レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har kÞbt en bigbag med plantemuld. Supergod jord til fornuftig pris. Leveringen var knap sÃ¥ god: Linket til Track and Trace virkede ikke. Var blevet lovet, at fragtmanden ville kontakte mig 30 min f... もっず芋る

Vi faldt over et tilbud pÃ¥ hÞjbedsmuld som vi bestilte. Bestillingen gik nemt og 2 dage efter modtog vi vores muld uden problemer. Produktet er helt tilsvarende beskrivelsen pÃ¥ hjemmesiden. Vi kÞber h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fik havegÞdning alt gik hurtig og oveni fik jeg god rÃ¥d hvordan jeg skal tackle produktet Om kvaliteten kan jeg ikke sige noget endnu, jeg venter pÃ¥ hvordan mine plantet reagerer pÃ¥ cocktailen 😀... もっず芋る

䌁業が回答したした

Alt ser fint ud - men savner et lille skilt på leverancen så jeg kan se hvad der er hvad, når jeg nu har fået flere slags.

䌁業情報

1. ガヌデン センタヌ
  2. 土提䟛業者
  3. 肥料提䟛業者
  4. 庭園
  5. 皮子䟛絊業者

圓該䌁業による蚘述

Havebixen - Dit haveunivers fyldt med ting og sager til haven, spÊndende nyheder og aktuelle tilbud i ugens tilbudsavis. Husk, hos Havebixen går vi op i personlig kundeservice og Þnsker du som kunde altid får en god oplevelse hos Havebixen. TILBUDSAVIS: Udkommer hver uge med gode tilbud - Husk også at tilmelde vores nyhedsbrev for rabatkode, nyheder og spÊndende samt inspirerende haveartikler.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

87件のレビュヌ

Tang

Forkert etiket på product. Og blev ikke svared på mails når jeg vil har en forklaring.

2024幎5月12日

Hej Knud
Tak for din anmeldelse
Jeg beklager at der er sket en fejl med din ediket, jeg har ledt både i spam og mail men kan ikke finde nogen mail fra dig.
du er altid velkommen til at ringe på 25593319

Med Venlig Hilsen
Anders

Hurtig levering og MEGET sÞdt med en

Hurtig levering og MEGET sÞdt med en håndskrevet seddel, med instrukser til produktet ❀

2024幎5月10日
自発的なレビュヌ

KÊre Navne bror :-).

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glade for, at du kunne bruge vejledningen og selvfÞlgelig synes om vores hurtige leveringstid.

HaveBixen.dk

Jeg fik havegÞdning alt gik hurtig og

Jeg fik havegÞdning alt gik hurtig og oveni fik jeg god råd hvordan jeg skal tackle produktet
Om kvaliteten kan jeg ikke sige noget endnu, jeg venter på hvordan mine plantet reagerer på cocktailen 😀

2024幎4月8日

KÊre Cornella.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du kunne bruge vejledningen og selvfÞlgelig synes om vores hurtige leveringstid.

HaveBixen.dk

Super service og vejledning.

Super service og vejledning.

2024幎3月19日

KÊre Pernille.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du kunne bruge vejledningen og selvfÞlgelig synes om vores service.

HaveBixen.dk

Godt produkt, leveringen kan der strammes op på

Har kÞbt en bigbag med plantemuld. Supergod jord til fornuftig pris.
Leveringen var knap så god: Linket til Track and Trace virkede ikke. Var blevet lovet, at fragtmanden ville kontakte mig 30 min fÞr levering. Da jeg ikke havde fået nogen besked fra fragtmanden, var jeg smuttet et kort Êrinde, som kunne klares inden for 30 min, og bliver så ringet op af fragtmanden som står uden for mit hus. Det burde ikke ske. Heldigvis var jeg tilbage inden for fem minutter og kunne dirigere placeringen af bigbaggen.

2023幎9月21日

Havebixen gjorde det godt

Havebixen gjorde det godt.
Hurtig levering -og produktet har hÞj kvalitet. Jeg kÞbte Þkologisk flydende tanggÞdning og mine planter og jeg er vilde med det. Det er en fornÞjelse at skulle spise afgrÞder når jeg ved hvad de er gÞdet med og at der ingen kemi er.

2023幎6月12日

Hej Mette
Tak for den fine anmeldelse.

ja planterne elsker vores tanggÞdning :-)

Havebixen

Hurtig levring

Hurtig levring
Et godt og effektiv produkt

2023幎4月23日

KÊre Stig .

Mange tak for din anmeldelse.
Tak for de fine ord

go dag til dig

God service, hurtig levering

2023幎4月23日

KÊre David.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du vores serivce og selvfÞlgelig synes om vores hurtige leveringstid.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。