レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Helm beschÀdigt geliefert. Keine RÃŒckmeldung nach RÃŒcksendung trotz mehrerer Anfragen. ICH WÜRDE HIER NICHT WIEDER BESTELLEN! Nachtrag: RÃŒckmeldung am Montag erhalten, leider ist das Problem tr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Levering correct en netjes ingepakt. Duidelijke uitleg op site. Onlangs pas gebruikt op de e-scooter. Licht en fijn om te dragen bij warm weer

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Helm kopen met ➥ ECE keurmerk vanaf 39,95 euro. Bestel vóór 23.59 uur = volgende dag in huis. Wil je nog meer voordeel? ✓ Gratis Verzending ✓ 15+ verschillende kleuren ✓ Topmerken zoals Shark, Vinz, Schuberth en meer. ➜ Helmen zijn ECE gekeurd. Klanten...

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Nieuwe helm

Heb een helm gekocht met bluetooth headset dat werkt echt niet hij is niet te verbinden met je telefoon heb met samsung geprobeerd met appel telefoon niet te doen .jammer maar de helm zelf is top maar kocht hem ook voor bluetooth headset

2026幎3月5日
5぀星のうち3の評䟡

Te Lange levertijd, valt veel te groot

De bestelde fietshelm kwam maar niet aan, na het lezen van de reviews hier wilde ik er al gelijk vanaf.
Kan niet meer want de helm is al verstuurd terwijl DHL alleen aangeeft “aangemeld”
 dus nog niet ontvangen.
Dus wel gelijk email contact, dat is al wel positief.
Toen kwam plots na een dag of 7, 8 de helm toch binnen, kwaliteit (op het gezicht) viel me niet tegen. Ook voorzichtig uitgepakr en gepast. Helaas klopt wat een ander al schreef; de helm valt groot uit. Bij mij dus ook, zelfs in kleinste stand zat hij nog te ruim.
Direct gemaild en teruggestuurd.
Gewoon ruilen voor maat kleiner kan niet volgens website.
Voor mij dus een “goede” afloop: na betalen retour tarief, mijn aankoopbedrag terug.
En toch maar elders op zoek naar een (duurdere, made in europa ipv china) fietshelm met vizier.
Het ging dus wat moeizaam, maar uiteindelijk realistisch opgelost.

2026幎1月7日

helm besteld

helm besteld, maar bleek een maat te klein te zijn. deze weer netjes binnen 5 min ingepakt in originele doos, en terug gestuurd.
helmonline heeft de retour afgewezen omdat deze volgens hun niet in originele staat terug gekomen is. echter hebben ze hier geen foto's van en kunnen ook niet zeggen wat er precies niet goed aan de retour is. en nu krijg ik dus mijn geld niet terug!!
helm is weer netjes ingepakt en in originele doos terug gegaan.

2025幎11月19日
5぀星のうち1の評䟡

Retoure kam angeblich nicht an

4 Helme bestellt die in 3 Paketen geliefert wurden. Alle Helme trotz Größenangabe und vorherigem Vermessen des Kopfes zu groß. FÃŒr drei Pakete gab es ein Retourenetikett. Vier Emails spÀter wurden zwei weitere zu- und dann zurÃŒckgesandt. Angeblich kamen aber nur zwei der drei Pakete an, obwohl alle gleichzeitig aufgegeben wurden. Klarna schickt eine Mahnung nach der Anderen und natÃŒrlich- keine Antwort mehr im Kundenservice. Komisch, solange sie die Helme zurÃŒck haben wollten, waren antworten des Unternehmens relativ zÃŒgig.

2025幎8月6日

Ik heb een helm besteld

Ik heb een helm besteld, er zat kras op de vizier het leek er op dat helm 2e hands was, sticker op de vizier ooit eraf geweest , het was niet fijn, contact gehad en binnen 1 dag hebben ze nieuwe vizier opgestuurd en ontvangen.

2025幎9月6日
5぀星のうち5の評䟡

geef de maat en voertuigtype door voor toekomstige klanten

Hoes (maat L) van het merk Vinz gekocht voor mijn Vespa Primavera 50cc. Ondanks het feit dat de maattabel maat M aangaf heb ik omwille van een topkoffer toch maatje groter genomen en die past perfect. zeer goede hoes met elastische band en riem om nog beter aan te sluiten.
Levering naar België was zeer snel en correct met gevraagde product. Prijs/kwaliteitsverhouding zeer goed.

2025幎8月8日
5぀星のうち4の評䟡

Had 5 sterren kunnen wezen!

Had 5 sterren kunnen wezen als ze ook een contact telefoon nummer hadden. Altijd goed geholpen. Pas 1x iets verkeerds opgestuurd. Werd snel opgelost door Helmonline. Jammer dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn. Vandaar 4 sterren ⭐

2025幎7月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス