レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg betaler for IKKE at se reklamer, alligevel bliver jeg sporadisk udsat for det. Billedkvaliteten er ekseptionelt dÃ¥rlig, flade farver, det hakker helt vildt nÃ¥r man ser noget..og sÃ¥ loader lyde... もっず芋る

Tilslutter mig rÊkken af dÃ¥rlige anmeldelser. Virkelig ringe streaming tjeneste. MÊngden af tilgÊngeligt indhold skraber virkelig bunden i Danmark. Jeg oprettede i sin tid halv pris abonnement som sta... もっず芋る

Det er helt uhÞrt at man snyder kunder med livstids- abonnementer og ovenikÞbet fjerner HD. Og Latterligt ringe indhold og sÃ¥ ovenikÞbet fuldstÊndig infesteret med WOKE. Fat nu, at vi betaler fo... もっず芋る

1.3

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

715件のレビュヌ

HBOMax/TNT Sport - Guilty of False Advertising - Don't Trust Them

I saw HBOMax/TNT advertising, stating that they would be showing ALL Champions League matches from the Quarter-finals onwards. Being a Liverpool fan I was persuaded to take out a subscription. Settled down to watch tonight's match, only to find the 2nd leg was switched to AMAZON Prime.
Contacted HBOMax to complain and was just fobbed off by "Oh, sorry for the inconvenience, but you can watch it for Free on Amazon." No, I can't if I have already had a free Amazon Prime trial within the last 12 months!
Surely this is a case of false advertising, to state you are going to show ALL matches, but then only show some. I have been a sports subscriber to Eurosport and Discovery channel for many years, now both under the TNT/HBOMax umbrella and never had this problem before. Especially to make a change so very late. Spoke to DEB and she just said "We're sorry we didn't know this was going to happen." What!
My advice, don't trust any of the sports advertising on HBOMax and just expect rubbish customer service from these folks. Its obvious they are just so big now they can afford to give bad customer service and expect to get away with it. I will be cancelling my subscription as they cannot be trusted and their advertising full falsehoods.

2026幎4月14日

Loyalitet straffes

Jeg skriver dette som en mangeÃ¥rig kunde med et “livstidsabonnement”, en ordning, der pr. definition bÞr sikre stabilitet og forudsigelighed i bÃ¥de vilkÃ¥r og vÊrdi.

Jeg er imidlertid nu af HBO Max' kundeservice blevet informeret om, at jeg for at få adgang til sportspakken enten skal opgive mit eksisterende abonnement eller oprette et yderligere, separat abonnement ved siden af - hvortil jeg så vil kunne tilkÞbe sportspakken. Kundeservice anbefaler altså eksplicit, at jeg opretholder flere parallelle abonnementer for at opnå fuld adgang. Say what?!

Dette rejser en rÊkke alvorlige spÞrgsmål:
• Hvorfor er det ikke teknisk eller kommercielt muligt at udvide et eksisterende abonnement med yderligere services?
• Hvorfor bliver loyale kunder reelt straffet for tidlig adoption og langsigtet engagement?
• Hvordan harmonerer det at opretholde flere abonnementer for én bruger med principper om transparens og fair behandling af forbrugere?

Dette er en strukturel beslutning, som tilsyneladende stiller jeres mest loyale kunder ringere, samtidig med at omsÊtningen Þges gennem tvungen duplikering.

Man mÃ¥ forvente, at en virksomhed af jeres stÞrrelse vÊrner om integriteten i sine abonnementsmodeller - ikke underminerer dem gennem uigennemsigtige begrÊnsninger og workaround-baserede “lÞsninger".

Jeg vil gerne hÞre fra ledelsen i HBO Max om dette er en bevidst kommerciel strategi, hvordan det stemmer overens med jeres erklÊrede kundecentrerede vÊrdier, og om vi berÞrte kunder kan forvente en lÞsning?

2026幎3月21日

Max Sport - betal for at se reklamer

Det er ganske enkelt optrÊkkeri at forlange ekstra betaling for sport, som så bliver afbrudt af reklamer på samme måde, som hvis ikke betalte ekstra

Max svarer "sådan er det bare" når man klager.

