezerwowac samochod szybko i bezproblemowo. Dzi... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Witam jak już pisałem moja ocena jest bardzo wysoka bo na 9 .Wszystko ok samochody nowe i obsługa profesjonalna . Jedyna moja sugestia to taka ze powinna byc inf. lub prosta mapka gdzie stoi bus zabie... もっと見る

企業情報

1. カー リース業
  2. 旅行情報収集サイト

HAPPYCAR について

当該企業による記述

HAPPYCAR porównuje oferty wszystkich firm wynajmujących samochody. Czy jest to wynajęcie samochodu na wakacje na Majorce , czy na wycieczkę dookoła Stanów Zjednoczonych , lub wynajęcie cabrio na weekendowy wypad do Niemiec – od 24 zł na dzień HAPPYCAR oferuje wynajem samochodów na każde życzenie. Mogą Państwo szybko i prosto zarezerwować najlepszy samochód, zarówno poprzez stronę internetową, ale także poprzez App. W przypadku pytań nasz kompetentny zespół serwisowy jest do Państwa dyspozycji!

連絡先

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Niepełne informacje

Uwaga 40€ po godzinie 22:00
Biuro nie na terenie lotniska.
Obsługa kompetentna i sprawna

2022年5月6日

Szanowny Panie Mlitzko,

Dziękujemy za pozytywną opinię.

Zawsze dokładamy wszelkich starań, aby cały proces wynajmu odbył się bezstresowo. Dlatego też wraz z organizatorem wynajmu sprawdzimy zgodność i pełność informacji, tak aby w przyszłości nie było żadnych nieporozumień.

Co więcej, nasz zespół obsługi klienta skontaktuje się z Panem na wskazany adres mailowy, celem udzielenia więcej informacji na temat dodatkowych kosztów.

Pozdrawiamy serdecznie

5つ星のうち1の評価

Masz problem z rezerwacją, to Twój problem

Brak jakiegokolwiek wsparcia, brak obsługi klienta. Nie została podjęta nawet próba rozwiązania problemu. Zgłoszenie problemu poskutkowało jedynie bardzo lakonicznym mailem, otrzymanym dwa dni po zgłoszeniu i sugerującym, że ten problem to wyłącznie mój problem. Na telefon odpowiada automat, po angielsku z polską fonetyką, co brzmi mniej więcej tak: unfortunateli łi kan help ju from mandej tu frajdej onli 😵
Rezerwację robiłam w sobotę, samochodu potrzebowałam na niedzielę, tymczasem "zarówno zmiany jak i anulacje mogą być dokonane drogą telefoniczną lub pisemną poprzez e-mail wyłącznie od poniedziałku do piątku w godzinach otwarcia naszego biura tj. 09:00 - 18:00". Podsumowując, nie ma mowy o jakimkolwiek wsparciu, uzyskaniu odpowiedzi na pytania czy rozwiązywaniu problemów bo Happycar zwyczajne blokuje możliwość kontaktu.

2022年2月3日

Szanowna Pani Wiśniewska,

Dziękujemy za komentarz.

Bardzo nam przykro, że nie jest Pani zadowolona z uzyskanej odpowiedzi od naszego działu obsługi klienta.

Dział obsługi klienta HAPPYCAR działa od poniedziałku do piątku od 9:00 do 18:00, tak jak zostało to wspomniane w mailu, który Pani od nas otrzymała.

W związku z tym, anulowanie rezerwacji w weekend, oraz na mniej niż 24 godziny przed odbiorem pojazdu nie jest możliwe. Informacja dotycząca możliwości anulowania rezerwacji jest widoczna w formularzu rezerwacyjnym.

Z uwagi na obowiązującą politykę anulacyjną, nasza obsługa klienta nie była w stanie anulować Pani rezerwacji po czasie.

Very disappointing and unfair

Very disappointing and unfair. Unclear when making a reservation of Euro charges (nothing about this on the actual final payment page) and thereby inflating like for like prices with other websites. But the worst thing has been waiting 20 days, with the potential of 10 days more, for a refund.

2021年5月18日

Dear Mr. Daniels,

Thank you for your feedback.

We are sorry to hear you are not satisfied with our service. Regarding the issue you have raised, please be informed that to facilitate a general overview, search results are displayed in Polish Zloty (PLN), also for destinations outside Poland. The information on possible Euro charge is displayed in every offer box (one step before completing the booking), and depends on the rental provider. Differences in price after currency conversion may occur.

