Ekstrem arrogance og inkompetence
Jeg har vÊret kunde i HedeDanmark (HD) - afdelingen i Herning, og vil kraftigt advare mod at blive kunde hos dem. ForlÞbet starter med et arbejde pÃ¥ mine forÊldres ejendom, hvor vi kunne konstatere, at kvaliteten af plantearbejdet var meget svingende. TrÊarter som skal plantes i rÊkker plantes pludseligt ensartet i klumper. Det vil gÞre det vanskeligt at tynde og afdrive bevoksningen sÃ¥ der til slut opnÃ¥s tÞmmer af samme art, og vil betyde lavere afregningspriser for skovejeren. Aftaler om plantning af 2 rÊkker sitkagran mod skel bliver ikke opfyldt, og lÊhegn plantes sÃ¥ sporadisk at det mÃ¥ genplantes flere gange. Genplantningen sker fÞrst efter gentagne klager, og der tegner sig et mÞnster af medarbejdere som forsÞger at omkostningsminimere og nÊgter at pÃ¥tage sig ansvaret for ordentlig udfÞrsel af arbejdet. Den offentlige vej efterlades i en sÃ¥dan stand at naboen ringer og klager for at fÃ¥ forholdene udbedret. HDâs medarbejdere har ikke af sig selv kunnet indse, at de fleste mennesker ikke gider have vejen forbi deres ejendom Þdelagt.
PÃ¥ min egen ejendom har jeg kunnet konstatere, at det desvÊrre ikke er et engangstilfÊlde at HD leverer et dÃ¥rligt stykke arbejde. Grene efterlades ude pÃ¥ marken med efterfÞlgende maskinskade pÃ¥ landbrugsredskaber. Jeg har mÃ¥ttet sande at aftaler som laves med min nabo (Staten) om fÊrdsel og oprydningen pÃ¥ deres fredede omrÃ¥der ikke overholdes. PÃ¥ trods af indskÊrpning om, at man fra Statens side ikke ville have fÊrdsel henover deres fredede omrÃ¥der, er der dybe kÞrespor fra HDâs maskiner. TrÊ aflÊgges pÃ¥ Statens arealer lÊngere tid end aftalt, og uden at informere dem. Flis efterlades pÃ¥ offentlig vej til fare for den offentlige fÊrdsel, og bliver fÞrst fjernet da jeg skriftligt henvender mig til HD. Det er ufatteligt at HDâs medarbejdere ikke selv kan indse, at der skal ryddes ordentligt op, og min oplevelse er, at evnen til selvkritik nÃ¥r man efterlader et stykke arbejde er ikke eksisterende. Under samme arbejde blev der fÞrst ryddet op inde pÃ¥ statens arealer da jeg ringer til biologen i Naturstyrelsen, som er utilfreds. I forbindelse med plantning af mit areal fik jeg foretaget grenknusning og jordbehandling. Planterillerne er nogle steder mere end 1 m dybe, og fÊrdsel pÃ¥ terrÊnet til fods og med en lille traktor er meget svÊr/umulig. Det bliver meget vanskeligt for mig at passe den del af skoven i fremtiden, og rillerne er desuden Êstetisk grimme. Jeg klagede fÞrste gang samme dag rillerne blev lavet og fik at vide at de jÊvnede sig med tiden. Da det ikke var sket mere end 2 Ã¥r efter klagede jeg igen. HD ignorerede min henvendelse i flere uger med henvisning til travlhed, og reagerede fÞrst da jeg skrev offentligt om mine oplevelser pÃ¥ Trustpilot, men sÃ¥ havde de til gengÊld tid til at svare bÃ¥de i weekenden og om natten! HDÂŽs argument om, at rillerne udjÊvnes efterhÃ¥nden, er helt hen i vejret. Der er tale om gruset morÊne der ligger som stabilt grus. Jeg vil have pengene tilbage for denne jordbearbejdning og erstatning for genplantning, men de vil kun lave sporadisk jÊvning af arealet med en gummiged. Normalt er det sÃ¥dan, at nÃ¥r et produkt ikke lever op til de forventninger man er blevet stillet i udsigt, sÃ¥ skal man have sine penge tilbage. SÃ¥dan fungerer det hos de fleste virksomheder, som gerne vil have tilfredse kunder der kommer tilbage, og snakker positivt om virksomheden til andre potentielle kunder. Af den Ã¥rsag vil de fleste virksomheder ogsÃ¥ strÊkke sig langt for at give kunden ret, fordi skadesomkostningerne ved tabt fremtidig arbejde fra andre kunder, der er blevet skrÊmt af dÃ¥rlige erfaringer med firmaet er meget stÞrre. Hvis jeg skulle give HD et rÃ¥d, sÃ¥ er det at lave en analyse af omkostningerne ved utilfredse kunder, erstatning og fremtidig indtjening. Hvis man laver en sÃ¥dan, vil man i de fleste tilfÊlde nÃ¥ frem til, at det ikke kan betale sig at vÊre uvenner med kunden og dumstÊdigt fastholde sin ret. Jeg oplevede at HD forsÞgte at beklikke min hÊderlighed, da jeg ved selvsyn kunne konstatere at der var blevet skrevet for mange timer pÃ¥ grenknuseren. HD mener en regning er bevis for at de har ret, men den beviser kun at der faktureres for mange timer. Jeg har oplevet at der pludselig betales ekstremt lave afregningspriser pÃ¥ flis i forhold til hvad jeg tidligere er blevet betalt. ForespÞrgsler pÃ¥ detaljer om timetal, enhedspriser pÃ¥ maskiner er forgÊves, HD opfordres til at lÊgge kortene frem sÃ¥ vi kan se om prisen virkelig blot skyldes at HD er ukonkurrencedygtige og der ikke foregÃ¥r noget fordÊkt. Uanset - find en anden entreprenÞr med bedre service og priser. Er du
skovejer så kontakt mig for fremvisning af HD's arbejde og navne på medarbejdere som jeg har dårlig erfaring med.
2021幎6æ23æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