Het pakket kwam in goede orde aan, doet wat er wordt beloofd en Met een mooie korting was het een goeie prijs voor de wol. ð
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nadat de bestelling werd geplaatst was er telefonisch contact omdat door de hoeveelheid wol die ik had besteld, het kleurbadnummer niet voor alle wol hetzelfde was. Ik kreeg de vraag of dat een bezwaa... ãã£ãšèŠã
Ik had zelf een foutje gemaakt in mijn bestelling. Ik werd keurig opgebeld door Jeroen van de klantenservice en alles werd geregeld. Dit is service die je helaas nog maar zelden tegenkomt. Zo fijn dat... ãã£ãšèŠã
Dit was mijn tweede aankoop bij Happy Crafts, en alles ging precies zo prima als de eerste keer. Snel geleverd, keurig verpakt en met duidelijke instructies (het ging om haakpakketten). Ik zou ook zek... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±

ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle en goede service.
Snelle en goede service. Ze denken met je mee in oplossingen.
snelle reactie en levering !!
Prima aanbod en snelle levering!
Snelle levering, producten volgens verwachting en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus.
Omdat er direct actie werd ondernomenâŠ
Omdat er direct actie werd ondernomen op mijn vraag en dat er gelijk gehandeld werd !
Gewoon goed
Mooi garen en super snelle levering !
Snelle en nette bezorging.
Producten (haaknaalden) voldeden aan verwachting.
een geweldige snelle levering.VandaagâŠ
een geweldige snelle levering.Vandaag besteld morgen in huis !! en natuurlijk prachtige patronen en wol alles in een pakket super makkelijk , niet meer zoeken naar de soort of kleur van wol en toebehoren toppie !!!
Snel, slim geleverd, goede kwaliteit en prijs
Ik heb haakwol besteld. Binnen no time had ik het in mijn brieven bus. Heel slim vacuum verpakt, dus ik vond het letterlijk in mijn brievenbus. Heel snel, slim, goede kwaliteit en voor een zeer redelijke prijs.
Tevreden met de snelle levering
Tevreden met de snelle levering. Duidelijk patroon. Ben benieuwd naar eindresultaat.
handig dat het door brievenbus past
Voor het eerst iets besteld bij HappyâŠ
Voor het eerst iets besteld bij Happy Crafst, alles zeer netjes verpakt en snelle service! Top!!
Problemen worden snel opgelost
Problemen worden snel opgelost. Medewerkers zijn heel behulpzaam en vriendelijk in telefonisch contact.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã