A lot of extreme animal abuse looks like the normal standard with this stable. Cases of deep wounds from spurs and whips, what they try to cover up with shoe polish?! Andreas Helgstrand (convic... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
En stjerne for hestene kommer andetsteds.❤️ Andreas yder systematisk vold mod hestene. Håber han får en ordentlig lærestreg. Undres også over hans far som daværende formand kan godtgøre for hans søn... もっと見る
Inden du overvejer at have noget som helst at gøre med Helststrand, så tag alles råd herinde og se dokumentaren om dem. Måden deres kære heste bliver behandlet er brutal og decideret ondsindet! Jeg ka... もっと見る
Horse soul breakers
Andreas Helgstrand (convicted) works together with Beerbaum, also convicted as an animal abuser.
And no coincidence of course.. Two cases of the 3 horses with blue tongues in Amsterdam, (caused by lack of oxygen during the match). These two horses came from Helgstrand, because of Operation-X they could not compete under his own name. Now competed under Patrik Kittel and Isabell Werth where the abuse just continuous?
You work with smart creatures with a soul. Stop breaking those souls!!
See: Operation X: The secrets of the Horse Billionaire.
Hele ridesentret burde legges ned😡😡
Hele ridesentret burde legges ned😡😡
Syntes rytterne som misshandlet hestene burde få en dom også😡
Håber stedet bliver lukket
Blokere folk på Facebook fordi man ikke kan tåle og høre sandheden.
Du burde forbydes nogensinde og have med heste og gøre mere, føj du modbydelig.
Håber karma rammer dig hårdt, din psykopat.
Hvis jeg kunne giv 0 stjerner
Hvis jeg kunne giv 0 stjerner, så havde jeg gjort det. Forfærdelig behandling af hestene. Uacceptabelt
Dit dumme perkersvin!!!!!!!!!!!
Dit dumme perkersvin!!!!!!!!!!!! Forbandede dyremishandler!!! Dø din klamme l-u-d-e-r!!!!!!!!
Dyremishandling på høj plan
Dyremishandling på høj plan, en heste virksomhed som er bygget op på at tage roven på andre rytter og nedbryden hesten så hurtigt so muligt. Har du respekt fir dig selv, heste og heste sporten. Holder du dig langt væk fra de stjerne psykopater der køre den form for heste virksomhed.
Føj -under al kritik
Føj! Håber aldrig nogensinde Andreas må have med dyr at gøre igen. Det burde ikke være muligt! Og at han virkelig tror at omverden ikke kan se, at han selvfølgelig er fuldt ud klar over, hvad der er forgået, siger bare endnu mere om hvorfor han skal frakendes al ret til nogensinde at have med dyr at gøre igen! Håber alle tager afstand, og aldrig vil glemme hvad der er kommet frem i dokumentaren! Alle med respekt for sig selv og dyrene burde holde sig langt væk! Stakkels heste!
En stjerne for hestene kommer…
En stjerne for hestene kommer andetsteds.❤️
Andreas yder systematisk vold mod hestene. Håber han får en ordentlig lærestreg. Undres også over hans far som daværende formand kan godtgøre for hans søns.
Håber de kommer til bunds i sagen, og han ikke må have heste eller dyr mere. Det fortjener dyr altså bare ikke. Vi burde have et dyrepoliti!
Systematisk vold og mishandling af…
Systematisk vold og mishandling af heste. Dette sted praktiserer hensynsløs og gentagen brug af magtmidler og udøver vold mod deres heste. Jeg håber at synet på elite hestesport ændrer sig i fremtiden. Vi er forlængst blevet enige om at bjørne, elefanter osv. ikke hører hjemme i underholdningsindustrien. Ej heller gør heste! Andreas Helgstrand bør forbydes at arbejde professionelt med heste. Jeg håber at han får en passende straf for sin (mis)handling af heste.
Vi danskere er rystede over…
Vi danskere er rystede over dokumentaren. De skjulte optagelser viser, at hestene på Helgstrand Dressage systematisk er blevet behandlet på en måde, der er dybt bekymrende og strider imod grundlæggende principper for ansvarlig træning og dyrevelfærd. Vi mener, at det har karakter af dyremishandling," siger Yvonne Johansen, dyreværnschef hos Dyrenes Beskyttelse og dyrlæge med speciale i heste.
Dokumentaren afdækker ifølge dyrevelfærdsorganisationen systematisk og gentagen brug af tvang over for heste under træningen på Helgstrand Dressage. Anmeldelsen går på såvel voldsom brug af udstyr som pisk, sporer og glidetøjler samt kontroversielle ulovlige træningsmetoder såsom rollkur og hyperfleksion.
Nu fik jeg set programmet
Nu fik jeg set programmet. Det er jo dyremishandling på højt plan😡. Luk stedet red dyrene
En stjerne er også for meget til…
En stjerne er også for meget til Andreas Helgstrand... Jeg kender en hest/familie der for år tilbage havde hesten i ridning hos Helgstrand, som kom hjem med sporer huller i begge sider . Så det er ikke nyt hos Helgstrand. Håber han får frataget retten til at ride og have med heste at gøre.
Topkarakter for fuldblods dyremishandling.
Fuldblods og systematisk dyremishandling udføres ulykkeligvis til topkarakteren fem stjerner.
Respekten for hestene som levende, sansende, intelligente væsener i menneskers varetægt står til bundkarakteren nul stjerner. Usselt sted. Usle ejere. Skamplet.
Dyremishandling!
Dyremishandling! Undertrykkelse, vold og grov mishandling af heste.
Do not buy - animal abuse
If anybody consider buying from or supporting Helgstrand Dressage in any way I suggest watching the TV documentary from Operating X. This is animal abuse on highest level.
They deserve zero stars and should be closed for good.
Forfærdeligt
Keep away from this company
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。