Vi brugte Daniel og hans team, og alt har fungeret sÃ¥ nemt. Han kiggede vores rÊkkehus igennem for hvad der skulle laves, og lavede et tilbud pÃ¥ det faktiske areal (og ikke det boligselskabet si... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helt igennem fejlfri kundeoplevelse. Startede ud med en forventningsafstemning, efterfulgt af et forlÞb hvor jeg som fraflytter blev opdateret undervejs. Fraflytning af lejligheden skete helt uden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har gjort flytning til en leg ! Behagelig samtale ved fÞrste mÞde. Alt har vÊret perfekt, kommunikation fra start til slut. LÞbende opdatering og en gennemgang af lejemÃ¥l pÃ¥ 3 min, men kommentar fra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Utrolig fornem oplevelse. Lejeligheden var rigtig pÊn, og det synes Kereby ogsÃ¥. Ved de mangler der var fik vi pengene tilbage eller juridisk hjÊlp til at ordne, som fÞrte til at udlejer droppede krav... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi sliber gulve, maler og rengÞr nybyg lejeboliger og garanterer lejer, deres fulde depositum tilbage fra udlejer. Hvis der kommer en ekstra regning fra udlejer, for noget af det arbejde vi har udfÞrt, så betaler vi dette. Det giver tryghed for, at man som lejer ved at man kan få sit fulde depositum tilbage fra udlejer.
Ãsterled 6, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Fraflytning af lejligheden skete helt uden problemer efter deres arbejde. KÊmpe anbefaling herfra

Sikkerfraflytning ããã®åç
The apartment looked brand new and everything worked really smooth!

Sikkerfraflytning ããã®åç
God pris og helt gnidningsfri proces. De sÞrgede for alt og jeg fik mit fulde depositum tilbage. Kan kun abefale.

Sikkerfraflytning ããã®åç
Vi brugte Daniel og hans team, og alt har fungeret så nemt. Han kiggede vores rÊkkehus igennem for hvad der skulle laves, og lavede et tilbud på det faktiske areal (og ikke det boligselskabet siger man bor i), ydermere gav han gode råd og fif på hvor man kan spare, og hvad de kigger efter ved fraflytning.
Han har svaret hurtigt på mail, når vi havde spÞrgsmål, og det hele endte med vi får hele depositummet retur.
.... Og da vi var fraflyttet havde vi ikke kunne fjerne ukrudt i fliserne udenfor, da der var sne.. som så var vÊk da fraflytningssynet kom. Det tog han også lige på selve dagen de kom og skulle inspicere - uden ekstra beregning.
KÊmpe stor anbefaling ðð

Sikkerfraflytning ããã®åç
I am very satisfied with choosing and working with this company. They provide excellent service in both speed and quality. Their prices are competitive, and they offer professional and helpful advice alongside their services.
I completed my move-out inspection without any additional costs, and I can fully recommend them.

Sikkerfraflytning ããã®åç
Vi har haft en rigtig god oplevelse og kan kun opfordre andre til at benytte Sikkerfraflytning.dk. Vi havde en lejlighed på NÞrrebro hvor vi har boet i 7 år, så der var godt med slid, hakker og endda lidt vandskade hvor trÊgulvet bÞjede helt opad. Vi fik derfor et pristilbud herfra og det har vÊret en stor lettelse at kunne få en fast pris på hvad det skulle koste at flytte (meget rimelig prissÊtning). Alt blev klaret og fikset og der var ingenting at komme efter til fraflytningssynet, så vi får hele vores depositum retur - 10/10! Det er også vÊrd at nÊvne, at den mand som var udsendt af udlejer til fraflytningssyn var godt bekendt med dette firma, og han havde også kun gode ting at sige.
Vi siger endnu engang tak for det gode forlÞb og for at det ikke blev en dyr omgang at skulle flytte fra lejligheden ð

Sikkerfraflytning ããã®åç
Har gjort flytning til en leg !
Behagelig samtale ved fÞrste mÞde. Alt har vÊret perfekt, kommunikation fra start til slut. LÞbende opdatering og en gennemgang af lejemÃ¥l pÃ¥ 3 min, men kommentar fra udlejer âhvis Sikkerfraflytning stÃ¥r for det, ved vi alt er i orden.â

