䌁業情報

1. ガラス補品店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Happy Tea Time – et univers dedikeret til te og de smÃ¥ Þjeblikke, der skaber ro og glÊde i hverdagen. Vi tror pÃ¥, at te er mere end bare en drik; det er en oplevelse, der bringer mennesker sammen og giver plads til fordybelse og velvÊre. Hos Happy Tea Time finder du nÞje udvalgte produkter, der kombinerer funktionalitet og Êstetik. Vores klare glas tekander er designet til at fremhÊve teens smukke farver og skabe en stemning af hygge og elegance. Vores mission er at inspirere dig til at udforske teens verden, fra smagsoplevelser til traditioner og skÞnne Þjeblikke med dem, du holder af. Vi glÊder os til at vÊre en del af din te-rejse!

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

13件のレビュヌ

Fantastisk service og skÞnne produkter

Fantastisk service. Og smukke produkter. Jeg er rigtig glad for min smukke tekande og kopper. Der er noget sanseligt ved at sammensÊtte sin te og se samspillet.

2025幎12月27日

Happyteatime からの回答

Tusind tak for dine dejlige ord 🌿

Det gÞr os sÃ¥ glade at hÞre, at du er glad for dine tekander og kopper – og vi elsker din beskrivelse af det sanselige i at sammensÊtte teen og opleve samspillet. Det er netop den fÞlelse, vi hÃ¥ber at kunne give videre ✹

Rigtig god fornÞjelse med mange hyggelige testunder fremover – og tak fordi du valgte os

Smuk kande

Smuk kande, fin oplevelse ved kÞb og rigtig god service :-)

2026幎2月25日

Happyteatime からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du bÃ¥de er glad for kanden og har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Vi gÞr os umage for bÃ¥de at have smukke produkter og give den bedste service – sÃ¥ din feedback varmer ekstra meget 😊

Hurtig leverance og god service

Hurtig leverance. Gode produkter og dejlig inspiration og information om teer og urter. Nina er meget venlig og imÞdekommende. Handler gerne med hende igen ☺

2026幎2月22日

KÊre Anna🌞
Tusind tak for din fine anmeldelse og de varme ord. Det betyder oprigtigt meget for mig at hÞre, at du har oplevet både hurtig levering samt inspiration og viden om teer og urter.
At du har taget dig tid til at skrive, sÊtter jeg stor pris pÃ¥ – isÊr fordi jeg lÊgger vÊgt pÃ¥ kvalitet, nÊrvÊr og en personlig oplevelse i hver eneste handel.
Jeg glÊder mig til at byde dig velkommen igen.
Nina
Happy Tea Time 🌱

Smuk kande - god service 🀍

Smuk kande, som jeg var sÃ¥ heldig at fÃ¥ hele 2 af i julegave. Skulle dog kun bruge én, sÃ¥ den ene kande blev returneret nemt og smertefrit. Elsker, at man har kig til urterne eller hvad man vÊlger at putte i. Er i det hele taget bare super glad for min smukke tekande og vÊrdsÊtter ligeledes den gode service🀍

2026幎1月6日

Happyteatime からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🀍
Det gÞr os så glade at hÞre, at du elsker din tekande og dens smukke design. Netop det med at kunne kigge til urterne er noget, vi selv holder meget af, så det betyder ekstra meget, at du fremhÊver det.
Tak for dine varme ord om bÃ¥de produktet og servicen – din glÊde betyder alverden for os 🀍✚

Smuk tekande og meget hurtig levering

Smuk tekande og meget hurtig levering – en klar anbefaling til alle tedrikkere og teelskere.

2026幎1月21日

KÊre Tina 🌞
Tusind tak af hele mit hjerte for dine smukke ord. Jeg bliver altid dybt rÞrt, når jeg får tilbagemeldinger fra mine kunder.
At forkÊle tedrikkere og teelskere er min mission, og din besked bekrÊfter mig i, hvorfor jeg gÞr det, jeg gÞr. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💚
De bedste hilsner Nina
Happy Tea Time 🌱

Fantastisk og rÞrende god service

Fantastisk og rÞrende god service!

