Heiko Stumbeck A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har brugt kontaktlinser og har Kaj, som er fantastisk dygtig, serviceminded nok den bedste linse optiker i Danmark. NÃ¥r man som kunde kommer i Heiko Stumbeck Odense er personalet venlige og man f... もっず芋る

Fantastisk service samt professionel vejledning hvor der i hÞj grad blev lyttet til mine behov og Þnsker i forbindelse med kontaktlinse. Meget omhyggelig med at finde den rette styrke samt prÞve lin... もっず芋る

䌁業が回答したした

Uhyrlig dÃ¥rlig service og alt for dyre ‘in house’ glas. Jeg bad om Zeiss glas men fik husets egne elendige uspecificerede glas til 6-7000 som end ikke var poleret efter tilskÊringen, presset ‘ned over... もっず芋る

Prof. medarbejder, god snak om lige netop mit syn. Billederne der bliv taget sendes videre til ÞjenlÊge for samarbejde med optikerkÊden. Jeg fÃ¥r besked senere. Optikeren mente ikke at jeg behÞver n... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 県鏡屋
  2. サングラス店

圓該䌁業による蚘述

Heiko Stumbeck er din optiker, hvor personlig service og tid til den enkelte kunde altid er i fokus. Vi tager os god tid til at lytte og forstÃ¥ dine behov, sÃ¥ du fÃ¥r skrÊddersyede lÞsninger, der passer prÊcis til dig – uanset om det drejer sig om briller, kontaktlinser eller avancerede synslÞsninger. Hos os finder du kvalitetsprodukter fra fÞrende mÊrker, nÞje udvalgt for bÃ¥de design, komfort og holdbarhed. Vi tilbyder ogsÃ¥ fordelagtige kundeklubber og fleksible abonnementsordninger, sÃ¥ du kan fÃ¥ det bedste udstyr til dine behov pÃ¥ en enkel og overskuelig mÃ¥de. Med fem butikker i Danmark kombinerer vi lokal tilgÊngelighed med ekspertviden og en varm, inspirerende oplevelse, hvor du altid er i centrum. Vores mÃ¥l er, at hvert besÞg hos os ikke blot lÞser dit synsbehov, men ogsÃ¥ giver dig en positiv og tryg oplevelse – hver gang.

優良

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Super service. Jeg er mega glad for mine nye briller som blev designet til mig, fra Tom Davies. Som noget helt nyt skulle jeg have studieglas, efter en enkelt tilretning fungerer det bare rigtig godt.
Meget tilfreds. Positivt og kompetent personale.

2018幎5月30日

En gyser af rang!

13.04.2016 – Synstest og valg af stel og solbrillestel.
02.05.2016 – Hente nye brille og solbrille.
18.05.2016 – De leverede glas er med forkert synsfelt, nye bestilles.
03.06.2016 – Nye glas isat og stellet rettes.
27.09.2016 – Stel rettes.
04.01.2017 – Stel rettes.
18.04.2017 – Stel rettes.
15.06.2017 – Stel rettes.
21.08.17 - Kl. 14:46 Heiko Stumbeck v/Mette ringede– der ligger et nyt stel til ombytning.
29.08.2017 – Ombytning af stel med lak fejl. Stel rettes, farven er en anelse mÞrkere, mere mat og sidder stramt/fast.
05.9.17 – Jeg konstaterer afslags mÊrker i lakken i nederste kant pÃ¥ begge brilleglas.
19.09.2017 – Nyt stel vÊlges, der er ogsÃ¥ lak fejl pÃ¥ de ombyttede. Stel rettes uden held, de klemmer pÃ¥ nÊsen og giver hovedpine i alle vÃ¥gne timer. Differencen pÃ¥ det kÞbte stel og det nye betaler Heiko Stumbeck.
27.10.2017 – 5 ugers venten pÃ¥ stel. Det nye stel prÞves og der sÊttes mÊrker pÃ¥ til glassene, aftalt med store nÊsepuder.
17.11.2017 – 4 uger venten pÃ¥ glas. Briller er i butikken, venter pÃ¥ nÊsepuderne!!! Af hvilken grund blev nÊsepuderne ikke bestilt samtidig med glassene???
28.11.2017 – Endelig kan jeg hente den nye brille som efter 5 mdr. stadig sidder godt uden rettelser, desvÊrre har jeg ogsÃ¥ pÃ¥ denne brille konstatere smÃ¥ afslag i lakken og Heiko Stumbeck har stadig ikke svaret pÃ¥ min mail.
Selv om der er gjort forsÞg på at rette alle disse fejl, står det ikke mål med de besvÊrligheder jeg som brillebÊre er blevet udsat for, ikke en optiker at anbefale.

2018幎5月18日
自発的なレビュヌ

UbehÞvlet behandling!! FÞrt bag lyset!!

Jeg blev sat i udsigt, at jeg havde nye briller 2 uger efter bestilling.
Efter 4 ugers ventetid, henvendte jeg mig for at hÞre, om de havde glemt mig. Det havde de! Brillestellet lå i skuffen, med en besked om, at glassene var hos butikken selv. Det var de i imidlertid ikke. Men ingen havde givet mig besked om, at ordren var gået i stå.
Da jeg bestilte briller og solbriller med glidende overgang fortrÞd jeg til dagen efter, og ringede for at hÞre, om jeg kunne trÊkke mine solbriller med glidende overgang tilbage og få en brille med farveskift. Det kunne jeg ikke!
Da jeg så efter de 4 uger henvendte mig, fik jeg lov (af anden optiker), som plaster på såret, at få farveskift uden beregning.
Efter 6 uger henvendte jeg mig igen, da jeg intet havde hÞrt. Og jeg konfronterede den oprindelige optiker med min utilfredshed, som så absolut blev gengÊldt. Han var decideret ubehÞvlet! Og jeg må sige, jeg sÊtter helst ALDRIG mine ben i den butik mere!
Forinden var jeg ikke blevet oplyst om deres egne brillested var på tilbud i den periode, da de vurderede, at det ikke skulle vÊre dét, der gjorde udslaget for et valg. HVAD pokker bilder de dem ind. Det kan jeg vel selv beslutte, hvad der afgÞr mit valg af brillestel!

