HappyKido レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Een aantal slaaptunnels besteld voor onze leefgroep. Voor een aantal kinderen was dit heel helpend. Vervolgens 2 happy boats besteld. Die gingen jammer genoeg snel plat. Dit probleem gemeld en snel... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Nadat ik ondertussen al 2 maanden geleden mijn retour heb aangemeld en verschillende keren heb gemaild, heb ik nergens een reactie op ontvangen. Al eerder een review achter gelaten waar dan gezegd wor... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Duidelijk website, vlot besteld maar ook heel snel geleverd! Dochter heeft deze nu een weekje uitgetest en heel erg tevreden van! We hebben voor thuis de 2p aangekocht met de actie 1+1 en gaan nu de 1... もっと見る

5つ星のうち4の評価

We hadden eerder al een slaaptunnel besteld en merkten dat onze kinderen daardoor beter slapen, dus onze verwachtingen waren best hoog. Voor de Happyboat hadden we gehoopt dat hij wat meer 'druk' zo... もっと見る

企業情報

1. 教材店
  2. ・
  3. 子供の店

当該企業による記述

Wij geloven dat zelfontwikkeling van geest, lichaam en geluk bij kinderen de sleutel is om hun volledige potentieel te realiseren. Onze missie is om elk kind op de planeet in staat te stellen meer te bereiken door middel van zelfontwikkeling.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 48件

レビューを書く

Bodysock was binnen 2 weken kapot

Bodysock was binnen 2 weken kapot. Nu al 3 maanden aan het wachten op een nieuwe, klantenservice duurt meerdere weken voordat je reactie krijgt.

2025年10月22日

Beste Hans,

We hebben uw contactgegevens verzocht om met je in contact te komen. Wanneer je een mailtje stuurt naar help@happykido.nl reageren we altijd binnen maximaal 2 werkdagen.

Het gevoel

De jongens van mijn vriend heb ik blij gemaakt met een eigen slaap tunnel.
Het liefste hebben ze dat papa zo lang mogelijk bij ze is wanneer ze gaan slapen. Door de tunnel voelt het als een blijvende knuffel. Daardoor hebben wij ook nog meer nachtrust gekregen. De oudste is ook al fan van de bodysock die hij eerder dit jaar voor zijn verjaardag kreeg. Bij de bestelling nu de boot cadeau gekregen. Deze mogen ze nog gaan ontdekken.
De levering was er snel dus we hebben niet lang hoeven wachten.
Mariëlle

2025年11月23日

Diepe nachtrust

Ons zoontje van 4 heeft veel last van nachtangsten, maar sinds hij in de tunnel slaapt, komen ze beduidend minder voor. Ook onze grotere dochter is er fan van!

2025年10月25日
5つ星のうち2の評価

1 slaaptunnel sluit na 1 maand niet meer aan

Na 1 maand sluit 1 slaaptunnel al niet meer mooi aan, contact opgenomen en was te laat. Sorry maar vind dit niet normaal dat dit al na 1 maand kan terwijl de andere het niet heeft.

2025年10月16日

Beste Vanessa,

VRESELIJK

Ik raad het ten zeerste af hier te bestellen! Allereerst moest ik 12 dagen op mijn bestelling wachten; in de tussentijd heb ik meerdere keren- en op verschillende manieren contact gezocht om te vragen waar het bleef, maar telkens zonder enig respons.
Na 12 dagen lag zonder aankondiging het pakketje voor mijn deur. Over 1 van de artikelen was ik ontevreden, deze wilde ik graag retourneren maar dit lukte via de website niet. Wéér contact gezocht, en na meerdere mailtjes en vele dagen wachten eindelijk een reactie met een link waarmee ik mijn bestelling kon terugsturen. Echter werkte deze link niet. Dit kwam omdat de 14 dagen al voorbij waren? Ik heb binnen 14 dagen contact gezocht, maar door de late (of geen) reacties verstrijken deze dagen wel ja!
Ik kreeg een adres en de mededeling dat ik de verzendkosten zelf mocht betalen.
Hierna meerdere keren aangegeven dat ik weiger zelf de verzendkosten te betalen en ik ook weiger het openstaande bedrag te volstaan.
Ik heb inmiddels weer drie mailtjes verstuurd, allemaal zonder enige reactie!
Ik heb in mijn laatste mail gevraagd om een telefoonnummer want dit schiet niet op! Wat bloed irritant zeg!

Hopelijk komen ze nu wel met mij in contact vanwege deze review.

2025年10月1日

Beste Melle & Judith,

Teleurgesteld

Update, via hun 06 nummer zojuist alles kunnen regelen. Dit nummer via hun site niet gevonden, pas toen ik bij trustpilot terecht kwam.

2025年10月8日
5つ星のうち1の評価

Het betreft een 1+1 gratis actie maar…

Het betreft een 1+1 gratis actie maar blijkbaar moet je er dan 2 bestellen. Terwijl op mijn bestelbon staat 1+1 gratis. Dan bestel je er dus maar 1 en verwacht je dat ze de actie uitvoeren.
De klantendienst gecontacteerd, ze gingen nog 1 nasturen. Na een week nog steeds geen track & trace ontvangen. Ik mailde nogmaals en ze gaan het opsturen maar nog steeds geen spoor. Het is spijtig dat mensen die op zoek zijn naar een hulp voor het slapen, op deze manier belazerd worden. Ik heb er 2 nodig maar ga niet nog eens 60 euro betalen. Echt spijtig van de service.

