䌁業情報

1. パヌ゜ナル トレヌナヌ
  2. フィットネスず栄逊のサヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hos Hauborg Fitness tilbyder jeg personlig online coaching, der bygger pÃ¥ Êrlighed, struktur og realistiske mÃ¥l. Jeg tror ikke pÃ¥ forvirrende quick fixes eller unÞdvendigt komplicerede restriktioner. I stedet fokuserer jeg pÃ¥ at skabe langsigtede og holdbare resultater gennem skrÊddersyede forlÞb, der passer prÊcis til din hverdag, dit niveau og dine mÃ¥l. Med over 10 Ã¥rs erfaring i trÊningsverdenen ved jeg, hvad der virker i praksis. Uanset om dit mÃ¥l er vÊgttab, muskelopbygning eller blot at fÃ¥ mere struktur og motivation i hverdagen, designer jeg en personlig trÊnings- og kostplan, der er nem og overskuelig at fÞlge. Dine kostplaner bestÃ¥r af almindelig mad uden besvÊrlige opskrifter, og trÊningen tilpasses alt efter, om du foretrÊkker at trÊne hjemme eller i et fitnesscenter. Det, der gÞr Hauborg Fitness unikt, er min nÊrvÊrende og tÊtte opfÞlgning. Gennem ugentlige check-ins i min platform Coachway, fÃ¥r du ikke bare en skriftlig opdatering, men direkte og personlig video-feedback. Det sikrer, at jeg lÞbende kan justere din plan, og at du altid ved prÊcis, hvad nÊste skridt er. Jeg kommunikerer direkte og Êrligt – for din skyld – sÃ¥ vi sammen kan undgÃ¥ de typiske faldgruber og sikre stabil fremgang. Hos mig er du aldrig alene i processen. Jeg er din faste coach fra start til slut, og jeg stÞtter dig hele vejen. Mit mÃ¥l er at give dig de rette vÊrktÞjer, den nÞdvendige sparring og den direkte feedback, der skal til for at skabe en sundere og stÊrkere hverdag, som du kan fastholde resten af livet. LÊs mere om mine forlÞb og book en gratis uforpligtende samtale pÃ¥ min hjemmeside.

連絡先

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

Formidabel coach

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til mit trÊnings- og kostforlÞb hos Janick 🙌

PÃ¥ 3 mÃ¥neder har jeg smidt 6 kg (og taget en del muskler pÃ¥). Jeg har desuden smidt 19,5 cm fordelt rundt pÃ¥ kroppen💪🏌

Janick har ikke bare givet mig en plan – han har givet mig de rette vÊrktÞjer, motivation og stÞtte hele vejen. ForlÞbet har vÊret struktureret, realistisk og tilpasset mig, hvilket har gjort det muligt at holde fast og faktisk lykkes. NÃ¥r det har vÊret svÊrt har han formÃ¥et at guide mig videre og finde troen igen.

Det bedste er nÊsten, at det ikke fÞles som en “kur”, men som en livsstilsÊndring, jeg kan fortsÊtte med. Jeg har fÃ¥et mere energi, bedre vaner og en helt ny tro pÃ¥ mig selv. Derudover ved jeg, at jeg kan tillade mig at hygge med venner og familie. BÃ¥de med mad og lidt alkohol. Intet er forbudt - det skal bare vÊre med mÃ¥de.

Hver uge er der tjek ind, hvor man mÃ¥ler og vejer sig. Man skal ogsÃ¥ lige skrive hvordan ugen har vÊret. Janick kommer hver gang med videofeedback og han kommer med en masse ros. Det har motiveret mig helt vildt. Efter trÊninger kommer han ogsÃ¥ med feedback og her sparker han igen til min motivation💪🏌

Hvis du overvejer at starte et forlÞb – gÞr det. Janick er ved dig hele vejen og motiverer og stÞtter dig.
Tak for hjÊlpen Janick🀗 Du har troet pÃ¥ mig hele vejen💪🏌

2026幎5月4日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har siden februar

Jeg har siden februar vÊrt på en testforlÞb hos Hauborg Fitness, hvor Jannick har vÊret min coach gennem tre måneder. Inden jeg kom til Jannick har jeg forsÞgt på egen hånd at tabe nogle kilo som jeg fik taget hurtigt på. Det gik ikke og jeg forstod ikke hvorfor det ikke sket noget. FÞrst da jeg fik lov til at komme på en test forlÞb ved Jannick at jeg begyndte at mÊrke en forskel på min krop og hverdag.

Jannick har vÊret dygtig til at strikke en kostplan og trÊningsplan som passet til min behov og hverdag. Mens ugerne gik og jeg benyttet mig af min nye kostplan, som var nem, dejlig og lÊkkert, kunne jeg mÊrke en overskud i hverdagen. TrÊningen var tilpas udfordrende og jeg kunne hurtigt mÊrke at jeg blev stÊrkere. Jeg fik feedback på hver trÊning jeg udfÞrte, hvor jeg kunne stille spÞrgsmål hvis det var noget jeg ikke forstod. Jannick var hurtig til at svar og hjÊlpe med teknikken og gav tips hvis jeg stod på udfordringer i fitnesscentret. Hver uge har jeg lavet en tjek ind, hvor jeg skulle måles og vÊges og tage billeder af min progression. Jeg mÊrket hurtigt forandringer i min spejl billede og på vÊgten. Jannick lavet video feedback på mine tjek ind, og han kom med både ris og ros men mest af alt motivation til at fortsÊtte.

Jannick er en nÊrvÊrende coach som hjÊlper med det der svÊrt og justere hvis der noget der ikke fungerer. Han har en hÞj faglighed som personlig trÊner og bruger set mennesket fÞr resultater. Det derfor det har lykkes mig at smide 5,5 kilo på 3 måneder og jeg er blevet mere glad for min krop og har fået mere overskud i hverdagen. Jeg har lÊrt meget på forlÞbet, bl.a. at man kan sagtens spise lÊkkert mad og tabe sig samtidig, og der har også vÊrt plads til sjov uden dårlig samvittighed.

Jeg kan klart anbefale Hauborg Fitness til alle der gerne vil tabe sig eller opbygge muskelmasse. Man vil ikke fortryde at have Jannick som coach der ser mennesket fÞr resultater, og hjÊlper en med at komme i mål.

2026幎5月3日
自発的なレビュヌ