Mit absolut favorit sted at handle Þkologiske koldpressede olier, og lignende. Stort udvalg og har altid det jeg skal bruge, samt en flot og udfÞrlig beskrivelse af hvert produkt, som er en kÊmpe hjÊl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hedenhus har bare sÃ¥ mange lÊkre produkter, og alt er af hÞjeste kvalitet og Þkologi. Der gÃ¥r sjÊldent mere end et par dage fra bestilling, til at varerne lander hos mig! Mine bedste anbefalinger, hvi... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering, god kvalitet og en fantastisk kundeservice. En rigtig god oplevelse fra start til slut. Kan varmt anbefales.
Ved udpakning af mit kÞb, manglede en lille del til en flaske. Denne blev uden problemer straks eftersendt. Jeg har handlet hos Hedenhus et par gange og har vÊret fuldt ud tilfreds med handlen og serv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hedenhus handler om biavl med omtanke, vi vÊrner om naturen og producerer rene danske naturprodukter baseret på vores biavl, og giver tilbage til naturen igen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Varerne kom hurtigt ,gode produkter
Varerne kom hurtigt ,gode produkter , kunne dog godt have brugt noget mere lakrids smag i honningen.
God kvalitet produkter som det gÞr mineâŠ
God kvalitet produkter som det gÞr mine kunder gÊlder til alle det maske som jeg laver til dem fra det forskellige olier og som hjÊlper nogle af dem får hår igen
Har handlet her 3 gange nu
Har handlet her 3 gange nu, lynhurtig levering, totalt lÊkre produkter til gode priser, jeg er fan ð og fast kunde nu âððª
LÊkre varer
LÊkre varer, pakket godt ind og super god kundeservice da jeg havde lavet en fejl.
Super fin oplevelse at handle hos jerâŠ
Super fin oplevelse at handle hos jer ðð»hurtig levering og sÃ¥ fint pakket ind. Jeg vil helt klart handle hos jer igen og igen ððð»ð¥³
Rigtig mange fine produkter og godeâŠ
Rigtig mange fine produkter og gode vejledninger til at komme igang med. Det kan dog vÊre svÊrt at begrÊnse sig, hvilket jo ikke rigtig er jeres skyldð
Altid god produkt og lynhurtig levering. Anbefales herfra
Altid god produkt og lynhurtig
SÞd og imÞdekommende
SÞd og imÞdekommende, ved Hent selv pakke.
Dog måtte skiltningen gerne vÊre bedre, for hvor man skal henvende sig.
SkÞnne Þkologiske olier til en fin prisâŠ
SkÞnne Þkologiske olier til en fin pris samt hurtig afsendelse.
DÃ¥rlig kundeservice
Fik leveret 3 små fine flasker, men en var i stykker og lukkede ikke tÊt. Jeg har nu henvendt mig skriftligt til Hedenhus 3 gange, og får aldrig svar fra dem.
Utrolig dårlig kundeservice
LÊbepomade
Deres egen lÊbepomade med jojoba & sheasmÞr er en af de bedste lÊbepomader jeg har prÞvet.ð Og jeg har prÞvet mange.
Alt er vidunderligt
Alt er vidunderligt, som altid! Kvalitet og service er i top.
Ville meget gerne give mere end 3âŠ
Ville meget gerne give mere end 3 stjerner, da indeholdet på hjemmesiden er godt. Gode varer og hurtig levering. Dog er hjemmesiden ufattelig ustabil og har prÞvet i to dage og komme der ind uden og lykkes.
I dag lykkedes det, men den er stadig langsom.
Det gjorde Hedenhus gik glip af en bestilling på noget jeg glemt og kÞbe og ikke kunne vente på.
Ja jeg kunne have ringet eller skrevet mail måske, men sån er jeg ikke. Jeg vil se hvad jeg kÞber.
Når det er sagt så vil jeg helt sikkert handle her igen.... hvis hjemmesiden virker.
Hurtig og effektiv ekspedition
Hurtig og effektiv ekspedition, og gode varer.
Super god shop.
Super god shop.
SpÊndende side, hurtig levering.
Kan helt klart anbefales
Originale produkter
Hurtig levering samt det er rart man kan kÞbe originale varer til ok priser
Hurtig ekspedition og levering.
Uh her kunne jeg kÞbe mig fattig i naturlige olier. Bruger en del olier når vejret skifter.
Excellent kundeservice.
*****
Hurtig og effektiv behandling af minâŠ
Hurtig og effektiv behandling af min Ordre
Absolutely amazing organic cosmetics store!
Absolutely amazing cosmetics basis supplier. Every time I order, there is just everything I wanted, always shipped extremely fast. Maximum satisfaction. My favorite store with oils and cosmetics supplies.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã