Formidabel coach
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til mit trÊnings- og kostforlÞb hos Janick ð
PÃ¥ 3 mÃ¥neder har jeg smidt 6 kg (og taget en del muskler pÃ¥). Jeg har desuden smidt 19,5 cm fordelt rundt pÃ¥ kroppenðªðŒ
Janick har ikke bare givet mig en plan â han har givet mig de rette vÊrktÞjer, motivation og stÞtte hele vejen. ForlÞbet har vÊret struktureret, realistisk og tilpasset mig, hvilket har gjort det muligt at holde fast og faktisk lykkes. NÃ¥r det har vÊret svÊrt har han formÃ¥et at guide mig videre og finde troen igen.
Det bedste er nÊsten, at det ikke fÞles som en âkurâ, men som en livsstilsÊndring, jeg kan fortsÊtte med. Jeg har fÃ¥et mere energi, bedre vaner og en helt ny tro pÃ¥ mig selv. Derudover ved jeg, at jeg kan tillade mig at hygge med venner og familie. BÃ¥de med mad og lidt alkohol. Intet er forbudt - det skal bare vÊre med mÃ¥de.
Hver uge er der tjek ind, hvor man mÃ¥ler og vejer sig. Man skal ogsÃ¥ lige skrive hvordan ugen har vÊret. Janick kommer hver gang med videofeedback og han kommer med en masse ros. Det har motiveret mig helt vildt. Efter trÊninger kommer han ogsÃ¥ med feedback og her sparker han igen til min motivationðªðŒ
Hvis du overvejer at starte et forlÞb â gÞr det. Janick er ved dig hele vejen og motiverer og stÞtter dig.
Tak for hjÊlpen Janickð€ Du har troet pÃ¥ mig hele vejenðªðŒ