Selve app'en fungerer ofte meget dårligt og krÊver afinstallation og geninstallering for at komme i gang igen... max svarer på henvendelser "sådan er det bare"

med den yderst ringe karakter er det tydeligt at de er flÞjtende ligeglade... fordi de har monopol på meget sport.

2026幎3月21日

Ikke pengene vÊrd

Billedkvaliteten er ekseptionelt dårlig, flade farver, det hakker helt vildt når man ser noget..og så loader lyden hurtigere end billedet, hvilket resulterer i, at jeg altid går glip af de fÞrste 30-60 sekunder af hvad jeg starter.
Utroligt så langt bagud Hbo max er i den teknologiske udvikling i forhold til alle andre streaming tjenester.
Ser frem til at det gode indhold flytter over til Netflix.

2026幎2月23日
自発的なレビュヌ

HBO MAX: 0 underholdning, max woke og snyder kunder.

Og Latterligt ringe indhold og så ovenikÞbet fuldstÊndig infesteret med WOKE.
Fat nu, at vi betaler for underholdning og ikke politisk propaganda.
Hvis man kunne give minus stjerner, så havde I fået det.

2026幎2月15日

HBO MAX er komplet egoister

Jeres reklame blokke er nu udvidet med reklame blokke for jeres eget indhold.... man kan ikke sige om man kan lide en film eller en serie...
Jeg er så trÊt af HBO MAX, og når man gennemgår jeres samarbejds liste med over 170 partnere som i deler en oplysninger med, med mindre man går ind og fjerner ens consent, så bliver man trÊt...

2026幎2月15日

Livstidsabbonnement min bare

Jeg tegnede livstids abbonnement til 50 % da de kÞrte den kampagne. Det indehold 4k streaming. De fjernede 4k på et tidspunkt, men gav mig det igen da jeg klagede. For nogle måneder siden fjernede de det igen. Jeg har klaget og bedt om refusion samt om at de giver mig det abbonnment jeg tegnede livstid på.

Radiotavshed. De er 100% ligeglade.

Rent fusk.

2026幎2月9日
自発的なレビュヌ

Til grin for dine egen penge!

Hold jer langt vÊk fra det reklame befÊngte joke af en streamingtjenesten!
Det er så meget til grin at man skal betale 79.- kroner pr mdr for at skulle plages med reklamer hver 15 min!
Sikke en rådden forretningsmodel !!

2026幎2月1日

Øv! -SÅ Êrgerligt at alt det gode bliver slettet! ☹

Øv!

Jeg havde sådan glÊdet mig til at have HBOMAX, eller D-Play, som det hed, da jeg startede med at abonnere på det. Men alt det tv jeg kunne li på kanalen er blevet fjernet, uden at jeg nåede at se det fÊrdigt.

Jeg kan nÊvne flere udsendelser som den danske dokumentar UBÅDSSAGEN, mange sÊsoner og afsnit i serien FORBRYDELSER SOM RYSTEDE DANMARK, SEBASTIAN RICHELSEN som fortÊller om SERIMORDERE, og nu som er allermest trÊls: den danske serie SPØGELSESJÆGERNE!!!

Og der er flere! Adskillelige afsnit i serien “PROFIL AF EN MORDER” og mange sÊsoner og afsnit af POLITIJAGT til eksempel!
Jamen for #%@*% da også altså!

Hvorfor fjerner de så gode og efterhånden lidt Cult udsendelser. Ubådssagen blev fjernet da det hed D-Play, men resten er fjernet mens det var HBOMAX.

Jeg tÞr efterhÃ¥nden nÊsten vÊdde med at flere af de ting jeg synes er sjove forsvinder, som fx StrÞgvagterne eller noget andet dansk, og det er bare klart de danske ting, der gÞr at app’en skiller sig ud!

Øv siger jeg bare. Gider ikke at abonnere på HBOMAX mere nu.

2026幎1月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