We have contacted your rental provider to expedite the refund process, however due to the higher level of cancellations, it will just take some time.

We apologize for any inconvenience caused. Should you require any further assistance from our side, please do not hesitate to contact us.

Yours sincerely,
HAPPYCAR Team

nie polecam aaaaa

2021年1月24日

Szanowny Panie Tomku Xxxx,

Przykro nam, iż nie był Pan zadowolony z naszych usług.

Z uwagi na to, iż przy recenzji nie ma numeru referencyjnego Pana zamówienia, nie jesteśmy w stanie odnieść się do Pana komentarza.

Jeżeli jednak chciałby Pan wyjaśnić jakąkolwiek sytuację, prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta.

Świetne ceny

Świetne ceny. Rewelacyjny partner w Krakowie.

2020年12月16日

Szanowna Pani Olgo,

Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy do skorzystania z naszych usług w przyszłości!

Pozytywnie

Wypożyczony samochód w dobrym standardzie. Przystępna cena. Niezbyt wysokie koszty ubezpieczenia. Jestem zadowolony.

2020年11月12日

Szanowny Panie Rafale,

Dziękujemy za wystawieną opinię.

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszego serwisu.

5つ星のうち1の評価

Nie polecam. Jestem kilka razy w roku w Polsce, zawsze wynajmuję samochód- tym razem happycar, masakra, nigdy więcej tego błędu nie popełnię i nikomu nie polecam..! Pan, który miał czekać na lotnisku przyjechał dopiero po moim telefonie, pół godziny spóźniony, bez fotelika, który zamawialiśmy- fotelik dostaliśmy później, brudny i dla starszego dziecka w cenie za którą śmiało można kupić nowy...Za zadrapanie zderzaka policzyli nas 2000zl...śmiech na sali...!! Banda złodzieji...Odpowiedzi na email nie dostałam do dziś a minęło 2 tygodnie...NIE POLECAM

2020年10月25日

Szanowna Pani Hooper,

Dziękujemy za wystawienie swojej opinii.

Bardzo nam przykro, iż ma Pani tak negatywne doświadczenie z wypożyczalnią, z której odebrała Pani zarezerwowany samochód.

Chcielibyśmy poinformować, iż obciążenie za szkodę nie zostało pobrane przez HAPPYCAR, a przez wypożyczalnię, z której odebrała Pani pojazd. HAPPYCAR nie ma wpływu na cennik za szkody czy też opcje dodatkowe, np. fotelik dla dzieci.

Poinformujemy jednakże organizatora wynajmu o Pani uwagach odnośnie higieny fotelika dla dziecka, jak również braku punktualności przedstawiciela wypożyczalni. Wymienione przez Panią niedogodności nie świadczą o usługach HAPPYCAR, a wybranej podczas rezerwacji wypożyczalni samochodów.

W przypadku dalszych uwag bądź pytań, prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta.

Super

Super! Polecam!!

2020年10月9日

Szanowny Kliencie _wrson,

Dziękujemy za opinię.

Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszego serwisu.

5つ星のうち3の評価

Rezerwacja nie została potwierdzona

Rezerwacja nie została potwierdzona i nie zarezerwowałem tym samym samochodu, ale to pierwszy raz tak się stało (wcześniej nie było problemów)

2020年9月28日

Szanowny Panie Marcinie,

Dziękujemy za wystawienie opinii.

Przepraszamy za problemy związane z brakiem potwierdzenia rezerwacji. W dużej mierze zależy to od zainteresowania daną ofertą oraz możliwościami wybranej wypożyczalni samochodowej.

Aby usprawnić proces rezerwacyjny, wskazany przez Pana problem został przekazany do działu technicznego.

W przyszłości uprzejmie prosimy o kontakt z naszym działem Obsługi Klienta, który znajdzie dla Pana odpowiednią ofertę.

BRAWO HAPPYCAR!

Szczerze polecam HAPPYCAR! Błyskawiczny, rzeczowy kontakt, możliwość szczegółowego, drobiazgowego wręcz sprawdzenia auta na miejscu, sympatyczna, miła atmosfera towarzysząca przez cały czas pomiędzy kupującym, unikanie pośpiechu - TO NAJWAŻNIEJSZE ATUTY! Nie zawiodłem się
i w pełni rekomenduję HAPPYCARS! POLECAM!!!