Hurtig respons pÃ¥ mail, lÞsningsorienteret ejer og helt vild god service! Jeg er meget rÞrt over der findes virksomheder/mennesker som denne🩷
Vil anbefale til alle der Þnsker god kvalitet og smukt udseende!

Skal helt sikkert kÞbe derfra igen😍

2025幎7月28日

Happyteatime からの回答

Tusind tak for din utrolig rÞrende og varme anmeldelse!
Det betyder alverden at hÞre, at du har haft en god oplevelse – vi strÊber altid efter at give vores kunder den bedste service, og det er dejligt at hÞre, at du mÊrker det🫶

Din anbefaling og dine ord rÞrer os dybt – og vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen. Tak fordi du valgte os! 🩷

God kvalitet!

Jeg er 12 år gammel og elsker min tekande! Jeg har brugt den nÊsten hver dag, elsker den!

2025幎1月15日

KÊre Emma.
Hvor dejligt at hÞre, at du elsker din tekande! Det er sÃ¥ hyggeligt, at du bruger den nÊsten hver dag – det er virkelig et tegn pÃ¥, at den betyder noget for dig. Tak fordi du deler din oplevelse, og vi hÃ¥ber, den fortsat vil bringe dig mange skÞnne te-stunder!

Ultra hurtig service og meget flot

Ultra hurtig service og meget flot indpakning. Ingen problemer med ombytning, da jeg gik fejl af stÞrrelsen.
Så skÞnt med en smuk tekande til diverse urter, som pynter i sig selv. Kan derfor varmt anbefales!

2025幎1月15日

KÊre Stine
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de vores service og tekanden. Det glÊder os, at du er glad for den, og at ombytningsprocessen gik nemt. Vi hÃ¥ber, den vil bringe dig mange hyggelige stunder. Tak for din anbefaling – det betyder meget for os!

Jeg elsker den!

Jeg elsker tekanden! Den er endnu smukkere i virkeligheden. Og så nem at bruge. Jeg bÞvlede tit med teposer fÞr, hvor vandet lÞb op af kanden og ud på bordet, ligesom posen bare ikke pyntede. Med den indbyggede filter hÊlder jeg nu bare nemt og hurtigt teen direkte i kanden og så er min teoplevelse flot og nem fra start til slut! KÊmpe anbefaling herfra!

2024幎12月18日

KÊre Line.
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Vi er virkelig glade for at hÞre, at din tekande har gjort din te oplevelse bÃ¥de nemmere og smukkere. Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at filteret har gjort en forskel for dig. Din anbefaling betyder alverden – tak for at dele din oplevelse med os, vi hÃ¥ber du fortsat fÃ¥r masser af glÊde af din tekande!
Og at byde dig velkommen igen hos Happy Tea Time 🍀

Perfekt til at lave sin helt egen te med friske urter

Super fin tekande som kun bliver endnu finere at se på når den fyldes med forskellige friske urter. Ingen urter ryger med over i tekoppen pga. det smarte filter. Kan rigtig godt lide at man kan sammensÊtte sin helt egen te alt efter hvilke urter man lige har og hvilken smag man lige har lyst til:-)

2025幎1月13日

KÊre Lene.

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glÊder os meget, at du er blevet glad for tekanden og det smarte filter. Vi er enige i, at det er en skÞn mÃ¥de at skabe sin egen personlige teoplevelse pÃ¥ – bÃ¥de i smag og visuel charme. Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen til nye te-eventyr!"

TOP LÆKKERT FOR TEALOVERS🫖

TOP LÆKKERT FOR ALLE TEA-lovers.

Super hurtig service, lÊkkert indpakket & sÃ¥ flot med en personlig hilsen med i pakken. Kan kun anbefales pÃ¥ det varmeste

2024幎12月23日

KÊre Clea.
Tusind tak for de varme ord! Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med både servicen og den personlige hilsen. Det betyder meget for os at kunne skabe en ekstra god oplevelse. Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen til flere te-oplevelser!"

Julegave

Fik bestilt sent i forhold til julen, men lykkedes alligevel at få leveret til tiden.

2024幎12月20日

KÊre Peter.
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne sikre levering til tiden, selvom bestillingen var tÊt på jul. Det betyder meget for os at kunne bidrage til en glad gaveoplevelse. Vi håber, gaven blev godt modtaget, og vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen!"

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。