レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fijn bedrijf. Ik heb een AlphaESS thuisbatterij en die wordt slim en optimaal aangestuurd door Hegg. Met de app goed inzicht in kosten zodat ik weet wanneer ik mijn auto (thuis) moet laden. Service i... もっと見る

5つ星のうち3の評価

5つ星のうち5の評価

Na vorig jaar mijn dynamische stroom contract afgesloten te hebben nu ook de thuisbatterij via Hegg gekozen. Eerst goed advies gesprek gehad, toen een gedegen schouwing door een specialist en daarna... もっと見る

企業情報

1. グリーン エネルギー提供業者
  2. エネルギー提供業者

当該企業による記述

Hegg helpt mensen om hun thuis opgewekte energie slimmer te gebruiken en zo samen het energienet te vergroenen. Dit doen we door de combinatie van een dynamisch energie contract, het realtime tonen van inzicht in je energieverbruik in de Hegg App en het aanbieden van een slimme thuisbatterij

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Update over correctie factuur

Zijn er meer mensen die van Hegg een Update e-mail hebben ontvangen over de calorische waarde en dat men voorgaande eind en jaar afrekeningen te weinig gasenergie in rekening hebben gebracht . En die Calorische correctie alsnog even gaan vereffenen .

2026年3月31日

Hegg Energy からの回答

Dat klopt. Dit betreft een deel van de Hegg klanten.

Via jouw maandbedrag betaal je voor je gasverbruik in m3. Daarbij gaan we uit van een standaard calorische waarde van gas. De werkelijke gemiddelde calorische waarde zal hoger of lager zijn. Dat verrekenen we achteraf. Zo betaal je voor de hoeveelheid energie die je uit het aardgas haalt en niet voor het gas zelf. In jouw geval is minder gasenergie in rekening gebracht dan er daadwerkelijk is geleverd. Dat moeten we, binnen de wettelijke termijn, alsnog corrigeren.

Deze zogenoemde calorische correctie is helaas niet toegepast bij het opmaken van de jaar- of eindafrekening. Dit is normaliter wel de bedoeling, zodat je op een logischer moment deze verrekening ontvangt.

Onze excuses voor deze vorm van verrekenen. Als je hier extra vragen over hebt, staat ons klantenservice team voor je klaar via support@hegg.energy

Leuke en innovatieve club

Leuke en innovatieve club! App heeft een mooie interface. Klantenservice reageert heel snel.

2026年2月17日

Hegg Energy からの回答

Kijk! Hier worden we bij Hegg heel blij van. Bedankt voor deze mooie review namens het hele Hegg team!

Goede ervaring met Hegg Energy

Goede ervaring met Hegg Energy. Duidelijke uitleg over dynamische tarieven en geen gedoe bij het overstappen. Klantenservice reageert snel en denkt echt met je mee. Fijn om een energieleverancier te hebben die transparant en toegankelijk is.

2026年2月18日

Soepele overstap naar Hegg

Net de overstap afgerond naar Hegg, ging makkelijk en heel soepel. Overzichtelijke app en gelijk ook de dongel besteld.

2026年1月22日

Hegg Energy からの回答

Bedankt voor de mooie review Leon! Hier worden we blij van. Welkom bij Hegg en laat het ons zeker weten als we je nog ergens mee kunnen helpen.

Tevreden klant

De app is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik sta niet voor onverwachte kosten, omdat ik mijn gebruik in de gaten kan houden.

P.s. ben dol op de kerstlampjes die te zien zijn rond de feestdagen

Hegg Energy からの回答

Ha Nikkie, dank voor de mooie review! We zullen ook volgend jaar weer aan de kerstlampjes denken :-)

Klantbehoefte

Mijn ervaring met Hegg Energy verliep top. Ik als consument ervaarde het gevoel dat ik gehoord werd en de medewerker toonde ook veel empathie voor mijn zorgen. Ondanks ik soms wat uit mijn vel kan schieten en gebrekkig kan zijn in het uitleggen, was de medewerkers zéér geduldig maar vooral behulpzaam. Ik raad Hegg Energy absoluut aan.

Hegg Energy からの回答

Ha Jurre, goed om te horen dat ons team je goed heeft kunnen helpen!

5つ星のうち5の評価

De dongel en thuisbatterij werken naar…

De dongel en thuisbatterij werken naar verwachting en de inzage is ook duidelijk.
Wanneer ik bel of mail krijg ik ook erg fijne hulp.

Heel fijn bij HEGG!

Hegg Energy からの回答

Hi William, heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! We blijven onze app en thuisbatterij aansturing continue verbeteren. Laat het onze support collega's zeker weten als je feedback hebt! Of meld je aan voor het klantpanel op onze website :-)

Fijn bedrijf

Service is direct en vriendelijk, zoals vandaag een administratieve vraag - meteen aan de telefoon snel opgelost.

2026年2月5日

Hegg Energy からの回答

Ha Michiel, fijn om te lezen dat je als thuisbatterij klant van het eerste uur nog altijd zo tevreden bent!

We zijn blij met Hegg Energy

We zijn blij met Hegg Energy

Het is soms wat rommelig verlopen, eerlijk is eerlijk maar het zijn aardige mensen en goed oplost. Ik ben blij met de app en de aansturing van de batterij van AlpaESS.

2026年2月5日

Hegg Energy からの回答

Ha Nicky, bedankt voor de prachtige review! We blijven de Hegg App en slimme thuisbatterij aansturing continue door ontwikkelen. Laat het ook zeker weten aan onze support collega's als je feedback hebt!