2020年9月15日

Szanowna Panie Krzysztofie,

Dziękujemy za tę opinię.

Cieszymy się, iż portal HAPPYCAR spełnił Pana oczekiwania.

Przy kolejnej rezerwacji prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta, który z chęcią wyszuka dla Pana odpowiednią ofertę!

ODRADZAM ZLODZIEJSKA FIRMA

ODRADZAM ZLODZIEJSKA FIRMA
nieoddaja pieniedzy nawet w przypadku kiedy sie nie wynajmie samochodu,zaplacilam na miesiac szybciej wynajem na 11 dni poczym gdy chcialam odebrac samochod zadna z posiadanych 3 kart kredytowych nie byla dobra do wziecia kaucji ale do skasowania za wynajem byly dobre. Nieoddano mi pieniedzy ,!,!!,,,

2020年9月11日

Szanowna Pani Magy,

Dziękujemy za wystawienie opinii.

Bardzo nam przykro, że nie mogła Pani odebrać zarezerwowanego samochodu.

Płatność za rezerwację może być dokonana za pośrednictwem karty debetowej lub kredytowej, natomiast do blokady depozytu wymagana jest rzeczywiście karta kredytowa wystawiona na imię i nazwisko głównego kierowcy z wystarczającym do tego limitem środków.

Przedstawiciel HAPPYCAR nie był obecny w wypożyczalni podczas Pani wizyty, stąd też nie możemy zweryfikować czy podane przez Panią karty spełniały wszystkie warunki do blokady środków na czas trwania wynajmu. Wypożyczalnia ma prawo odmówić wydania pojazdu, w sytuacji gdy klient nie przedstawi dokumentów lub odpowiedniej karty kredytowej. Warunki najmu również jasno przedstawiają informację dot. zwrotów w takiej sytuacji.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

W przypadku dalszych pytań zapraszamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta.

Dramat

Dramat. Potwierdzono mi wynajem auta, a po dotarciu do celu zostałem poinformowany w wypożyczalni że auta dla mnie nie ma bo się skończyły. Nie mogli mnie powiadomić bo happycar nie przekazuje nr telefonu do kontaktu. Odradzam stanowczo tą formę wynajmu. Ponad dwa tygodnie i nadal biję się o zwrot środków.

2020年9月6日

Szanowny Panie Zawadzki,

Dziękujemy za wystawienie swojej opinii.

Bardzo nam przykro, iż nie mógł Pan odebrać zarezerwowanego pojazdu.

W momencie złożenia rezerwacji, lokalna wypożyczalnia potwierdziła dostępność zamówionego pojazdu. Z uwagi na obowiązujące Ogólne rozporządzenie o ochronie danych, RODO, jesteśmy zobowiązani do przestrzegania zasad przepływu informacji, w tym danych osobowych klientów i dlatego też wypożyczalnia nie była w posiadaniu Pana danych kontaktowych.

Przepraszamy również za długi okres oczekiwania, jednakże przy większej ilości zamówień taki proces może się przedłużyć.

Zaistniała sytuacja nie była zamierzonym działaniem z naszej strony.

Sprawa reklamacyjna jest w toku i jak tylko otrzymamy informację od naszego partnera, nasz Dział Obsługi Klienta niezwłocznie się z Panem skontaktuje.

NIE POLECAM Zlodzieje i Oszusci

NIE POLECAM Zlodzieje i Oszusci. Po wypozyczeniu auta sprawdzilam samochód nie zwracając uwagi na kołpaki na kolach. Bardzo uważałam żeby bezpiecznie parkować, pomagała mi rodzina wychodząc z samochodu i prawidłowo mnie naprowadzajac. Przy zwrocie okazalo sie, ze jeden kołpak jest lekko uszkodzony. Oszacowali szkodę na 150 zł + 250 zł kosztów administracyjnych - SKANDAL. Jeśli mogłabym cos doradzić osobom wypożyczającym samochód na lotnisku w Gdańsku, to napewno nie róbcie tego poprzez Happycar, a jeśli nie macie innego wyjścia, to róbcie zdjęcia każdego uszkodzonego elementu przed podpisaniem umowy. Ja nie zbiednieje przez to, ale wiem, ze karma i tak dopadnie drania.

