H.C. Andersens IstandsÊttelse レビュヌ 202

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har for anden gang haft fornÞjelsen af at bruge HCA istandsÊttelse. Det kan vÊre en uoverskuelig proces, men du fÃ¥r virkelig fÞlelsen af at Niki og Mark kÊmper din sag og gÞr deres aller ypperst... もっず芋る

Rigtig god og imÞdekommende service. Niki, som jeg undervejs har haft kontakt med, har gjort hele forlÞbet trygt og rart med sin yderst venlige og professionelle tone. HCA var det firma, som kunne... もっず芋る

䌁業情報

1. 画家
  2. 枅掃サヌビス
  3. 床材の再仕䞊げサヌビス
  4. 床材の研磚サヌビス
  5. 絵画
  6. 修理サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Din gode oplevelse er hjertet af vores organisation! Så vi gÞr alt for at sikre den. Du er altid garanteret en uforlignelig oplevelse hos os, men vi går den ekstra mil, når du flytter fra et lejemål.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

202件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Vi fik et tilbud fra HC Andersen

Vi fik et tilbud fra HC Andersen istandsÊttelse om at istandsÊtte vores lejlighed i forbindelse med fraflytning. Aftalen omfattede maling af lejligheden, slibning af gulve og rengÞring. Vi betaler halvdelen af det fulde belÞb (anden halvdel skulle betales når de var fÊrdige)

Da vi havde fraflyttet lejligheden afleverede vi nÞglerne i nÞgleboks så de kunne gå i gang med arbejdet. Vi holdte lÞbende Þje, men kunne konstatere at der ikke skete noget. Vi kontaktede dem flere gange og rykkede for hvornår de ville påbegynde lejligheden.
Da lejligheden skulle vÊre fÊrdig og der blev afholdt fraflytningssyn med udlejer, havde de kun lavet noget malerarbejde som i Þvrigt var så dårligt at det hele måtte laves om.

Vi kontakter dem for at ophÊve aftalen, da den er misligholdt i henhold til det der aftalt. Efter lang tids skriveri på mail frem og tilbage kommer de endelig frem til at de gerne vil imÞdekomme os og annullere aftalen. Herefter er der stille fra deres side. Vi mangler stadig at få de penge tilbage som vi har betalt. Kontooplysninger har vi sendt flere gange. De er i Þvrigt meget lang tid om at vende retur på de mails man sender.

NÊste skridt må vel vÊre at tage sagen videre hvis vi fortsat ikke får vores penge. Det er jo ren svindel.

2026幎3月16日
自発的なレビュヌ

Jeg har for anden gang haft fornÞjelsen

Jeg har for anden gang haft fornÞjelsen af at bruge HCA istandsÊttelse. Det kan vÊre en uoverskuelig proces, men du får virkelig fÞlelsen af at Niki og Mark kÊmper din sag og gÞr deres aller ypperste for deres kunder
Begge gange er synet gået flot igennem og jeg kan se frem til at få mit depositum udbetalt.
KÆMPE anbefaling herfra ❀

2026幎3月30日

DÃ¥rlig oplevelse

De virkede flinke og imÞdekommende til at starte, hvorfor vi indgik aftale om renovering ifm fraflytning af lejebolig. Vi overfÞrer 1. Rate som er ca 10.000 kr. Dagen efter tilbyder boligsekskabet en kapitalisering af lejligheden, og vi vil derfor gÞre brug af vores fortrydelsesret og have pengene retur. Dette godkender HCA på papiret , men ingen penge er sendt retur. Dette er endnu ikke sket trods flere lovninger og mange undskyldninger gennem den sidste måned.

Opdatering:
Vi fik langt om lÊnge vores penge, efter vi skrev at nÊste skridt ville vÊre en politianmeldelse.
De har efterfÞlgende forsÞgt at kompensere os til at fjerne en dårlig anmeldelse. Vi har efterfÞlgende også hÞrt fra flere, at dette er normal praksis, og at man bÞr undgå at bruge HCA.

2026幎3月9日

Top karakter

Jeg har bruge HC Andersens IstandsÊttelse 2 gange. Begge gange er der gået super fint, de har vÊret gode til at kommunikere, og har gjort deres arbejde til UG.
Jeg har fået fuld depositum begge gange.
Vil klart anbefale dem.

2026幎3月17日

VÆLG ET ANDET FIRMA!

H.C. Andersens istandsÊttelse "garanterer" dit depositum tilbage, men du skal dog vente mange mÃ¥neder for at fÃ¥ dem udbetalt, og du skal skrive til dem flere gange. Jeg har fÞrst modtaget resten af mine penge nu efter flere mÃ¥neders stress. De kom med de "sÞrgeligste" forklaringer om hvorfor de ikke kunne sende mig pengene
 De lavede et middelmÃ¥digt stykke arbejde, kunne ikke holde styr pÃ¥ datoer, sÃ¥ de var sÃ¥ forsinket, at de skyndte sig at gÞre lejemÃ¥let i stand, sÃ¥ hele forlÞbet var enormt stressende. Det resulterede i, at jeg ikke fik sÊrlig meget af mit depositum igen. Men tvivl ikke, for det er selvfÞlgelig deres kunder som er fÞrste prioritet ;) SeriÞst, vÊlg et andet firma.

