De foto sessie was zelf prima, aardige vrouw en dacht mee niks op aan te merken. Bij het ophalen van de foto’s zeer onvriendelijk behandeld door de des betreffende vrouw. Foto’s waren niet mooi... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
De fotografe was kundig en deed echt leuk met de kinderen. Het ging wel allemaal snel, maar misschien is dat ook goed met kleine kids. De fotos waren zo leuk geworden dat ik ze had gekocht. Uiteindeli... もっと見る
Ik wou proberen om m’n dochter op de foto te krijgen, dit wil ze vanaf jong al niet echt, de ideale kans dus om het toch eens een kans te geven, de fotografe deed zo haar best, nadat Fayèn meerdere ke... もっと見る
Zoals aangegeven in de bevestiging werd gevraagd 15min voor aanvang aanwezig te zijn. Dat deed ik dus ook. De afspraak voor mij was te laat. Ik werd dus eerder geholpen, zodat de fotograaf in ieder ge... もっと見る
Omgaan met baby’s
Viel me op dat de gotograaf, geen ervaring heeft met baby’s. Want ze was niet zorgvuldig met mijn baby naar mijn ervaring. Baby’s zijn kwetsbaarder dan peuters en ik verwachte andere omgaan. En dat viel tegen.
Leuke fotoshoot!
Altijd weer lekker energiek om de kids leuk op de foto te krijgen, wat tot nu toe ook elke keer weer lukt!
Super leuke shoot gehad
Super leuke shoot gehad. Leuke vrouw die de foto’s maakt. Erg ontspannen sfeertje en mijn dochtertje vond het allemaal erg interessant
Net hele leuk shoot gehad
Net hele leuk shoot gehad met onze dochter van 1 de fotograaf deed er alles aan om haar te laten lachen ook al deed onze dochter soms beetje moeilijk
Leuke meid
Leuke meid, die echt haar best doet om zo goed en leuk mogelijk je kindje op de foto te krijgen. Met veel leuke shoot variaties.
Echt aan aanrader!!
Hele lieve fotograaf die goed wist wat ze deed! Ze kon mijn dochter erg aan het lachen krijgen, ben benieuwd naar de fotos!
Milieuvervuiling
De foto's zijn erg leuk geworden! Maar de foto die je gratis krijgt is de minst leuke foto. De kinderen staan er leuk op, maar de benen zijn er afgehakt. Erg jammer! De leukste staat op canvas en voor extra kosten kun je ze op een ander formaat krijgen. Gelukkig mocht ik uiteindelijk een van de andere afgedrukte foto's meenemen. Zonde dat alle foto's al zijn afgedrukt en worden vernietigd als je ze niet koopt! Dit kan toch echt niet meer anno 2025!
3e keer met mijn zoon foto’s laten…
3e keer met mijn zoon foto’s laten maken.
Gaat lekker vlot en het lukt altijd om een paar leuke foto’s te krijgen. Dankjewel!
Positieve ervaring
Ze waren heel duidelijk in de aanwijzingen, vriendelijk en leuk met mijn kindje.👦
Fijne shoot
Speelt goed in op je kind. Helpt zelf waar nodig en maakt de kleine goed aan het lachen
gaat leuk met de kinderen om.
gaat leuk met de kinderen om.
en zijn hele moooie foto's geworden.
Genieten
Zo mooi dat zei dit doet voor (kersverse)ouders hun kind(eren) kort maar krachtig en een hele leuke spontane vrouw.
Geweldig!
Ondanks dat wij later aankwamen, heeft de fotograve toch nog de shoot gedaan. Super lief! Hele leuke, aardige fotograve en zeer professioneel. Wij hebben 3 jaar geleden ook een shoot gehad bij Happypics en toen ook geweldige ervaring gehad. Bedankt🥰
Geweldig!
Er werd heel leuk met onze kinderen om gegaan. Van alles uit de kast gehaald om ze aan het lachen te krijgen. Dat is zeker gelukt, erg fijn!
Aanrader!!
Onwijs leuke vrouw die de shoot deed. Mn zoontje was helemaal op zn gemak en hierdoor ging de shoot echt super goed! Echt een aanrader om met je kind te doen:)
Zwaar misleidend
Wij liepen in de Tuinen in Naaldwijk en dachten hé leuk, een fotoshoot voor €2,50 waarom niet? Via telefoon afspraakje gemaakt, konden 15 min later al terecht. Tijdens het wachten probeerde ik de prijzen op te zoeken, want op de borden die op locatie stonden was niets te vinden. Geen prijzen gevonden, maar ik dacht nouja het zal toch niet zo erg zijn?
Ik kon het niet nog meer mis hebben, want de prijzen die wij NA de fotoshoot kregen om de foto’s aan te schaffen waren schrikbarend.
Alles wordt van te voren afgedrukt en je mag de foto’s niet zelf kiezen.
Ik wilde graag alleen digitale foto’s, maar dan moest ik het duurste pakket aanschaffen a la +€200. Sorry wat?!
Verkoopster was ook nog een soort van geïrriteerd hierdoor.
En wat de foto’s betreft; voor die prijs mag de kwaliteit een heel stuk beter.
Als ik dit allemaal van te voren had geweten, had ik dit nooit gedaan. Maar ja, dat zal vast hun verkoopstrategie zijn.
Veel te duur en geen keuze
Erg jammer dat je niet zelf mag kiezen welke foto's je wilt kopen. De eerste 10 zitten in het pakket, wil je de andere betaal je bijna 200 euro. De minst mooie staan bij de eerste 10,waaronder ook bijna dubbele. De minst mooie foto als cadeau meegeven. Mega prijzen voor een simpele shoot. Mijn newbornshoot waar ruim een halve dag de tijd voor werd genomen en daarna nog alle nabewerkingen was nog goedkoper.
Oplichters maken gebruik van de naam…
Oplichters maken gebruik van de naam prenatal. Komen niet opdagen en vooruit betaald geld ben je kwijt. Oplichtersbende
Nooit meer
Nooit meer! Leuke actie hoor, 2,50 voor een fotoshoot en dan krijg je 1 foto gratis (zeker niet de leukste). Werd niet doorgepakt tot mijn zoontje lachte, het duurde in totaal misschien 10 minuten en dan krijg je de kosten te zien van aanschaf en schrik je je een hoedje… De gekozen foto’s waren zeker niet de leukste, ze drukken een hele set af (ja dit gooien ze weg als je het niet koopt), je krijgt NIKS digitaal mits je het hele pakket afneemt en buiten dat zijn de foto’s van hele slechte kwaliteit. Ik zou 1000% een professionele fotograaf inhuren voor echt mooie foto’s als herinnering!!!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。