ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Detta var mina 5:e par Happyflops jag köpte , alla i olika fÀrger och inne , ute och t.o.m på stan .Toppenbra och bara kasta i tvÀttmaskinen nÀr de börjar se lite lortiga ut !
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Detta var mina 5:e par Happyflops jagâŠ
vÀldigt bekvÀma och vackra fÀrgerð
Mjuka och sköna för mina förtret
Mjuka och sköna för mina förtret. Har både fibromyalgi och diabetes. Har mycket ont i fötterna. Men med dessa Àr det skönt att gå igen.
Mjuka och sköna.
EJ ORTOPEDISKA ! Falsk reklam
Har haft dessa tofflor i flera år.Har varit hyfsat nöjd .
Har halkat ur dom flera ggr.
Verkligen farliga som badskor om ens egen fot Àr blöt.
OjÀmna storlekar 43 kan vara en 42 o.s v .
Verkligen falsk reklam att dom Àr ortopediska !!
Man kan skada sina fötter om du anvÀnder dom för ofta.
Finns videofilmer som visar omdömen, om man googlar.
Så otroligt sköna
Så otroligt sköna. KÀnns som jag går på moln vilket Àr perfekt för min onda och stela kropp.
Super sköna kÀnns knappt att man haâŠ
Super sköna kÀnns knappt att man ha något på fötterna
Som att svÀva på moln.
Som att svÀva pÃ¥ moln med den fantastiska sköna sulan. Foten stannar kvar i skon och halkar inte fram eller tillbaka antingen med strumpor eller utan. Extra stort plus med sÃ¥ mÃ¥nga olika fÀrger att vÀlja ibland och med personlig text â€ïž. BestÀllt fler eftersom dem jag hade har blivit stulna av min dotter.
Jag Àr mycket glad att har köpt de !!
Hej , jag Àr mycket nöjd och glad nÀr jag har fått de Happyflops hem , De Àr snygga och kÀnns mycket bra , de Àr bekvÀmma man kan sÀga att nÀstan att man går i molnen . Jag hÀmtade de igår . Storllek passar mig perfekt !!!!Tack .
Ãlskar mina Happyflops
Ãlskar mina Happyflops. JÀttesköna och han en dÀmpande sula.
Jag har också fått proffsig hjÀlp nÀr det bkev fel storlek.
Rekommenderar!!
Helt underbara
Helt underbara
Man går på måln
BestÀllde första gången 3 par
Sen bestÀllde jag ett par till ð
Lika sköna som mitt par i rosa
Köpte skorna till min mor och hon trivsâŠ
Köpte skorna till min mor och hon trivs vÀldigt bra med dem. Sitter bra pÃ¥ foten men hon har lite svÃ¥rt att ta pÃ¥ dem. Dock Àr hon 96 Ã¥r sÃ¥ det Àr kanske inte sÃ¥ konstigt att hon behöver lite assistans vid pÃ¥- och avtagning. Ãnskar bara att det skulle finnas mer Àn ett alternativ för leverans. Helst ett utlÀmningsstÀlle.
Ãlskar dessa tofflor
Ãlskar dessa tofflor, har mina pÃ¥ jobbet, dom med rosa blommor! Dom boende tycker dom Àr sååå vackra och ser sÃ¥ sköna!ð¥°ð€
LÀtta och sköna
LÀtta, sköna och sitter bra på foten. UtmÀrkt storlek.
Kul med ny modell och nytt mönster.
Fantastiska skor att gÃ¥ i och vÀldigtâŠ
Fantastiska skor att gÃ¥ i och vÀldigt fin service! Jag skrev att jag skulle Ã¥ka utomlands ett visst datum och de försökte att lösa leverans av skorna innan. De svarade direkt en söndag kvÀll och skorna kom samma dag vi Ã¥kteð€©Tusen tack! Såå underbara att traska runt i i Thailandâºïž
Sköna och bra tofflor/skor
Problemfötternas rÀddning
Jag har problem med bÃ¥de hÀlsporre och hallux valgus. Köpte tre par pÃ¥ direkten efter att jag testat modellen hos min svÀgerska. Det Àr som att svÀva pÃ¥ moln. Ãntligen sköna & snygga tofflor till mina onda fötter. Hurra!
Sköna för fötter och ben!Som att gÃ¥ pÃ¥âŠ
Sköna för fötter och ben!Som att gå på små lÀtta moln.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