2026幎1月20日
自発的なレビュヌ

Super flot arbejde med vores husrenovering

Super flot arbejde med vores renoveringsprojekt fra de dygtige og sÞde mennesker i H.C. Andersens istandsÊttelsesfirma. Den fantastiske duo Bardur og MÞller har leveret de flotteste vÊgge i vores gamle hus, og gulvmand Phillip de fineste gulve🀩 Resultatet overstiger hvad vi havde drÞmt om, og sÃ¥ er det nogle utroligt sÞde, sjove og hyggelige mennesker😍. Det hele flot koordineret fra firmaet, sÃ¥ ingen unÞdig ventetid.
De varmeste anbefalinger herfra😍

2026幎3月2日

Fup og fidus

Elendig service...
De kiggede på lejligheden og virkede pålidelige, gav en pris og vi valgte dem at istandsÊtte lejligheden og betalte 50% af det aftalte belÞb.
De var dog ikke klar til flyttesynet og vi fik en regning for forgÊves kÞrsel..
Jeg blev chokeret da jeg så flytterapporten - sjusk og flere mangler var ikke udbedret, som endte med vi fik over 20k. fratrukket depositum i i form af maler, rengÞring og gulvmangler, som skule vÊre dÊkket af deres depositumsgaranti..
I flere måneder har vi rykket for at få vores penge retur, uden held...

2025幎9月16日
自発的なレビュヌ

Efter have haft muligheden for at

Efter have haft muligheden for at benytte Niki til vores fraflytning mht istandsÊttelse kan jeg kun skrive gode ting om deres fantastiske arbejde.

Nu har jeg haft 3 forskellige virksomheder forbi og det blev Niki der blev valgt og her må jeg sige at det var den helt rigtige beslutning, da jeg fik min fraflytningsrapport med nul anmÊrkninger.

Vi havde Heimstaden som udlejer og de er ikke nemme at komme fri fra, men Niki leverede opgaven. Tak for hjÊlpen!

2026幎1月24日

Ikke tilfreds med H.C.Andersen IstandsÊttelse

H.C.Andersen IstandsÊttelse er imÞdekommende så lÊnge alt går deres vej, men så snart der er noget som helst, der ikke er så godt for dem, falder hjÊlpsomheden gevaldigt.

Jeg blev lovet en rabat hvis jeg benyttede både H.C.Andersen IstandsÊttelse og Flytning. Jeg fik rabat på flytningen, men ikke på istandsÊttelsen. Jeg blev oplyst at H.C.Andersen IstandsÊttelse ville undersÞge sagen nÊrmere (og snakke med deres sÞsterfirma om sagen), men selv om jeg har skrevet til dem flere gange, har jeg intet hÞrt.

Det er i det hele taget meget svÊrt at få fat på H.C.Andersen IstandsÊttelse, og jeg synes ikke de lever op til deres lÞfte om at gÞre tingene nemt for kunden. Og så er de jo heller ikke ligefrem billige, trods alt.

2026幎1月5日
自発的なレビュヌ

Tryg partner gennem hele forlÞbet

Jeg har nu fået afsluttet mit super positive samarbejde med H.C. A istandsÊttelse ifb. med renovering af min leje lejlighed i KÞbenhavn.

Fra fÞrste kontakt med firmaet tilbage i maj måned til at pengene er gået ind på min konti her i december, har alt forlÞbet yderst professionelt.

Min lejlighed blev besigtiget af Mark, som leverede en god og tryg oplevelse, og vi fik vendt alle de faldgrubber der findes, hvor du som lejer lynhurtigt kan stå magteslÞs tilbage. Vi fandt en god lÞsning til en super skarp pris. De skulle stå for en "fuld" renovering at mit lejemål, altså afslibning af gulve, maler arbejde etc. Men under renoveringen opdagede H.C. A, at gulvet på ca. 5 år havde vÊret slebet så mange gange, at de ikke turde lave en gulvafslibning selv, da de frygtede for at maskinen ville gå igennem. Noget jeg som almindelig lejer, aldrig ville have haft en chance for at opdage.

Under hele forlÞbet har firmaet vÊre tilgÊngelige og isÊr Niki levere en service udover det man normalt kan forvente. Man kan tydeligt mÊrke, at de er erfarne på området og kender alle faldgruber. Så hvis du som lejer gerne vil have en tryg partner i hele forlÞbet, kan jeg varmt anbefale H.C. A istandsÊttelse.

Som lejer vil jeg anbefale at du også selv sÊtter dig helt ind i tidsfrister, betalingsfrister etc. For det er et lÊngere forlÞb der venter dig, fÞr at du har dit indskud retur på din egen konto, således at du fra starten ved hvad du går ind til.