2020年8月8日

Szanowna Pani Bober,

Dziękujemy za wystawienie swojej opinii.

Bardzo nam przykro, iż ma Pani tak negatywne doświadczenie z wypożyczalnią na lotnisku w Gdańsku. Chcielibyśmy poinformować, iż obciążenie za szkodę nie zostało pobrane przez HAPPYCAR, a przez wypożyczalnię, z której odebrała Pani pojazd.

HAPPYCAR jest porównywarką cen na wynajem samochodu i działa jako pośrednik - nie pobieramy od klientów żadnych opłat za powstałe szkody. Dokonuje tego wyłącznie wypożyczalnia - jeżeli ma ku temu podstawy.

Jeżeli nie zgadza się Pani z obciążeniem, prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta. Zapoznamy się z całą sprawą i udzielimy Pani wszelkich informacji na temat ubezpieczenia oraz warunków najmu.

5つ星のうち1の評価

Nie polecam. Dopiero po opłaceniu wynajmu samochodu wyświetla się informacja o konieczności kaucji w wysokości 700 EUR koniecznie na karcie kredytowej, nie może być karta płatnicza ani gotówka.
Po rezygnacji i pytaniach o moje pieniądze Happy car odpisało, że zwrócą środki w ciągu 30 dni roboczych!!! Nie polecam. Nie można się dodzwonić, tylko maile

2020年7月20日

Szanowna Pani Sugar,

Dziękujemy za wystawienie komentarza.

Informacja dot. wysokości depozytu oraz forma jego blokady jest widoczna w warunkach najmu danej oferty jeszcze przed jej rezerwacją. Te same warunki są następnie wysyłane z voucherem na wynajem samochodu.

W wyniku bardzo dużej liczby rezygnacji z rezerwacji, organizatorowie wynajmów nie są w stanie utrzymać swoich standardowych ram czasowych i dlatego realizacja zwrotów dla wszystkich naszych klientów jest opóźniona. Zdajemy sobie sprawę, iż jest to duże utrudnienie, za które bardzo przepraszamy.

5つ星のうち1の評価

Bardzo trudny kontakt z firmą....

2020年7月10日

Szanowny Panie Kubat,

Dziękujemy za wystawienie komentarza.

Przykro nam, iż doświadczył Pan problemów ze skontaktowaniem się z naszym Biurem Obsługi Klienta. W związku z ograniczonymi możliwościami operacyjnymi, na tę chwilę jesteśmy dostępni wyłącznie drogą mailową, jednakże mamy nadzieję, że już niedługo będziemy osiągalni również drogą telefoniczną. Zapraszamy do kontakTu.

super serwis

super serwis, super auto!

2020年6月22日

Szanowna Pani Krzywicka,

Dziękujemy za Pani opinię.

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszego serwisu.

5つ星のうち5の評価

duzo razy korzystam z rentcar ceny…

duzo razy korzystam z rentcar ceny elastyczne, obsluga mila

2020年6月4日

Szanowny Panie Rutkowski,

Dziękujemy za pozostawienie opinii.

Z przyjemnością znajdziemy dla Pana kolejne oferty!

addcar jako tako

addcar jako tako, ale strona happycar oki

2020年3月2日

Szanowna Pani Zdrojewska,

Dziękujemy za tę opinię.

Cieszymy się, iż portal HAPPYCAR spełnił Pani oczekiwania.

Przy kolejnej rezerwacji prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta, który z chęcią wyszuka dla Pani oferty z innych wypożyczalni samochodowych.

:):)

:)super :) szybko,latwo

2020年2月26日

Szanowna Pani Jagodo,

Dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii i zapraszamy do skorzystania z naszych usług w przyszłości :)

5つ星のうち5の評価

Polecam super cena super obsługa

Sprawna dobrze zorganizowana Obsługa. bardzo miła obsługa. Cena zdecydowanie niższa niż bezpośrednio w wypożyczalni.

2020年2月26日

Szanowny Panie Miłosz,

Serdecznie dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii.

Cieszymy się, iż jest Pan zadowolony z naszej obsługi klienta. Jest to dla nas priorytet.

Mamy nadzieję, że w przyszłości będzie Pan z nas równie mocno zadowolony.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。