Sikkerfraflytning ããã®åç
Sikkerfraflytning har bÃ¥de hjulpet min kÊreste og jeg med istandsÊttelse af vores lejelejlighed og ejerlejlighed. Daniel tilbÞd en fordelagtig pakkelÞsning og foretog en grundig gennemgang af lejlighederne, hvor han gav tips og tricks til, hvordan vi selv kunne fikse ting, som kunne blive pÃ¥peget ved fraflytningssynet. Der har generelt vÊret et hÞjt kommunikations- og informationsniveau og vi har fÞlt os i professionelle og trygge hÊnder fra start til slut i processen. Teamet har udvist stor fleksibilitet og arbejdsomhed ift. tidsplan og udbedringerne. Der blev bl.a. fundet en lÞsning med kort varsel ift. at fÃ¥ slebet vores kÞkkengulv, som ellers var fyldt med betonspartelmasse. âš
Vi er meget glade og tilfredse med resultatet af begge istandsÊttelser både ift. maling, gulvslibning og rengÞring. Fraflytningssynet gik nemt og hurtigt uden en eneste anmÊrkning fra udlejer, og Saef deltog og sikrede sig, at alt var som det skulle vÊre.
Vi vil på det kraftigste anbefale Sikkerfraflytning, som lever fuldt ud op til deres navn.

Sikkerfraflytning ããã®åç
Utrolig fornem oplevelse. Lejeligheden var rigtig pÊn, og det synes Kereby også. Ved de mangler der var fik vi pengene tilbage eller juridisk hjÊlp til at ordne, som fÞrte til at udlejer droppede kravene. Vi endte med at få 100% af vores depositum tilbage.

Sikkerfraflytning ããã®åç
Jeg har brugt sikkerfraflytning til at istandsÊtte min lejlighed. Det gik ogsÃ¥ fint nok. Der var dog lidt malearbejde der ikke var udfÞrt og en altan der ikke var rengjort. Dette er blevet trukket fra mit depositum. IfÞlge min kontrakt lover sikkerfraflytning at tage sig af disse udgifter. Efter utallige henvendelser og opringninger i lÞbet af flere mÃ¥neder er de ikke vendt tilbage med andet end âvi fÞlger lige op pÃ¥ detâ. Sikkerfraflytning I har allerede alle informationer I skal bruge. Dem har I fÃ¥et i lÞbet af vores lange mail korrespondance vi har haft i flere mÃ¥neder. I har til sÞndag (15/2-2026) aften. I har allerede fÃ¥et alt for lÊnge tid. PÃ¥ mandag kontakter jeg forbrugerklagenÊvnet.

Sikkerfraflytning ããã®åç
Alt har bare spillet i min oplevelse med Sikkerfraflytning.
Jeg var sent ude i forhold til istandsÊttelse af min lejlighed - det var ingen problem, Daniel var fleksibel og vi fandt et tidspunkt der passede os begge. Daniel var god til at råde og vejlede mig undervejs i tilbudsgivningen (hvor jeg kunne spare nogle penge ved selv at gÞre tingene), og var samtidig god til at fÞlge op på afgivne tilbud.
Jeg fÞlte mig tryg og godt vejledt op til opstart af istandsÊttelsen, og blev mildest talt blÊst bagover af hvor flot de havde istandsat lejlighedenððŒ
Selve fraflytningssynet var ogsÃ¥ en fornÞjelse, og Saef havde helt styr pÃ¥ det heleððŒ
Alt i alt KÃMPE high five og anbefaling af Sikkerfraflytning herfra.

Sikkerfraflytning ããã®åç
Jeg har brugt sikkerfraytning til istandsÊttelse af lejlighed og jeg fik hele mit depositum tilbage, kan kun anbefale dem.

Sikkerfraflytning ããã®åç
Vi brugte Sikkerfraflytning.dk i forbindelse med vores fraflytning, og det er uden tvivl den bedste beslutning, vi tog i hele processen. Der var god support og tydelig kommunikation hele vejen igennem fra det Þjeblik vi indhentede tilbud, til istandsÊttelsen blev udfÞrt, og helt frem til selve fraflytningssynet. Det gjorde hele forlÞbet utrolig nemt og overskueligt.
Det bedste var, at vi selv slap fuldstÊndigt for alt besvÊret med dialog og forhandling med udlejer. Sikkerfraflytning tog sig af alt, også vurderingen af hvad der skulle laves ud fra vores indflytningsrapport. Vi skulle ikke bekymre os om noget som helst.
I sidste ende gik vi endda derfra med penge tilbage i depositum efter Sikkerfraflytning havde udfÞrt arbejdet og selv var blevet betalt. Det gav en kÊmpe ro i maven og fjernede al den stress, man normalt forbinder med en fraflytning.
Kan kun anbefales!