2017幎10月5日
自発的なレビュヌ

Super servicemindede og professionelle :-)

KÞbte et par skÊrm/lÊse briller sidste år og blev aldrig rigtig glad for dem. Så tog jeg en tur ind til HS igen og blev igen mÞdt professionelt og fik nye glas og nu er det bare helt perfekt. Andet besÞg var helt uden beregning :-)
Det er god kundeservice :-) Kan helt klart anbefale dig at handle hos HS

2017幎9月22日
自発的なレビュヌ

Top service og super prof optikker ....

Jeg bliver hver gang helt vild imponeret over deres kundeservice.
Denne gang skulle jeg både have nye briller og kontaktlinser. Opstikkeren -som jeg desvÊrre ikke kan huske navnet på- var så sÞd hele vejen igennem og gav sig rigtig god til til at hjÊlpe mig med at finde en brille så jeg blev mere glad for at gå med dem.
Jeg fik fundet det jeg skulle bruge og brillerne bestilt.
Så i dag skulle jeg hente min linser og mine briller var desvÊrre ikke kommet. Jeg fortalt jeg skulle på 3 ugers ferie og var lidt Þv over jeg ikke kunne få dem med.
Så var de så sÞde at tjekke deres post igennem og der lå mine glad og uden at rÞve begyndte de at lave mine briller og vil lige indskyde jeg kom 30 min fÞr lukketid.
Det er bare super top service. I fik mig til at fÞle mig helt speciel.
Optikkeren der var på arbejde i dag den 2/8 kl 17:00 skal simpelhen have afvide hun at hun er Mega prof og dygtig hun fik mig virkelig til at fÞle mig speciel.....
jeg er en yderst tilfreds kunde som altid vil anbefale jer på Østerbro . Tak !

2017幎8月2日
自発的なレビュヌ

Umiddelbart en supergod oplevelse, men ingen vilje til at kompensere for dårlig holdbarhed

Umiddelbart en supergod oplevelse, men da brilleglasset krakelerede allerede efter 2-3 år, var svaret at det desvÊrre var sket for en del og at de havde skiftet glas leverandÞr. MEN at de kunne give 10% nedslag på nye glas ........ det er helt vildt dårlig service og en kÊmpe skuffelse at de ikke vil kompensere for deres eget fejlvalg af glas leverandÞr.
Prisen for brillerne er ok - men nÃ¥r de er lige til at kassere efter 3 Ã¥r, sÃ¥ klinger 10% sÃ¥ hult sÃ¥ det er lige meget. ☹
Jeg er dog helt vildt tilfreds med mine solbriller med styrke/overgang 😎

2016幎10月30日
自発的なレビュヌ

Behagelig stemning, fantastisk service!

Man har sine briller på fra man står op til man går i seng - de er ligeså meget en del af ens ansigt / udtryk, som ens nÊse! Og det har medarbejderne hos Heiko Stumbeck fattet. De tager sig tid til at vejlede ved valg af stel - de er Êrlige, hÞflige og sÞde. Jeg fÞler mig altid godt tilpas hos dem.

Deres udvalg i stel er flot og kvaliteten på deres eget mÊrke er i top.

Derudover er behandlingstiden altid ultra kort. Jeg var inde til synstest i går, i dag har jeg fået en SMS om at mine briller er klar til afhentning. Det er samme korte ventetid ved bestilling af tid til synstest eller anden service.

Da jeg skulle have kontaktlinser fik jeg den bedst mulige vejledning, og gratis kontaktlinser med hjem til 10 dage.

Jeg har vÊret kunde hos dem i 3 år nu, og har tÊnkt mig at blive ved med at vÊre det! :)

2015幎8月25日

Top professionelle!

Fantastiskt dygtige og professionelle. De har et godt udvalg af unikke briller som man ikke får andre steder og er altid sÞde og behjÊlpelige hvis man vil have andre modeller hjem.

Vil ikke handle hos andre, de kan simpelthen ikke måle sig med Heiko!

2012幎5月19日

PROFESSIONELT!!!

Både min mand, jeg selv og vores datter bruger briller. Og for os er det afgÞrende, at synsprÞven foretages professionelt. Det gÞr den hos Heiko Stumbeck. Desuden er servicen helt i top. Og man får en grundig og meget professionel behandling og rådgivning.
Eneste anke er, at udvalget ikke er så stort, som man kunne Þnske, fordi butikken er fyldt nÊsten op med Heiko by Heiko stel (eget design). Men det er der også råd for - sÞger man et bestemt stel, skaffer de det hjem, hvis det overhovedet er muligt.
Vi har anbefalet mange venner at handle hos Heiko Stumbeck og endnu har ingen af dem vÊret skuffede - specielt pga. synsprÞven, som jo er det allervigtigste ved kÞb af briller!

2012幎1月16日

DÃ¥rlig oplevelse

Har alt for lille udvalg i briller til mÊnd. Stort set kun Heikos egne modeller. Har tidligere haft gode oplevelser - det er slut. KÞbte briller et andet sted, med etydelig bedre udvalg

2011幎10月30日