2025幎12月18日
自発的なレビュヌ

Enestående kvalitet, service og tryghed – kan ikke anbefales nok!

HC Andersens IstandsÊttelse leverede en helt igennem fremragende istandsÊttelse af vores lejlighed ved fraflytning – med VG Bolig som udlejer, hvilket siger alt om kravene.

Resultatet var intet mindre end perfekt.
Kundeservicen var i top fra start til slut, kommunikationen var klar, Êrlig og professionel, og arbejdet blev udfÞrt i meget hÞj kvalitet til en rigtig fair pris. I en periode hvor vi samtidig havde kÞbt hus, gav de os ro og mulighed for at fokusere pÃ¥ flytning og overtagelse af vores nye hjem – det betÞd virkelig meget!
Under fraflytningen opstod der desuden en uforudset vandskade på gulvet under fryseren i forbindelse med afriming. Det blev håndteret professionelt og effektivt uden problemer.

I går, 17.12.2025, modtog vi vores fraflytningssynsrapport uden én eneste anmÊrkning. Det taler for sig selv!

En sÊrlig tak til Niki Strandeng og hans team for deres professionalisme, engagement og imÞdekommenhed hele vejen igennem.
Hvis du vil have ro i maven, et gennemfÞrt resultat og samarbejde med nogen, der virkelig ved, hvad de laver, så er HC Andersens IstandsÊttelse det helt rigtige valg.

De får vores varmeste anbefalinger.

2025幎12月17日
自発的なレビュヌ

Amazing service and nice people

My partner and I used H.C Andersens to take over the whole apartment renovation and handover process for our apartment in Valby. Being an expat, I did not know many people that could give recommendations for a company to help us with the whole apartment renovation process, but I found H.C Andersens online and choose them because they have really high trustpilot reviews.

My partner and I were very happy with the results! We asked for their help around a week before we had to hand over the keys and despite the tight deadline they made the place spotless without the apartment rental company requiring any additional repairs.

I will recommend them to anyone looking for a company to take over the whole renovation and apartment handover process moving forward.

2025幎11月18日

Trygt og sikkert

Hvis man står for at skulle flytte, men gerne vil slippe for alt besvÊret af at sÊtte den gamle lejlighed i stand, eller som mange kan vÊre bange for at blive snydt af et stort selskab, skal man skynde sig at ringe til Niki og Mark som sikre det hele for dig. Du bliver mÞdt af smil og hjÊlpsomhed som gÞr dig helt sikker på, at de har styr på processen og du trygt kan have fokus på alt andet end istandsÊttelse. De bedste anbefalinger herfra!

2025幎10月1日
自発的なレビュヌ

Tak for en rigtig god oplevelse

Tak for en rigtig god oplevelse. Der er mange bekymringer når man skal flytte og isÊr, når man står overfor et stort privat boligselskab.
I gjorde at jeg havde en bekymring mindre og gjorde fraflytning mere overskuelig og tryg.
Jeg vil i den grad anbefale jer til andre, der har brug for hjÊlp til istandsÊttelse og rengÞring af lejlighed.

2025幎11月14日
自発的なレビュヌ

En sjÊlden oplevelse af ordentlighed og tillid

Vi kendte ikke H.C. Andersens IstandsÊttelse i forvejen, men fik firmaet anbefalet af vores omgangskreds – og det viste sig at vÊre en virkelig god anbefaling. Mark har fra start til slut vÊret utrolig pÃ¥lidelig, Êrlig og nem at samarbejde med. Han har holdt alt hvad han lovede – bÃ¥de i pris, kvalitet og aftaler.

Da der undervejs opstod problemer med udlejeren, tog Mark sig af det hele uden jeg skulle bekymre mig. Han stod ved sin aftale, tog alle tvisterne på sig og sÞrgede for, at alt blev håndteret som det skulle.

Det er sjÊldent at mÞde en, der styrer et projekt med så meget ansvarlighed og overblik. Prisen var fair, kommunikationen har vÊret klar og behagelig, og hele forlÞbet er blevet håndteret professionelt fra start til slut.

Jeg har fÞlt mig tryg hele vejen og vil til enhver tid anbefale H.C. Andersens IstandsÊttelse til andre. Tak for et trygt og Êrligt samarbejde.

2025幎11月4日
自発的なレビュヌ

Kompetente, effektive og flinke medarbejdere

Har haft fornÞjelsen af, at gÞre brug af H.C. Andersen IstandsÊttelse i forbindelse med klargÞring af min lejlighed inden fraflytning.

Hele processen har forlÞbet sig hurtigt og nemt. Både Niki og Mark har vÊret utroligt flinke og nemme at arbejde med.

Jeg kan stÊrkt anbefale teamet og vil anbefale dem til venner og bekendte fremover.

2025幎10月13日

Unprofessional

I asked for a quote, they sent me a calendar invite for a phone meeting with Niki *** to discuss the details. I didn't get the call or any message ever since.

Update: After my review I got a call from them. They apologized and told me that there was an error in their IT system that sets up these meetings.

2025幎9月16日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。