Groet, team Hegg

5つ星のうち4の評価

Ik wacht sinds 6 december 2025 op een…

23-01-2026 Update! Het is uiteindelijk gelukt! Misschien heeft deze review geholpen dat het met een hogere prioriteit werd opgepakt. Eén ding is zeker: nadat het probleem was opgelost, ben ik netjes nagebeld om te controleren of alles echt naar wens werkt. Eind goed, al goed!

Ik wacht sinds 6 december 2025 op een oplossing voor een dongel die geen enkel wifi-netwerk detecteert. Tot nu toe wordt er alleen eindeloos gemaild met de leverancier, zonder dat er daadwerkelijk iets gebeurt. Proactief contact of opvolging is niet aanwezig; ik moet steeds zelf achter de zaak aan.
Het voelt alsof mijn dossier nooit wordt gelezen en dat we telkens weer bij stap één beginnen. De oplossing is simpel, sneller en goedkoper: stuur een nieuwe dongel, ik stuur de defecte terug en het probleem is opgelost. Het gebrek aan daadkracht en overzicht is teleurstellend en onacceptabel

2025年12月6日

Hegg Energy からの回答

Ha Faried, nogmaals excuses dat je zoveel problemen met de dongle hebt ervaren. We zijn natuurlijk wel erg blij dat we je uiteindelijk toch naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Groeten, team Hegg

Eind goed, al goed.

Nadat de spoedoverstap aanvankelijk zeer haperend verliep (een bug in de online aanmeldprocedure i.c.m. welwillende maar niet luisterende helpdesk) werd ik uiteindelijk geholpen door teamleidster Calista. Zij heeft haar collega's het probleem duidelijk kunnen maken, hield mij dagelijks op de hoogte en uiteindelijk is alles geregeld. 4 sterren voor Hegg vanwege de zoektocht naar een oplossing en een duidelijke website, en 5 sterren voor Calista vanwege haar daadkrachtige optreden!

2025年10月21日

Betrouwbaar

Bij de installatie van de thuisbatterij ging bij ons niet alles direct goed. Ik heb ervaren dat Hegg goed persoonlijk bereikbaar is en het graag goed wil oplossen. Hegg is voor ons een betrouwbare en positieve keuze gebleken. En complimenten voor de goede app!

2025年9月16日
5つ星のうち1の評価

In de app en online staat al een jaar…

In de app en online staat al een jaar dat ik +-100 euro terug zou krijgen. Dus verhoog ik mijn maandelijkse kosten niet.
Nu de jaarafrekening : suprise maar niet heus, 184 💶 bijbetalen.
Terwijl ik hetzelfde maandbedrag betaal als bij engie , daar kreeg ik 40 💶 terug
Weg wezen mensen,als je niet in problemen wilt komen.

2025年7月18日
5つ星のうち1の評価

Het liefst zou ik een -5 geven!

Het liefst zou ik een -5 geven!

Een lang verhaal: Maar Mijn domein energie was de vorige leverancier. Deze is overgenomen door Hegg. Moest ik zelf achterkomen. Geen enkele communicatie! Dus zat ik ineens aan een ander contract wat ik niet wilde en de kans had gehad deze te wijzigen of stop te zetten. Na contact met klantenservice deze opgezegd en naar Tibber Gas gegaan. Nu blijkt dat ik nog een contract heb lopen. Inmiddels is mijn gas aansluiting opgezegd bij Liander op mijn verzoek via Tibber en dit wordt in gang gezet.
Maar ik blijk nog steeds een contact te hebben bij Hegg.
Deze nu ook opgezegd maar ik krijg wel een eindafrekening van 2x 2300! en nieuwe termijnen van 193 p/m!
Ik heb een nieuwe meter sinds juni 2025. Deze staat op 0.
Daarvoor zou ik in maand juni, juli 3 m3 hebben gebruikt.. slechte meter? Want de vloerverwarming staat uit en ik kan dus niets gebruiken.
Wat gaat er hier fout? Ik heb sinds 2023 amper gas verbruikt, mijn warm water en koken doe ik sinds die tijd elektrisch. Enige is mijn vloerverwarming. Deze zou ineens meer gaan gebruiken dan 3 jaar bij elkaar?
Supervisors kan je niet spreken. Alleen een betalingsregeling is nog mogelijk.
Laat de zaak maar voorkomen denk ik zo...
Contractbreuk, spookfacturen, sluipverbruik... Het gaat een moeilijke worden om dingen te bewijzen.
Dit is niet correct. Je bent gewoon een melkkoe bij Hegg! Nooit mee in zee gaan!

Graag een supervisor spreken en dit met terugwerkende kracht fixen.

Een erg boze klant, die geen klant wil zijn.

2025年7月14日

Hegg Energy からの回答

Hoi Dragos Goslinga, vervelend om te lezen.

Op 16 januari '24 hebben we al onze klanten geïnformeerd over de naamswijziging.

Om alles qua contracten zo snel mogelijk goed te regelen voor je verzoek ik je om een mail te sturen naar support@hegg.energy, via dit platform hebben we geen gegevens van je om je te helpen.

Met vriendelijke groet, Karolien van der Ouderaa

Wat ik fijn vind

Wat ik fijn vind, is dat Hegg heel transparant is over de kosten en werking. Geen kleine lettertjes of onverwachte dingen, gewoon duidelijke communicatie.

2025年6月7日

Hegg Energy からの回答

Hoi Devita, goed te lezen! Hier steken wij dagelijks veel energie in. Dankjewel. Met energieke groet, Karolien

Goede deal!

Op de website al eea gelezen over de Hegg thuisbatterij en toen een schouw gepland. Alles verliep soepel en de thuisbatterij is netjes geïnstalleerd. Installateurs waren prettig in de omgang. Wat ik vooral goed vind aan Hegg, is dat zij focus leggen op zelfconsumptie en daarna pas handelen op energiemarkten.

2025年3月11日

Trustpilot エクスペリエンス