2025年9月24日

Beste Isabelle,

Disappointed and still no response after 3 months

I ordered four sleep tunnels from Happy Kido, two of which (in khaki) were perfect and exactly what I expected based on a previous purchase. However, the two blue ones were far too loose and didn’t function as advertised — they didn’t provide the calming pressure effect at all.

I’ve been trying to return and exchange the faulty ones for over three months now. At first, there was some email contact, but for the past few weeks I haven’t received any response at all. I’ve sent multiple messages but no reply.

It’s very disappointing, especially given the price and the fact that these products are targeted at children who need reliable and well-functioning solutions. I had high hopes based on my previous experience, but the lack of customer service is unacceptable.

I hope this review helps others and that Happy Kido will take this feedback seriously and improve their communication and support.

2025年9月30日

Beste Femke,

actie 1+1, slechts 1 ontvangen

Ik bestel een 1+1 actie maar krijg er slechts 1 toegeleverd. Onmiddellijk gemaild maar dan krijg je een automatisch antwoord dat het door vakantie langer kan duren alvorens je antwoord krijgt. Spijtig.

2025年9月28日

Beste Isabelle,

Top super toppie

Top, lang getwijfeld; maar toch gedaan! Onze zoon met ADHD vind jullie producten heerlijk. Hij slaapt heerlijk onder zijn slaaptunnel en chillt heerlijk in zijn bodysok op de bank. Had ik maar eerder besteld.

2025年9月25日

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, mijn dochters zijn erg blij met de slaaptunnel.
Omdat de gratis bodysock niet standaard bij de bestelling zat, deze gemist met bestellen. Helaas kon dit niet achteraf nog aangepast worden en zou ik opnieuw alles moeten bestellen. Dit vond ik te veel gedoe, dus niet gedaan, fijner was geweest als ze deze gewoon konden meesturen met de originele levering.

2025年9月22日

Veel bewegen snachts

Onze dochter beweegt zoveel in bed dat ze in de loop van de nacht geen dekens meer op had, met als gevolg papa mama roepen omdat ze het koud had. Dit gebeurde meermaals per nacht. Met de slaaptunnel lukt dit niet. Ze slaapt nu rustig de nacht door. Wij zijn tevreden

2025年8月1日

onbetrouwbaar bedrijf!

Na mijn vorige bericht op trustpilot kreeg ik eindelijk een reactie van HappyKido met het verzoek om contact op te nemen met een mobiel nummer. Dat heb ik gedaan. Raar dat er nu wel opeens contact mogelijk is, want ook voor mijn review had ik dit nummer geprobeerd en toen reageerden ze niet. Blijkbaar is een negatieve review reden genoeg voor hen om contact op te nemen.

Maar we hebben dus via de WhatsApp contact gehad en ik mocht mijn product terug sturen. Dat heb ik gedaan. Op eigen kosten weliswaar, maar dat staat ook in hun voorwaarden. Het product is verzonden en ze hebben daar keurig bericht van de vervoerder over op de mail gekregen. Ook bericht dat het klaar ligt op het afhaalpunt letterlijk om de hoek. Daar hebben ze het nooit opgehaald. Nu is het pakket naar mij retour. (endie lijkt tot overmaat van ramp nu ook nog eens zoek geraakt bij de vervoerder)

Ik heb opnieuw berichten gestuurd naar HappyKido. En natuurlijk wordt er weer niet gereageerd! Nu ben ik dus én het product kwijt, én mijn geld kwijt, én nog eens de retourkosten kwijt.

Mijn advies: Ga nooit met HappyKido in zee. Het is een heel onbetrouwbaar bedrijf!

2025年8月20日

Beste Jolanda,

5つ星のうち2の評価

Levering ging snel

Levering ging snel. 1+1 actie besteld maar slechts 1 slaaptunnel ontvangen. Probeer al ruim een week via e-mail, chat op hun site en Facebook in contact te komen maar ondanks meerdere pogingen 0 reactie. Erg dure slaaptunnel op deze manier! Hopelijk op deze manier wel reactie!!

2025年8月5日

HappyKido からの回答

Beste Chantal, Door een fout in het systeem van onze fulfilment is dit helaas bij u en een paar andere klanten voorgekomen.

Wij willen u graag tegemoet komen en u nog 2 slaaptunnels opsturen. Alleen kan ik nergens vinden dat u contact hebt opgenomen. Ik zal een informatie aanvraag indienen zodat we met u contact kunnen opnemen, en dan is het zo geregeld!

Excuses voor het ongemak!

---------------------------------------------------------------------------

Bedankt voor het vergen van uw contact informatie, nogmaals geen contact gevonden. Dat is erg raar, wij zullen u nog een mail sturen.

We hebben u nog 2 roze slaaptunnels opgestuurd, die zullen binnen enkele dagen binnen komen!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。