Sikkerfraflytning ããã®åç
Masser af ros til jer ifm. fraflytning og istandsÊttelse af min lejebolig, hvor jeg fik hele depositummet retur:
- Daniel skabte ro og tillid allerede fra gennemgangen af min bolig, var tilgÊngelig gennem hele processen og kom med gode råd, der gjorde det nemmere og billigere,
- Fleksible med tidspunkt for udfÞrslen af arbejdet (der omfattede slibning af gulve, maling og rengÞring) selvom det forlÞb i juleperioden
- Ros til Saef for udfÞrslen af det flotte arbejde, som fulgte den aftalte tidsplan - samt for at sÞrge for at fraflytningssynet gik nemt og smertefrit.

Sikkerfraflytning ããã®åç
Vi benyttede Sikkerfraflytning i forbindelse med både fraflytning af vores lejebolig og istandsÊttelse af vores nykÞbte lejlighed. Alt forlÞb helt gnidningsfrit, og vi oplevede rigtig god service hele vejen igennem. Fraflytningssynet på vores lejlighed, som vi havde boet i i 6 år blev gennemfÞrt med ganske få anmÊrkninger, og vi kan derfor varmt anbefale Sikkerfraflytning til alle, der står over for fraflytning af en lejebolig.
I vores nye lejlighed fik vi slebet gulve og malet vÊgge på meget kort tid. Der var en god og smidig overgang mellem de to boliger, hvilket betÞd, at vi kunne gennemfÞre flytningen uden problemer.

Sikkerfraflytning ããã®åç
Sikkerfraflytning kan kun anbefales - de gÞr deres arbejde fÞr - under og efter flytning ... ansvar og information er to nÞgle ord jeg vil sÊtte på ... Så hvis det også er dig så vÊlg sikkerfraflytning ..

Sikkerfraflytning ããã®åç
The service from Sikkerfraflytning has been smooth and efficient. The first exchanges via phone and email set up the contract in an simple and straightforward way.
Then they took care of everything: I left the apartment empty with only a general swipe, but nothing else. They cleaned, repainted and made the apartment ready.
The move-out inspection has been the smoothest and shortest I've ever lived, 10 minutes tops, and I will get my deposit back.
Overall there is a price, but it's hard to compare with what I would have had to pay without their service. Maybe similar or more, who knows. But it bought me two things: predictability of the budget, and peace of mind.

Sikkerfraflytning ããã®åç
Fantastic work from the whole team - clear communication and impeccable work. The apartment passed the inspection without any issues ð

Sikkerfraflytning ããã®åç
Havde jeg kunne give flere stjerner havde jeg gjort det â
Daniel og hele hans team har vÊret fuldstÊndig fantastiske hele vejen igennem!
Vores tidligere udlejer har ry for at vÊre ekstremt krakilske og meget tunge at danse med ved fraflytning, så vi var meget nervÞse for at ende med at stå med en kÊmpe efterregning eller skulle til at slås med dem i HuslejenÊvnet. Men al den stress fjernede Sikkerfraflytning det sekund Daniel havde gennemgået lejligheden, givet gode råd og derefter et tilbud med en fast pris på istandsÊttelse.
Gennemgang af lejligheden fÞr fraflytning, kommunikation frem og tilbage inden istandsÊttelse, under istandsÊttelse og efter istandsÊttelse, samt teamets vanvittigt flotte arbejde i vores gamle lejlighed, har gjort fraflytningen 100 gange lettere for os, og vi har kunnet bruge energien på vores nye sted.
Daniel har vÊret helt igennem fantastisk og altid hurtigt vendt tilbage på mine mange spÞrgsmål. Kommunikationen er i top!
Sikkerfraflytning overtog også kommunikationen med vores udlejer og fik ordnet det hele på rekordtid og til et kÊmpe 12-tal!
Vores gamle lejlighed blev godkendt uden anmÊrkninger og vi fik hele vores depositum tilbage.
KÊmpe ros til isÊr reprÊsentanten fra Sikkerfraflytning som bistod os ved fraflytningssynet. Han var simpelthen så grundig og helt igennem fantastisk!
KÊmpe tak til hele teamet! I er fantastiske!
Jeg kan kun anbefale Sikkerfraflytning!

Sikkerfraflytning ããã®åç
Meget professionelle.super service, hurtige svar og overholder alle deadlines. Jeg giver gerne Sikkerfraflytning min bedste anbefaling ð