Hello bombshell i Göteborg Àr helt otroliga! Siri och Anton Àr experter och kan verkligen sin grej. Ãven eleven Vilma fÃ¥r högsta betyg för dom fina naturliga slingorna hon gjorde pÃ¥ mig igÃ¥r!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Absolut det bÀsta löshÃ¥ret pÃ¥ marknaden. Jag har testat mÃ¥nga & inget mÀrke slÃ¥r Hello Bombshell. Det hÃ¥ller sig frÀscht & mjukt lÀnge, inget trassel. Rekommenderar varmt deras hÃ¥r. Snabba leveranser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LöshÃ¥ret Àr sÃ¥ bra kvalitet! Har haft mitt i 1 Ã¥r och det ser nytt ut. Precis köpt nytt dör att jag Àr sÃ¥ nöjd. Deras tejp och tejpremover Àr sÃ¥ bra. Köper Àven deras schampo. Dessutom snabb leverans.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sett mÃ¥nga reklamklipp pÃ¥ TikTok om detta hypade hÃ¥r. TÀnkte mÃ¥ste prova.. OMG VILKEN KVALITET OCH FÃRGEN ð¯ð¯Miss Madison Àr sÃ¥ finð¯ð¯Kommer aldrig i mitt liv byta mÀrke pÃ¥ hÃ¥r. Detta var det bÀ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã㢠ãšã¯ã¹ãæè¡è
- ãšã¹ããã£ã㯠ãµãã³
- çŸå®¹çšååº
- æ¯é«ªè£œååº
- çŸå®¹é¢
- ãŠãã»ãã¯ã¹ çŸå®¹é¢
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hello Bombshell Àr en ledande leverantör av löshår med den högsta kvalité på marknaden. Vårt luxury tejphår Àr av exceptionell kvalité och har en livslÀngd på upp till 4 år, vilket gör det mycket mer hållbart och ekonomiskt fördelaktigt jÀmfört med andra alternativ på marknaden. Alla våra produkter genomgår sÀrskilda och noga kvalitetskontroller för att sÀkerstÀlla att bara det allra bÀsta håret, kÀnt som Virgin Remy anvÀnds i våra produkter. Varje hårstrå Àr noga utvalt för att uppfylla HelloBombshells höga kvalitetskrav.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hello bombshell i Göteborg Àr heltâŠ

Bra kvalitet på håret
Snabb leverans. Bra kvalitet på håret och håller sig fint lÀnge.
FÀrgen stÀmmer perfekt enligt bild.

BÀsta pÃ¥ marknaden ððŒ

Hello Bombshell ããã®åç
Bra och snabb kontakt vid mitt fÀrgval
Bra och snabb kontakt vid mitt fÀrgval. Ãr röd sÃ¥ svÃ¥rt att fÃ¥ rÀtt men dom jobbade för att hjÀlpa mej

Hello Bombshell ããã®åç
Absolut det bÀsta löshÃ¥ret pÃ¥âŠ
Absolut det bÀsta löshåret på marknaden. Jag har testat många & inget mÀrke slår Hello Bombshell. Det håller sig frÀscht & mjukt lÀnge, inget trassel. Rekommenderar varmt deras hår. Snabba leveranser & ett stort plus för gratis frakt.

Hello Bombshell ããã®åç
Super kvalitet pÃ¥ löshÃ¥ret och snabbâŠ
Super kvalitet på löshåret och snabb leverans

Hello Bombshell ããã®åç
Hög kvalité och perfekt fÀrgkombo
Hög kvalité och perfekt fÀrgkombo ! Så himla nöjd!

Hello Bombshell ããã®åç
Bra service i butiken nÀr det bestÀlldaâŠ
Bra service i butiken nÀr det bestÀllda håret blivit fel.
Bra kvalitet på håret!

Otroligt snabba leveranser
Otroligt snabba leveranser. JÀtte fin kvalitet.

Hello Bombshell ããã®åç
Snabb leverans och hÃ¥ret kom i smÃ¥âŠ
Snabb leverans och håret kom i små lyxiga rosa paket . Fantastiskt kvalité och fÀrg på håret. Love it , bÀsta löshåret jag haft och då har jag provat många.

Mycket trevligt bemötande
Mycket trevligt bemötande, och hår av topp kvalitet som fungerar med vanliga schampo ( krÀver inga special schampo) enda tape trÀns som har så många olika blonda fÀrg kombinationer från varma till kalla.

Hello Bombshell ããã®åç
Super nöjd med håret och service!!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