Goed geholpen bij mijn specifieke vraag waardoor standaard adapters niet passen. Mijn twijfel hierover weggenomen. De andere materialen kwamen apart van elkaar gezien de aard en vorm van product. Is... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dinsdag avond dubbelwandige stukken besteld voor pelletkachel. Woensdag krijg ik mail omdat ik gevraagd had of mijn bestelling ok was .ze zeiden me dat heb je nog nodig ik was het vergeten.wat een sev... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Topbedrijf, bij levering was er 1 doos achtergebleven en 1 rookkanaal met flinke deuk geleverd. Via mail snel contact met Tim . Volgende dag laatste pakket geleverd en ander rookkanaal stevig verpakt.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heatingworld is dé specialist op het gebied van rookgasafvoer, houtkachels en pelletkachels. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een betrouwbare en efficiënte verwarmingsoplossing in huis te hebben, die zowel comfortabel als duurzaam is. Daarom richten wij ons volledig op de levering en installatie van de beste rookgasafvoersystemen en haarden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Of je nu kiest voor een sfeervolle houtkachel of een energiezuinige pelletkachel, bij Heatingworld bieden we producten die niet alleen zorgen voor warmte, maar ook voor een gezellige sfeer in je huis. Bij ons draait alles om het leveren van persoonlijke service. We denken graag met je mee om de juiste oplossing te vinden voor jouw specifieke situatie. Van de juiste rookgasafvoer tot de perfecte kachel die past bij jouw woning en wensen, bij Heatingworld ben je verzekerd van de beste producten en een zorgeloze ervaring.
Alexander Bellstraat 11, 3261LX, Oud-Beijerland, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
mijn eerste ervaring met Heatingworld is zoals het hoort te zijn.
duidelijk makkelijk en alles snel in huis

Heatingworld ããã®åç
Precies wat ik verwachtte. Materiaal, snelheid, verpakking⊠prima

Heatingworld ããã®åç
Goede service en helpen / denken goed mee om een oplossing te vinden.
Snelle levering ook op zaterdag.

Heatingworld ããã®åç
ik heb een goed gesprek gehad met een gemotiveerde medewerker en precies gekregen wat ik besteld heb en ik kan terug sturen wat ik te veel heb besteld
mooier kan je het niet hebben

Heatingworld ããã®åç
Ondanks sneeuw ijs en barre weersomstandigheden toch supersnel geleverd . Wij kunnen nu heerlijk ons potkacheltje stoken.

Heatingworld ããã®åç
Helaas zelf verkeerd besteld, terug gestuurd en geld keurig retour gekregen

Heatingworld ããã®åç
ik ben enorm tevreden met de uitstekende service van heatingworld. het eerste paketje is helaas niet toegekomen, maar ze hebben er onmiddelijk werk van gemaakt om dit op te sporen. wegens het niet vinden van het pakket hebben ze binnen 1 week een nieuw pakket opgestuurd zonder bijkomende kosten. Dit is werkelijk een geweldige service. ze zijn echt begaan met hun klanten. ze zijn ten alle tijden heel vriendelijk. Een echte aanrader!

Heatingworld ããã®åç
na dat er het een en anderd mis ging is uiteindelijk alles na tevredenheid opgelost.

Heatingworld ããã®åç
Behulpzaam en professioneel contact. Snelle levering en goede kwaliteit producten.

Heatingworld ããã®åç
Duidelijke uitleg voor een leek zoals ik. Snel gehandeld. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Weer een vaste klant erbij ð

Heatingworld ããã®åç
Snel geleverd, goed verpakt en een mooie prijs. Bij vragen een prettige klantenservice. Kortom Fin om zaken mee te doen.

Heatingworld ããã®åç
Alles is goed en netjes aan gekomen en geen deuk dus ben tevreden ððð

Heatingworld ããã®åç
Ruime keus, scherpe prijs en snelle bezorging. Gewoon goed.

Heatingworld ããã®åç
Ik ben erg goed geholpen! En heel tevreden met aanschaf van kachel. Ook kon ik even langskomen om de kachel te bekijken. Veel dank

Heatingworld ããã®åç
Goede en duidelijke website, enorm assortiment waaruit ik echt de hele aansluiting van de kachel op de schoorsteen kon samenstellen
en bestellen, hele goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ondanks de kerstdrukte was alles keurig verpakt, zeer snel bezorgd.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã