Vandaag voor de tweede keer super goed geholpen door de mannen van move2help Mohammed en Quincy net dat extraatje. Super dank mijn ouders zijn ook super blij hoe jullie keurig en beleefd alles n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super aardige bezorgers die echt met je meedenken en kijken naar het geleverd product. Helaas was mijn geleverde bank niet naar wens maar na overleg met lloyd en mo toch gerust gesteld en goed geholp... ãã£ãšèŠã
Wat was ik blij met jullie vandaag!! Lloyd en Anis waren goud vandaag! Met deze hitte hebben deze 2 kanjers vandaag onze bank naar boven gesleept en door onze erg krappe voordeur en gang weten te wors... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super nette en aardige gasten! Pakken alles netjes uit, denken mee en zijn behulpzaam!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vakkundig & Betaalbaar Verhuizen ?? Help2Move een jong dynamisch team, dat graag van aanpakken weet. Benieuwd wat uw verhuizing gaat kosten ? Vraag naar de mogelijkheden.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De mannen van Help 2 move zij toppers.
De mannen van Help 2 move zijn stuk voor stuk toppers. Het zijn harde werkers die rekening houden met jou wensen. De uitspraak niks is onmogelijk hebben ze dik waargemaakt. Ik zou ze met al het werk volledig vertrouwen.
Nogmaals gigantisch bedankt voor jullie inzet en hulp!
Fijne en vooral goede service
Fijne en vooral goede service. Vriendelijke mannen & erg behulpzaam!
Ontzettend netjes
Ontzettend netjes, vriendelijk en hard werkend. Gaan zeer netjes met de spullen om. Echte aanrader. Bedankt voor de service mannen.
Ze waren goed optijd,harde werkers zijnâŠ
Ze waren goed optijd,harde werkers zijn het. Goed team die op elkaar in zijn gespeeld onderling een lolletje tussendoor. Zorgen voor een goede indruk en weten waar ze mee bezig zijn. Top ðð»
Super goed service en hele lieveâŠ
Super goed service en hele lieve jongens geweldig ð
Ze zijn super
Ze zijn netjes, sociaal en werken lekker door.
Ruimen alles netjes op en zijn voorzichig met de meubels die geleverd worden en die er nog staan.
Prima lui.
Vandaag kwamen Mo en Damien onzeâŠ
Vandaag kwamen Mo en Damien onze bankstel brengen en monteren deze 2 werken snel en netjes!
Ook zijn ze erg vriendelijk naar de klant!
Beste verhuisservice
Een en al toppers, beste verhuisservice die ik ooit heb gehad. Keer op keer bevestigen weer de goede kwaliteit die ze blijven leveren.
Ik en mijn vrouw zijn heel erg tevreden met hoe ze ons hebben geholpen met de verhuizing van onze spullen vanuit onze (oude) appartement van 4 hoog (zonder lift).
Ze werken snel kwalitatief en zorgvuldig, een echte aanrader voor iedereen die moet verhuizen!
Goede levering
Goede levering, mooi optijd. In huis geleverd terwijl het eigenlijk tot aan de deur levering is.
Goede planning, deskundig, vriendelijk
Twee keurige jongens, hebben ons voortreffelijk geholpen. Vriendelijk, beleefd en deskundige montage van ons nieuwe dubbele etage stapelbed.
Alles netjes opgeruimd en goede uitleg gegeven. TOP
Fantastisch service
Anis en collega hebben met veel geduldâŠ
Anis en collega hebben met veel geduld toch mijn nieuwe bank in de huiskamer gekregen. Het trapgat smal en met een bocht maakte het er niet gemakkelijker op.
Dank je wel jongens ð
Help 2 move is super
Help 2 move is een geweldig bedrijf, goede en snelle service en de verhuizers zijn zeer klantgericht. Zeer aan te bevelen.
Top service van een top verhuisbedrijf!
Vanaf het eerste contact tot en met de definitieve verhuizing was alles geweldig geregeld. Niets was teveel moeite en er werd steeds een oplossing gevonden als dingen onverwachts veranderden. Mijn verhuizing naar Italië was super relaxed door de geweldige service van Anis en zijn enthousiaste hardwerkende team. Ik kan ze van harte aanbevelen!
Hele goede ervaring
Deze heren zijn niet beroerd om hard te werken en door te gaan totdat alles klaar is. Ondanks een strakke planning, had Anys alles aangedaan om de verhuizing goed te laten verlopen en een alternatieve oplossing aangeboden. Heel trots op deze mannen en met name Anys, ga zo door en blijft altijd lachen.
Top service!
Onze bedkast werd geleverd en gemonteerd. Dit duurde veel langer dan gepland. Beide heren bleven vrolijk en behulpzaam en gingen niet eerder weg (ondanks dat het eind van de middag was en zij nog een klant hadden) dan dat het ons naar de zin was. Super service!
So good
Anis and his team moved me into my new house in a few short hours. They worked really hard and are incredibly polite and friendly. They are also skilled and knowledgeable and just get the work done. Highly recommended!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